Redmond RMC-M140 - Инструкция по эксплуатации - Страница 70

Мультиварки Redmond RMC-M140 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 76
Загружаем инструкцию
background image

70

Pentru  anularea  tuturor  setărilor  sau  pentru  întreruperea  procesului  de  pregătire  apăsaţi 

butonul „Отмена/Подогрев”.
ESTE INTERZIS:

– umplerea castronului cu produse sau cu apă peste limita maximă marcată pe partea interioară 

a castronului;

– pregătirea în regim de pressure cooker fără apă sau alte tipuri de lichide. Volumul minim de 

lichide — 2 pahare;

– folosirea regimului de pressure cooker pentru prăjirea alimentelor în ulei. 

Pregătirea sub presiune mare (regimul de pressure cooker) 

Programul „НА ПАРУ” 

Este recomandat pentru pregătirea pe aburi a mâncărurilor din carne, peşte, pui sau a legumelor 

pe aburi. Timpul de pregătire implicit depinde de tipul de produs selectat („МЯСО” — 20 minute, 

„РЫБА” — 10 minute, „ПТИЦА” — 15 minute, „ОВОЩИ” — 12 minute). Este posibilă şi reglarea 

timpului de pregătire în diapazonul cuprins între 5 minute şi 2 ore cu pasul de setare de 5 minute. 
Pentru pregătirea diverselor meniuri pe aburi folosiţi un coş special (este inclus în set). 

1.  Turnaţi în castron 300-350 ml apă.

2.  Pregătiţi ingredientele conform cantităţilor indicate în reţete, distribuiţi-le uniform 

în  coşul  pentru  prepararea  pe  aburi. Aşezaţi  castronul  pe  sită  apoi  puneţi  coşul 

deasupra

3.  Urmaţi  indicaţiile  pct.  2-8  din  secţiunea „Instrucţiuni  generale  privind  utilizarea 

programelor de pregătire”.

Programul „СУП”

Este recomandat pentru pregătirea bulioanelor, supelor de pasăre, ciorbelor de peşte şi de 

legume. Timpul  de  pregătire  implicit  depinde  de  tipul  de  produs  selectat  („МЯСО” —  40 

minute, „РЫБА” — 25 minute, „ПТИЦА” — 30 minute, „ОВОЩИ” — 20 minute). Este posibilă şi 

reglarea timpului de pregătire în diapazonul cuprins între 10 minute până la 8 ore cu pasul 

de setare de 5 minute. 

Programul „ТУШЕНИЕ/ХОЛОДЕЦ”

Este recomandat pentru înăbuşirea prin prăjire a cărnii, peştelui, cărnii de pui şi a legumelor. 

Timpul  de  pregătire  implicit  depinde  de  tipul  de  produs  selectat  („МЯСО” —  40  minute, 

„РЫБА” — 30 minute, „ПТИЦА” — 35 minute, „ОВОЩИ” — 25 minute). Este posibilă şi reglarea 

timpului de pregătire în diapazonul cuprins între 10 minute până la 12 ore cu pasul de setare 

de 5 minute. 

Programul „ВАРКА”

Este  recomandat  pentru  fierberea  cărnii,  peştelui,  cărnii  de  pui  şi  a  legumelor. Timpul  de 

pregătire implicit depinde de tipul de produs selectat („МЯСО” — 40 minute, „РЫБА” — 25 

minute, „ПТИЦА” — 30 minute, „ОВОЩИ” — 30 minute). Este posibilă şi reglarea timpului de 

pregătire în diapazonul cuprins între 5 minute până la 8 ore cu pasul de setare de 5 minute. 

Programul „ТОМЛЕНИЕ”

Este recomandat pentru înăbuşirea cu aburi a cărnii, peştelui, cărnii de pui. Timpul de pregătire 

implicit depinde de tipul de produs selectat („МЯСО” — 2 ore 30 minute, „РЫБА” — 1 oră 30 

minute, „ПТИЦА” — 2 ore). Este posibilă şi reglarea timpului de pregătire în diapazonul cuprins 

între 10 minute până la 8 ore cu pasul de setare de 10 minute. 

Programul „РИС/КРУПЫ”

Este recomandat pentru fierberea orezului şi pregătirii diverselor tipuri de crupe. Timpul de 

pregătire implicit în acest program este de 15 minute. Este posibilă şi reglarea timpului de 

pregătire în diapazonul cuprins între 5 minute până la 4 ore cu pasul de setare de 1 minut. 

Programul „ДЕТСКОЕ ПИТАНИЕ”

Este  recomandat  pentru  pregătirea  mâncării  pentru  copii. Timpul  de  pregătire  implicit  în 

acest program este de 30 minute. Este posibilă şi reglarea timpului de pregătire în diapazonul 

cuprins între 10 minute până la 12 ore cu pasul de setare de 5 minute. 

Programul „ПЛОВ”

Este recomandat pentru pregătirea pilafului. Timpul de pregătire implicit în acest program 

este de 40 minute. Este posibilă şi reglarea timpului de pregătire în diapazonul cuprins între 

10 minute până la 2 ore cu pasul de setare de 5 minute. 

Programul „МОЛОЧНАЯ КАША”

Este recomandat pentru pregătirea diverselor tipuri de terciuri cu lapte. Timpul de pregătire 

implicit în acest program este de 10 minute. Este posibilă şi reglarea timpului de pregătire 

în diapazonul cuprins între 5 minute până la 4 ore cu pasul de setare de 1 minut. 
Programul „МОЛОЧНАЯ  КАША”  este  recomandat  pentru  pregătirea  terciurilor  din  lapte 

pasteurizat cu un procent de grăsime redus. Pentru a preveni clocotirea laptelui şi a obţine 

rezultatul scontat se recomandă:
•  să spălaţi bine toate crupele cu bob mare (orez, hrişcă, grâu etc.) până când apa va deveni 

limpede;

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Redmond RMC-M140?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"