Мультиварки Redmond RMC-M140 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

58
Tezpishirgich rejimidagi barcha dasturlarda hamda multipishirgich rejimidagi «МАКАРОНЫ»
dasturida tayyorlash vaqtining teskari hisobi jomda kerakli harorat va bosim qiymatlariga
erishilgandan keyin boshlanadi.
8. Dastur ishi tugashi bilan tovushli signal beriladi. Keyin tanlangan dastur yoki joriy
sozlanmalarga bog'liq ravishda jihoz avtomatik isitish rejimiga o'tadi (displeyda
«Подогрев» indikatori yonadi) yoki o'chadi. Zarur bo'lgan hollarda «Отмена/Подо-
грев» tugmachasini bosish orqali avtomatik isitish funksiyasini o'chirib qo'yish
mumkin.
9. Tezpishirigich rejimida tayyorlash yakunlanishi bilan ishchi kameradagi bosimni
me'yoriga keltirish uchun «Сброс давления» tugmachasini bosing. Displeyda «---P»
yozuvi yonadi.
10. Tovushli signal berilgandan keyin qopqoqni blokirovka qilish richagini «Открыто»
holatiga keltiring va jihoz qopqog'ini oching.
Agar tayyorlash yakunlanganidan keyin qopqoq blokirovka qilingan holda qolsa (Yopiq hola
-
tidan Ochiq holatiga o’tkazilmasa), jihozni bir necha daqiqa sovuting va qopqoqni ochiga yana
bir bor urinib ko’ring.
Agar bu holda ham qopqoq ochilmasa, bosimni tushirish klapani-blokiratorining yopishib
qolish yuz bergan bo’lishi mumkin. Jomdagi bosim darajasi indikatoridagi gorizontal polosalar
o’chgunicha kuting, bug’ chiqarish klapanining kojuxini ehtiyotlik bilan oling va klapan-bloki
-
ratorni blokirovkadan chiqarish uchun yordamchi tilchani bosing.
Jomdagi harorat va bosim optimal darajaga tushmagunicha yordamchi tilchani bosmang,
chunki bu qaynoq bug’ning birdaniga otilib chiqishiga olib kelishi mumkin.
Qilingan barcha sozlanmalarni bekor qilish yoki tayyorlash jarayonini to'xtatib qo'yish uchun
«Отмена/Подогрев» tugmachasini bosing.
TA'QIQLANADI:
– jomni mahsulotlar va suv bilan jom ichki yuzasidagi shkalaning maksimal belgisidan yuqo
-
ri darajada to'ldirish;
– suv yoki boshqa suyuqliksiz tezpishirgich rejimida tayyorlash (kamida 2 o'lchov stakani hajmida);
– tezpishirgich rejimidan mahsulotlarni yog'da qovurish uchun foydalanish.
Yuqori bosimda tayyorlash (tezpishirgich rejimi)
«НА ПАРУ» dasturi
Go'shtli taomlar, baliq, tovuq go'shti va sabzavotlarni bug'da tayyorlash uchun mo'ljallangan.
Standart tayyorlash vaqti tanlangan mahsulot turiga bog'liq bo'ladi («МЯСО» — 20 daqiqa,
«РЫБА» — 10 daqiqa, «ПТИЦА» — 15 daqiqa, «ОВОЩИ» — 12 daqiqa). Tayyorlash vaqtini
5 daqiqa qadam bilan 5 daqiqadan 2 soatgacha bo'lgan diapazonda o'zgartirish mumkin.
Turli taomlarni bug'da tayyorlash uchun maxsus konteynerdan foydalaning (majmualar
to'plamiga kiradi):
1. Jomga 300-350 ml suv quying.
2. Masalliqlarni tayyorlang, bug'da tayyorlash uchun konteynerga bir tekis joylashtiring.
Jomga taglikka o'rnating, unga konteynerni qo'ying.
3. «Tayyorlash dasturlaridan foydangandagi harakatlarning umumiy tartibi»-ning
2-8-bo'limlariga amal qiling.
«СУП» dasturi
Go’shtli bulonlar, tovuq go’shtidan shorvalar, baliq va sabzavotli sho’rvalar tayyorlash uchun
mo’ljallangan. Standart tayyorlash vaqti tanlangan mahsulot turiga bog’liq bo’ladi («МЯСО» —
40 daqiqa, «РЫБА» — 25 daqiqa, «ПТИЦА» — 30 daqiqa, «ОВОЩИ» — 20 daqiqa). Tayyorlash
vaqtini 5 daqiqa qadam bilan 10 daqiqadan 8 soatgacha bo’lgan diapazonda o’zgartirish
mumkin.
«ТУШЕНИЕ/ХОЛОДЕЦ» dasturi
Go’sht, baliq, tovush go’shti va sabzavotlarni dimlash uchun mo’ljallangan. Standart tayyorlash
vaqti tanlangan mahsulot turiga bog’liq bo’ladi («МЯСО» — 40 daqiqa, «РЫБА» — 30 daqiqa,
«ПТИЦА» — 35 daqiqa, «ОВОЩИ» — 25 daqiqa). Tayyorlash vaqtini 5 daqiqa qadam bilan 10
daqiqadan 12 soatgacha bo’lgan diapazonda o’zgartirish mumkin.
«ВАРКА» dasturi
Go’sht, baliq, tovush go’shti va sabzavotlarni qaynatib pishirish uchun mo’ljallangan. Standart
tayyorlash vaqti tanlangan mahsulot turiga bog’liq bo’ladi («МЯСО» — 40 daqiqa, «РЫБА» —
25 daqiqa, «ПТИЦА» — 30 daqiqa, «ОВОЩИ» — 30 daqiqa). Tayyorlash vaqtini 5 daqiqa
qadam bilan 5 daqiqadan 8 soatgacha bo’lgan diapazonda o’zgartirish mumkin.
«ТОМЛЕНИЕ» dasturi
Go’sht, baliq, tovush go’shtini dimlab pishirish uchun mo’ljallangan. Standart tayyorlash
vaqti tanlangan mahsulot turiga bog’liq bo’ladi («МЯСО» — 2 soat 30 daqiqa, «РЫБА» — 1 soat
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)