Микроволновые печи Samsung MS23T5018AG/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 25
M
ik
rot
o‘
lqinli p
echni ishla
tish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
3-5
Mevali ichimlik
200-250 ml
Suv – 200 ml, shakar - ta’bga ko‘ra, yangi mevalar –
1 qoshiq.
Ko'rsatmalar
Reza mevalarni suvga solib, ta’bga ko‘ra shakar qo‘shing. Ustini yopmasdan
isiting. Pech ichida birmuncha vaqt qoldiring. Finjonni olayotganda ehtiyot
bo‘ling.
3-6
Zanjabil va limonli
choy
200-250 ml
Suv – 200 ml, shakar - ta’bga ko‘ra, limon – 1 parrak,
zanjabil – ta’bga ko‘ra, choy barglari – 0,5 qoshiqcha.
Ko'rsatmalar
Choy barglarini suvga solib, ta’bga ko‘ra limon parragi va zanjabil qo‘shing.
Ustini yopmasdan isiting. Pech ichida birmuncha vaqt qoldiring. Finjonni
olayotganda ehtiyot bo‘ling.
3-7
Kakao
200-250 ml
Sut – 200 ml, shakar – 2 qoshiqcha, kakao –
1 qoshiqcha.
Ko'rsatmalar
Sutga kakao va shakar soling. Ustini yopmasdan isiting. Pech ichida birmuncha
vaqt qoldiring. Finjonni olayotganda ehtiyot bo‘ling.
3-8
Qaynoq shokolad
350-400 ml
Qora shokolad – 100 g, sut yoki qaymoq (10 %)
– 250 ml, suv – 1-2 qoshiq, shakar - ta’bga ko‘ra,
ko‘pirtirilgan qaymoq - ta’bga ko‘ra
Ko'rsatmalar
Shokoladni yanching. Suv va sut qo‘shib, aralashtiring. Aralashmani ko‘pirtiring.
Ustini yopmasdan isiting. Pech ichida birmuncha vaqt qoldiring. Finjonni
olayotganda ehtiyot bo‘ling.
3-9
Klyukvali mors
200 ml
Muzlatilgan klyukva – 40 g, shakar – 30 g, suv –
200 ml
Ko'rsatmalar
Muzlatilgan klyukvani mikser yordamida maydalang. Barcha masalliqlarni
jomga soling.
Tayyorlashni boshlang. Sovuting va suzgichdan o'tkazing.
3. Ichimliklar
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
3-1
Limon va yalpizli
choy
200-250 ml
Suv – 200 ml, choy bargi – 0,5 qoshiq, limon –
1 parrak, yalpiz - birnechta bargi
Ko'rsatmalar
Choy bargi, 1 parrak limon va yalpiz bargini suvga soling. Ustini yopmasdan
isiting. Pech ichida birmuncha vaqt qoldiring. Finjonni olayotganda ehtiyot
bo‘ling. Filtrdan o‘tkazing.
3-2
Ilitilgan shirin vino
(Glintvein)
150-200 ml
Musallas – 150 ml, apelsin – 20 g, limon – 10 g, shakar
– 10 g, dolchin – 1 qalamcha, qalampirmunchoq –
1 g
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni aralashtiring. Ustini yopmasdan isiting. Qaynatmang. Pech
ichida birmuncha vaqt qoldiring. Finjonni olayotganda ehtiyot bo‘ling.
3-3
Dolchin va asalli
choy
200-250 ml
Suv – 200 ml, dolchin – ½ qoshiq, asal – 1 qoshiq
Ko'rsatmalar
Dolchinni suvga soling. Ustini yopmasdan isiting. Pech ichida birmuncha vaqt
qoldiring. Finjonni olayotganda ehtiyot bo‘ling. Iligunicha soviting. Asal soling.
3-4
Sut va kardamon
qo‘shilgan choy
(Masala)
200-250 ml
Choy barglari – 1 qoshiqcha, sut – 100 ml, suv – 100
ml, zanjabil – ½ qoshiqcha, kardamon – 1 dona,
dolchin – ½ qoshiqcha, shakar – 2 g
Ko'rsatmalar
Sut bilan suvni aralashtirib, ziravor va choy barglari aralashmasini soling.
Ustini yopmasdan isiting. Pech ichida birmuncha vaqt qoldiring. Finjonni
olayotganda ehtiyot bo‘ling. Filtrdan o‘tkazing.
MS23T5018AK_BW_DE68-04595G-00_UZ_F.indd 25
2020-07-09 오후 3:32:19
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/Разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 15 Настройка режима энергосбережения
- 16 Использование режима Домашние десерты
- 19 Использование режима Домашние рецепты
- 27 Использование режима Поддержание тепла
- 28 Использование функции Блокировка управления; Использование режима Устранение запахов
- 29 Руководство по выбору посуды
- 30 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 31 Устранение неисправностей и информационные коды
- 34 Информационный код
- 35 Технические характеристики; Заметки
- 118 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)