Микроволновые печи Samsung MS23T5018AG/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 23
M
ik
rot
o‘
lqinli p
echni ishla
tish
2. Sho‘rva
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-1
Yormali kasha
260 g
“Gerkules" suli yormasi – 50 g, shakar – 5 g, tuz –
0,5 g, qaynatilgan suv – 200 ml, sovuq sut – 100 ml
Ko'rsatmalar
Yormani chuqur tarelkaga soling, shakar va tuz qo'shing. Qaynagan suv, sut
qo'shing va yaxshilab aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.
2-2
Go'shtli solyanka
340 g
01
To'g'ralgan piyoz – 45 g, mol go'shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan
bulon kubikchasi – 350 ml
02
Kavar – 7 g, qirilgan muzlangan bodring – 50 g,
tomat pastasi – 10 g, zaytun – 16 g, zaytun
suyuqligi – 20 ml, dafna bargi – 1 dona, go'shtli
assorti – 30 g, mol go'shtidan tayyorlangan
bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon
kubikchasi – 300 ml
Ko'rsatmalar
Piyozni katta jomga soling, qaynayotgan (01) bulyonni qo‘shing. Tayyorlashni
boshlang.
Pech tovushli signal berganida boshqa masalliqlarni (02) qo‘shing. Barchasini
yaxshilab aralashtiring, bulon, dafna bargi qo'shing va tayyorlash jarayonini
davom ettiring.
2-3
Karam sho'rva
340 g
01
Qirilgan lavlagi – 50 g, to‘g‘ralgan karam – 20 g,
qirilgan sabzi – 15 g, to‘g‘ralgan piyoz – 10 g,
tomat pastasi – 15 g, shakar – 5 g
02
Mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga
aralashtirilgan bulon kubikchasi – 650 ml, dafna
bargi – 1 dona, sirka 9 % - 5 ml (ta'bga ko'ra)
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni katta kosaga soling (01), qaynoq bulon (Mol go‘shti
bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 650 ml) va dafna bargi qo‘shing.
Tayyorlashni boshlang.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-17
Go'sht bilan
qiymalangan
bulg'or qalampiri
480-500 g
2 dona
01
Bulg'or qalampiri – 2 dona 80 g, go'sht qiymasi
(mol yoki cho'chqa go'shti) – 150-190 g (ikki
qismga bo'ling), oddiy qaynatilgan guruch
– 10-20 g, tuz – 5 g, yanchilgan murch – ½ g,
mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga
aralashtirilgan bulon kubikchasi – 200 ml
02
Sous uchun aralashma: Un – 5 g, tomat pastasi –
10 g, suv – 50 ml
Ko'rsatmalar
Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda
aralashtiring.
Qalampirning o'zagi va urug'larini olib tashlang. Qalampirni go'sht bilan
to'ldiring. Uni ichi chuqur jomga joylashtiring va bulyon qo'shing (01).
Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02).
Pech tovushli signal berganida aralashmani qiymalangan qalampirli bulonga
quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-18
Dudlangan losos
steyki
150-170 g
Suyaklari va terisi bo'lgan losos steyki – 200-250 g, tuz
– 1 g, limon – 15 g (sharbat), suv – 20 g
Ko'rsatmalar
Losos steykiga ziravorilarni seping. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. Uni
mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.
MS23T5018AK_BW_DE68-04595G-00_UZ_F.indd 23
2020-07-09 오후 3:32:19
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/Разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 15 Настройка режима энергосбережения
- 16 Использование режима Домашние десерты
- 19 Использование режима Домашние рецепты
- 27 Использование режима Поддержание тепла
- 28 Использование функции Блокировка управления; Использование режима Устранение запахов
- 29 Руководство по выбору посуды
- 30 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 31 Устранение неисправностей и информационные коды
- 34 Информационный код
- 35 Технические характеристики; Заметки
- 118 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)