Мясорубки BEON BN-2104 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

11
INSTRUCTION MANUAL
BASIC PRINCIPLES OF WORKING WITH A MEAT GRINDER
The meat grinder is intended to mince boneless meat for household use only.
Assemble the unit and place it on a flat dry surface.
Make sure that the ventilation openings on the unit body are not blocked.
Insert the power plug into the mains socket.
Place a suitable bowl under the meat grinder head (9).
Make sure that the meat is fully defrosted, remove excess fat and bones, and cut the meat
into cubes or strips fitting the opening of the food tray (2).
Switch the unit on by setting the switch (7) to the position «ON».
Slowly feed the meat pieces into the mouth of the grinder head (9) using the pusher (1). When
operating, use the pusher (1) supplied with the unit.
Do not use any other objects to push meat; do not push the meat with your hands.
Do not apply excessive effort while pushing the meat or other products.
Obstructions can appear during meat grinding, use the screw reverse mode to remove the
obstruction. To select the reverse mode, switch the meat grinder off, setting the switch (7) to
the «OFF» position, then press and hold down the switch (7) in the position «REV».
Do not run the unit for more than 10 minutes continuously.
After 10 minutes of continuous use, switch the unit off and allow it to cool down during 15-20
minutes before further operation.
After you finish operating, switch the meat grinder off, setting the switch (7) to the position
«OFF» and unplug the unit; after that you can disassemble it.
MEAT PROCESSING
Install the meat grinder head (4) to the setting place
(6), and turn the meat grinder head (9)
counterclockwise until it is fixed (pic. 1, 2).
Install the screw (10) into the meat grinder head (9)
body (pic. 3).
Install the crossed blade (11) (pic. 4).
Select one of the plates (12) and set it over the blade
(11), matching the ledges on the grate with the
grooves on the meat grinder head body (9), tighten
the nut (13) (pic. 5, 6).
Place the food tray (9) on the mouth of the meat grinder head (2).
ATTENTION!
Face the blade cutting side to the grate. If the blade is installed improperly, it will not grind
the products.
The coarse cutting plate (3 mm) is for processing raw meat, vegetables, dried fruit, cheese,
fish, etc.
The fine cutting plate (7 mm) is suited for processing both raw and cooked meat, fish etc.
Содержание
- 2 Уважаемый покупатель!; РУКОВОДСТВО ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ; УКАЗАНИЯ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; Никогда не оставляйте работающую мясорубку без присмотра.
- 3 ОПИСАНИЕ УСТРОЙСТВА
- 4 ПОДГОТОВКА МЯСОРУБКИ К ЭКСПЛУАТАЦИИ; Вставьте вилку сетевого шнура в электрическую розетку.; ПЕРЕРАБОТКА МЯСА
- 5 НАБИВКА КОЛБАСОК
- 6 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ НАСАДКИ «КЕББЕ»
- 7 УХОД ЗА МЯСОРУБКОЙ; Промойте детали мясорубки; ХРАНЕНИЕ
- 8 КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ
- 15 Гарантийный срок 12 месяцев со дня продажи в розничной сети.; Гарантия не предоставляется в следующих случаях:; по истечении срока гарантии; ИЗГОТОВИТЕЛЬ: Иву Альфа Трейдинг Ко, Лтд