Микроволновые печи Samsung MS23T5018AG/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

22 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli p
echni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-14
Sabzavotlar bilan
birga qaynatilgan
kurka go'shti
315 g
Kurka biqin go‘shti – 150 g, to‘g‘ralgan sukkini – 50 g,
to‘g‘ralgan piyoz – 15 g, to‘g‘ralgan sabzi – 20 g,
tovuq go‘shtidan tayyorlangan bulyon yoki suvga
aralashtirilgan bulyon kubikchasi – 150 ml
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni jomga soling va qaynagan bulon qo'shing. Tayyorlashni
boshlang.
Pech tovushli signal berganida biqin go'shtlarini ag'daring, sabzavotlarni
aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-15
Pomidor va
pishloqli sudak
150 g
Sudak filesi – 80-100 g (yoki karp), mayonez – 10 g, tuz
– 1 g, dumaloq kesilgan pomidor – 50 g, maydalangan
pishloq – 20 g
Ko'rsatmalar
Baliq filesiga mayonez surting, unga tuz seping. Pomidorni ustiga qo'yish
uchun tish tozalagichdan foydalaning. Ustiga pishloqni qo'ying. Uni idishga
qo'ying va tayyorlashni boshlang. Tish tozalagichni olib tashlang.
1-16
Sabzavotlar bilan
pishirilgan forel
210-240 g
Sariyog' – 10 g (2 x 5 g), to'g'ralgan sabzi – 35 g,
to'g'ralgan piyoz – 25 g, mayda kesilgan sarimsoqpiyoz
– 3 g, maydalangan selderey barglari – 5 g, forel –
1 dona (220-250 g), tuz – 1 g, yanchilgan oq qalampir
– ½ g, sariyog' – 5 g
Ko'rsatmalar
Mumlangan qog'oz o'rtasini sariyog' bilan yog'lang. Qog'ozga sabzi, piyoz,
sarimsoqpiyoz va seldereyni qo'ying. Sabzavotlar ustiga ziravor qo'shilgan
forelni qo'ying. Baliqning tepa qismini sariyog' bilan yog'lang. Qog'oz bilan
yoping. Mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-11
Ruscha eski
usuldagi baliq
340 g
01
Mayda to‘g‘ralgan lavlagi – 30 g, mayda
to‘g‘ralgan sabzi – 30 g, mayda to‘g‘ralgan
piyoz – 15 g, Baliq/Tovuq bulyoni yoki suvga
aralashtirilgan quruq konsentrat – 200 ml
02
Sous uchun aralashma: Un – 10 g, tomat pastasi –
10 g, smetana – 30 g, suv – 50 ml
03
Karp yoki sudak filesi – 150 g, dafna bargi –
1 dona
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni ichi chuqur jomga joylashtiring va qaynagan bulon
qo'shing. (01) Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berishi bilan
aralashtiring va sabzavot va bulyonli "sous uchun aralashma"ni qo‘shing. (02)
Baliq va dafna bargini qo‘shing (03). Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-12
Losos steyki
kapalak shaklidagi
pashoti
125 g
Losos steyki kesimi – 150-170 g, tuz – 1 g, suv – 20 g
(ta’bingizga ko‘ra siqilgan limon/apelsin sharbati –
10 g)
Ko'rsatmalar
Losos steykiga ziravorlar qo'shing. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing.
(O'zingiz xohlagan sharbatdan foydalaning). Mikroto'lqinli pechga qo'ying va
tayyorlashni boshlang.
1-13
Sariyog' va tuxum
sousi qo'shilgan
qaynatilgan treska
120 g
+ 53 g sous
Treska filesi – 140-150 g (yoki sudak filesi), limon – 10 g
(siqilgan sharbat), tuz – 1 g, suv – 30 g, dafna bargi
– 1 dona, Sous: Qattiq qilib pishirilgan tuxum – 20 g
(½ tuxum), to'rg'algan petrushka – 3-5 g, sariyog' –
30 g (Mikroto'lqin 800 Vt – 1 daq.)
Ko'rsatmalar
Baliq filesiga ziravorlar qo'shing. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. Uni
mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang. Sousni alohida
tayyorlang. Tuxumni pishiring va mayda bo'laklarga kesing. Petrushkani
to'rg'ang va saroyog'ni isiting. Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliq ustiga
qo'ying.
MS23T5018AK_BW_DE68-04595G-00_UZ_F.indd 22
2020-07-09 오후 3:32:19
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/Разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 15 Настройка режима энергосбережения
- 16 Использование режима Домашние десерты
- 19 Использование режима Домашние рецепты
- 27 Использование режима Поддержание тепла
- 28 Использование функции Блокировка управления; Использование режима Устранение запахов
- 29 Руководство по выбору посуды
- 30 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 31 Устранение неисправностей и информационные коды
- 34 Информационный код
- 35 Технические характеристики; Заметки
- 118 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)