VITEK VT-4207 - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мультиварки VITEK VT-4207 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

cooking modes (table 1)

Program

Duration
(hours)

Set by default
(hours)

“Rice”

0:15 – 0:40

0:25

“Steam cooking”

0:05 – 1:00

0:20

“Cereal”

0:30 – 2:00

0:40

“Roasting”

------

0:45

“Reheat”

0:10 – 0:40

0:20

“Soup”

0:30 – 3:00

0:50

“Baking”

0:25 – 2:00

0:50

“Stew”

0:20 – 1:00

0:50

“Porridge”

0:40 – 3:00

0:50

“Yogurt”

0:10-10:00

6:00

Note: 

In  “Baking»  mode  do  not  open  the  lid  till  the  baking  is 
finished.

After  baking  is  finished,  switch  the  “Keep  warm»  mode 
off  immediately  by  pressing  the  “Keep  warm/STOP» 
button (24) so the bakery will not burn.

Note: 

• 

In  «Baking»  mode  do  not  open  the  lid  till  the  bak-
ing is finished.

• 

After  baking  is  finished,  switch  the  “Keep  warm” 
mode off immediately by pressing the “Keep warm/
STOP” button (24) so the bakery will not burn.

• 

If  you  steam  products,  pour  water  in  the  bowl  (3) 
so  that  boiling  water  doesn’t  reach  the  bottom  of 
the basket (19). 

• 

In  the  “Roasting”  mode  the  unit  operates  similarly 
to  a  stove,  the  user  has  to  watch  the  food  during 
cooking and switch the unit off by himself when the 
food is ready.

Attention! 
All  recipes  are  non-regulatory  as  the  required 
amount  and  proportions  of  the  ingredients  may 
vary  depending  on  local  peculiarities  of  the  food 
and altitude above sea level.

“Yogurt” Button (27)

Make the tastiest natural yogurt of milk and leaven. Use 
yogurt  or  prebiotics  as  a  leaven,  which  you  can  buy  at 
the pharmacy. Yogurt making recipes in more detail you 
can look up in the «Recipe book». 
Make the tastiest natural yogurt of milk and leaven. Use 
yogurt  or  prebiotics  as  a  leaven,  which  you  can  buy  at 
the pharmacy. Yogurt making recipes in more detail you 
can look up in the “Recipe book». 
1.  Pour leaven and milk in proportion 1:10 into the yo-

gurt cups (28) and insert the cups into the bowl (3).  

Note:

Use  natural  yogurt  with  minimum  shelf-life  free  of  ad-
ditives  and  coloring  agents  as  a  leaven.  You  can  make 
leaven by yourself from special bacteria leaven (you can 

find  it  in  a  drugstore  or  in  health  food  stores)  following 
the instructions attached.

2.  Choose the “Yogurt» program, set the cooking time 

in the range from 6 to 8 hours.

Attention!
Do not move the unit during its operation.

3.  Put  the  ready  yogurt  in  the  refrigerator  in  order  to 

prevent bacteria growth.

You  can  add  fruit,  jam  and  honey  in  the  ready  natural 
yogurt. 

Dough proofing

Also  the  temperature  mode  of  this  function  is  perfect 
for dough proofing.
Dough proofing is a stage of dough making which takes 
place right before baking. During the proofing the dough 
ferments intensively, restores its structure and grows in 
size significantly. One of the main conditions of success-
ful  process  is  absence  of  draughts  and  maintenance 
of  constant  temperature  (about  40°C)  and  air  humidity 
level. In factory conditions special cabinets are used for 
this.  You  can  create  professional  conditions  for  dough 
proofing at home, using the multicooker VT-4207 in the 
“Yogurt" mode.

Example:
400 g of flour
350 ml of milk (can be mixed with water)
Salt
Sugar
1.5 teaspoons of yeast powder
1.5 tablespoons of butter
Mix  all  dry  ingredients,  then  add  milk.  Whisk  the  mix-
ture  in  a  mixer  thoroughly,  put  it  into  the  bowl.  Press 
the  “Menu»  button  (26)  and  select  the  “Yogurt»  mode. 
Time of yogurt making is within the range of 6-10 hours 
(6 hours by default).

To set the dough proofing time press the “TIME» button 
(22),  and  then  set  the  “10:00»  time  with  the  “HOURS» 
button (20). Then press “MINUTES» button (21), “0:00» 
time  indication  will  be  shown  on  the  display.  Now  set 
necessary  dough  proofing  time  using  “HOURS»  (20) 

VT-4207_IM.indd   6

11.07.2013   17:42:23

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4207?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"