VITEK VT-1676 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Мясорубки VITEK VT-1676 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

4

•  Do not try to mince material with hard fiber (for 

instance, ginger or horseradish).

• To avoid blockages, avoid using excessive 

force while pushing the meat.

•  If the unit gets blocked due to hard materials 

lodged on to the feeder screw or cutting blade, 
immediately switch off the unit and remove the 
ingredient before starting again.

•  When switching to the Reverse function, switch 

off the unit by pressing the button (8), wait for 
about 5-6 seconds and then press the REV (7) 
button.

PREPARATION OF THE MEAT GRINDER

•  Before first use, please remove all packaging 

material from the unit and wipe the body with a 
damp cloth.

•  Wash all removable parts in warm water with a 

neutral detergent, rinse and dry thoroughly.

OPERATION WITH THE UNIT

(general provisions)
•  The meat mincer is intended to mince bone-

less meat (for household usage only).

• Before using the appliance for the first time, 

make sure that your home electricity supply cor-
responds to the voltage specified on the unit.

•  Assemble the unit and place it on a flat dry sur-

face.

•  Please ensure that the ventilation openings on 

the body are not blocked.

•  Insert the plug into the socket.
•  Place a corresponding bowl under the mincer 

head (3).

• Make sure that the meat is thawed, remove 

bones and excessive fat, cut the meat into 
small cubes to fit the food tray. (2). 

•  Switch on the unit by pressing the button (8).
•  Slowly push the meat pieces into the food fun-

nel (3) with the food pusher (1).

•  Use only the pusher (1), supplied with the unit.
•  Do not use foreign objects to push meat. Never 

use your fingers to push meat.

• Do not apply excessive force when pushing 

meat or other products.

•  There are chances that the meat will get stuck 

in the feeder screw during operation. In this 
case, use the reverse speed to release the 
“jam”. Switch off the mincer by pressing the 
(8) button, wait until the motor stops com-
pletely and press the REV  button (7), wait 5-
6 seconds and return to the normal operating 
mode.

•  Do not run the appliance for more than 5 min-

utes continuously.

•  After 5 minutes of continuous use, allow the 

appliance to cool down before further use.

•  After you finish operating the unit, switch off 

the unit by pressing the button (7) unplug it, 
and then start disassembling.

MEAT MINCING

1.  Insert the feeder screw (11) into the mincer 

head (3), set the cross blade (11), select the 
required grate (10, 13) and set it above the 
blade, by matching the groove on the grate 
with the clamp on the mincer head, tighten 
the screw (14).

Attention!
-   The blade will not perform the mincing 

function if it is mounted with the wrong 
side facing the screw. 

-   When assembling the unit, do not tighten 

the nut strongly (14); tighten it complete-
ly after setting the head on the mincer.

-   Course (13) and small (10) grates suit for 

processing raw meat, vegetables, dried 
fruits, cheese, fish etc.

2.  Set the mincer head (3) turn it counterclock-

wise till the clamp (see the picture of the 
mincer appearance).

3.  Completely tighten the nut (14).
4.  Set the food tray (2), on the head funnel (3).
5.  Insert the plug into the socket.
6.  Switch on the mincer using the button (8).
7.  Use only the pusher (1) during operating the 

unit.

Note
-   For better meat processing slice it in 

strips or cubes,

 

defrost frozen meat.

-   During operating the unit use only the 

pusher, supplied with the unit, do not use 
foreign objects to push the meat; do not 
push it with your hands.

8.   After you stop the operation, switch off the 

unit, by pressing the (8) button and unplug it, 
after it you can disassemble it.

9.    Press the clamp button to remove the mincer 

head (4), turn the head (3) clock wise and 
remove it (see the picture of the mincer ap-
pearance).

10.   To disassemble the mincer, unscrew the nut 

 ENGLISH

1676.indd   4

1676.indd   4

15.03.2011   16:54:11

15.03.2011   16:54:11

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1676?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"