Микроволновые печи Samsung MS23T5018AG/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 21
M
ik
rot
o‘
lqinli p
echni ishla
tish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-8
Xantal sousi
qo'shilgan
cho'chqa bo'yni
250 g
01
Cho'chqa bo'yni – 150 g, qirilgan sabzi – 20 g,
to'g'ralgan piyoz – 20 g, tovuq go'shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan
bulon kubikchasi – 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un – 5 g, dijon xantali –
20 g, smetana – 30 g, suv – 50 ml
Ko'rsatmalar
Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq
bulonini (01) qo'shing.
Uni chuqur tarelkaga soling. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni boshlang.
Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli signal
berganida aralashmani go'shtli bulonga quying, aralashtiring va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
1-9
Pishirilgan
kartoshka
140-180 g
1-2 dona
Yirik kartoshka – 160-200 g (1-2 dona)
Ko'rsatmalar
Kartoshkani yuving va po'stini arting. Uni mikroto'lqinli pechga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Dasturxonga tortishdan avval kesing. Dasturxonga
tortishdan avval sariyog', smetana, pishloq yoki ta'bga ko'ra boshqa ziravorlar
qo'shing.
1-10
Ratatuy
260 g
Kubik shaklida to‘g‘ralgan sukkini – 100 g, kubik
shaklida to‘g‘ralgan sabzi – 60 g, kubik shaklida
to‘g‘ralgan bulg‘or qalampiri – 75 g, kubik shaklida
to‘g‘ralgan piyoz – 45 g, mayda to‘g‘ralgan
sarimsoqpiyoz – 6 g, tomat pastasi – 10 g, (mayoran
yoki rayhon - ta’mga ko‘ra), sabzavot bulyoni yoki
quruq konsentratli suv – 130 ml
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni jomga soling. (Mayoran yoki rayhon qo'shing).
Yaxshilab aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-6
Yojiki
220 g
01
Go'sht (mol go'shti va cho'chqa go'shti) qiymasi
– 120 g (uch qismga bo'ling), oddiy pishirilgan
guruch – 40 g, tuz – 1 g, maudalangan qora
qalampir – ½ g, mayda to'rg'algan piyoz – 20 g,
maydalangan sarimsoqpiyoz – 3 g, tovuq buloni
yoki quruq konsentratli suv – 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un – 5 g, tomat pastasi –
10 g, suv – 40 ml
Ko'rsatmalar
Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda
aralashtiring. Uchta sharcha yasang. Piyoz va sarimsoqpiyozni chuqur tarelkaga
soling. Unga go'shtli sharchalarni qo'ying va bulonni qo'shing. Tarelkani pechga
joylashtiring.
01
Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang.
02
Pech tovushli signal berganida aralashmani go'shtli bitkilar bo'lgan
bulonga quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom
ettiring.
1-7
Olxo'ri qoqili
tovuq oyoqchalari
325 g
2 dona
Yupqa to'g'ralgan piyoz – 15 g, yupqa to'g'ralgan
sabzi – 20 g, tovuq oyoqchasi – 2 dona (160-180 g),
qora olxo'ri – 5-7 dona (50 g), tovuq bulyoni yoki quruq
konsentratli suv – 200 ml
Ko'rsatmalar
Piyoz va sabzini chuqur tarelkaga soling. Ustidan tovuq oyoqchalarini qo'ying,
qora olxo'ri va bulon qo'shing. Idishni mikroto'lqinli pechga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida oyoqchalarni ag'daring
va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
MS23T5018AK_BW_DE68-04595G-00_UZ_F.indd 21
2020-07-09 오후 3:32:19
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/Разогрев пищи
- 13 Установка времени
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 15 Настройка режима энергосбережения
- 16 Использование режима Домашние десерты
- 19 Использование режима Домашние рецепты
- 27 Использование режима Поддержание тепла
- 28 Использование функции Блокировка управления; Использование режима Устранение запахов
- 29 Руководство по выбору посуды
- 30 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 31 Устранение неисправностей и информационные коды
- 34 Информационный код
- 35 Технические характеристики; Заметки
- 118 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)