Redmond RMC-M140 - Инструкция по эксплуатации - Страница 58

Мультиварки Redmond RMC-M140 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 76
Загружаем инструкцию
background image

58

Tezpishirgich rejimidagi barcha dasturlarda hamda multipishirgich rejimidagi «МАКАРОНЫ» 

dasturida  tayyorlash vaqtining  teskari  hisobi  jomda  kerakli  harorat va  bosim  qiymatlariga 

erishilgandan keyin boshlanadi. 

8.  Dastur ishi tugashi bilan tovushli signal beriladi. Keyin tanlangan dastur yoki joriy 

sozlanmalarga  bog'liq  ravishda  jihoz  avtomatik  isitish  rejimiga  o'tadi  (displeyda 

«Подогрев» indikatori yonadi) yoki o'chadi. Zarur bo'lgan hollarda «Отмена/Подо-

грев»  tugmachasini  bosish  orqali  avtomatik  isitish  funksiyasini  o'chirib  qo'yish 

mumkin.

9.  Tezpishirigich  rejimida  tayyorlash  yakunlanishi  bilan  ishchi  kameradagi  bosimni 

me'yoriga keltirish uchun «Сброс давления» tugmachasini bosing. Displeyda «---P» 

yozuvi yonadi. 

10.  Tovushli signal berilgandan keyin qopqoqni blokirovka qilish richagini «Открыто» 

holatiga keltiring va jihoz qopqog'ini oching. 

Agar tayyorlash yakunlanganidan keyin qopqoq blokirovka qilingan holda qolsa (Yopiq hola

-

tidan Ochiq holatiga o’tkazilmasa), jihozni bir necha daqiqa sovuting va qopqoqni ochiga yana 

bir bor urinib ko’ring.
Agar  bu  holda  ham  qopqoq  ochilmasa,  bosimni  tushirish  klapani-blokiratorining yopishib 

qolish yuz bergan bo’lishi mumkin. Jomdagi bosim darajasi indikatoridagi gorizontal polosalar 

o’chgunicha kuting, bug’ chiqarish klapanining kojuxini ehtiyotlik bilan oling va klapan-bloki

-

ratorni blokirovkadan chiqarish uchun yordamchi tilchani bosing.

Jomdagi  harorat va  bosim  optimal  darajaga  tushmagunicha yordamchi  tilchani  bosmang, 

chunki bu qaynoq bug’ning birdaniga otilib chiqishiga olib kelishi mumkin.

Qilingan barcha sozlanmalarni bekor qilish yoki tayyorlash jarayonini to'xtatib qo'yish uchun 

«Отмена/Подогрев» tugmachasini bosing.

TA'QIQLANADI:
– jomni mahsulotlar va suv bilan jom ichki yuzasidagi shkalaning maksimal belgisidan yuqo

-

ri darajada to'ldirish; 
– suv yoki boshqa suyuqliksiz tezpishirgich rejimida tayyorlash (kamida 2 o'lchov stakani hajmida); 
– tezpishirgich rejimidan mahsulotlarni yog'da qovurish uchun foydalanish.

Yuqori bosimda tayyorlash (tezpishirgich rejimi)

«НА ПАРУ» dasturi

Go'shtli taomlar, baliq, tovuq go'shti va sabzavotlarni bug'da tayyorlash uchun mo'ljallangan. 

Standart tayyorlash vaqti tanlangan mahsulot turiga bog'liq bo'ladi («МЯСО» — 20 daqiqa, 

«РЫБА» — 10 daqiqa, «ПТИЦА» — 15 daqiqa, «ОВОЩИ» — 12 daqiqa). Tayyorlash vaqtini 

5 daqiqa qadam bilan 5 daqiqadan 2 soatgacha bo'lgan diapazonda o'zgartirish mumkin. 
Turli  taomlarni  bug'da  tayyorlash  uchun  maxsus  konteynerdan  foydalaning  (majmualar 

to'plamiga kiradi):

1.  Jomga 300-350 ml suv quying.

2.  Masalliqlarni tayyorlang, bug'da tayyorlash uchun konteynerga bir tekis joylashtiring. 

Jomga taglikka o'rnating, unga konteynerni qo'ying. 

3.  «Tayyorlash  dasturlaridan  foydangandagi  harakatlarning  umumiy  tartibi»-ning 

2-8-bo'limlariga amal qiling.

«СУП» dasturi

Go’shtli bulonlar, tovuq go’shtidan shorvalar, baliq va sabzavotli sho’rvalar tayyorlash uchun 

mo’ljallangan. Standart tayyorlash vaqti tanlangan mahsulot turiga bog’liq bo’ladi («МЯСО» — 

40 daqiqa, «РЫБА» — 25 daqiqa, «ПТИЦА» — 30 daqiqa, «ОВОЩИ» — 20 daqiqa). Tayyorlash 

vaqtini  5  daqiqa  qadam  bilan  10  daqiqadan  8  soatgacha  bo’lgan  diapazonda  o’zgartirish 

mumkin. 

«ТУШЕНИЕ/ХОЛОДЕЦ» dasturi 

Go’sht, baliq, tovush go’shti va sabzavotlarni dimlash uchun mo’ljallangan. Standart tayyorlash 

vaqti tanlangan mahsulot turiga bog’liq bo’ladi («МЯСО» — 40 daqiqa, «РЫБА» — 30 daqiqa, 

«ПТИЦА» — 35 daqiqa, «ОВОЩИ» — 25 daqiqa). Tayyorlash vaqtini 5 daqiqa qadam bilan 10 

daqiqadan 12 soatgacha bo’lgan diapazonda o’zgartirish mumkin. 

«ВАРКА» dasturi 

Go’sht, baliq, tovush go’shti va sabzavotlarni qaynatib pishirish uchun mo’ljallangan. Standart 

tayyorlash vaqti tanlangan mahsulot turiga bog’liq bo’ladi («МЯСО» — 40 daqiqa, «РЫБА» — 

25  daqiqa,  «ПТИЦА» —  30  daqiqa,  «ОВОЩИ» —  30  daqiqa). Tayyorlash  vaqtini  5  daqiqa 

qadam bilan 5 daqiqadan 8 soatgacha bo’lgan diapazonda o’zgartirish mumkin. 

«ТОМЛЕНИЕ» dasturi 

Go’sht,  baliq,  tovush  go’shtini  dimlab  pishirish  uchun  mo’ljallangan.  Standart  tayyorlash 

vaqti tanlangan mahsulot turiga bog’liq bo’ladi («МЯСО» — 2 soat 30 daqiqa, «РЫБА» — 1 soat 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Redmond RMC-M140?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"