Микроволновые печи Samsung MG22M8074AT/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek
41
Taom tayyorlash bo'yicha yo'riqnoma
Qo‘lda muzdan tushirish
Mikroto'lqinli pechdan foydalanish mahsulotlarni muzdan tushirishning ajoyib usuli hisoblanadi. Mikroto'lqinlar
mahsulotlarni qisqa vaqt ichida ehtiyotlik bilan muzdan tushiradi. Bu siznikiga kutilmagan mehmonlar kelgan vaqtda
ayniqsa juda foydali bo'lishi mumkin. Muzlatilgan tovuq go'shti taom tayyorlashdan avval to'liq muzdan tushirilishi kerak.
Qadoqdan metall simlarni oling va muzdan tushirish jarayonida hosil bo'luvchi suvning oqib ketishini ta'minlash uchun
muzdan tushirishdan avval tovuqni qadoqdan chiqarib oling. Muzdan tushirilgan mahsulotlarni ustini yopmagan holda
idishga soling. Muzdan tushirish vaqtining yarmi o'tgandan keyin ularni ag'daring, eritish vaqtida suyuqlik hosil bo'lgan
bo'lsa, to'king va imkoni boricha ichak-chovoqlarini chiqarib tashlang. Ularning iliq bo'lmaganligiga ishonch hosil qilish
uchun mahsulotlarni vaqti-vaqti bilan tekshirib turing. Agar mahsulotning kichik va oriq qismlari qizib keta boshlasa,
ushbu qismlarni muzdan tushirish vaqtida kichik tekis alyumin folgalarga o'ragan holda ularni to'sib qo'yish mumkin. Agar
tovuqning tashqi yuzasi qizib keta boshlasa, muzdan tushirishni to'xtating va muzdan tushirishni davom ettirishdan avval
20 daqiqa kuting. Muzdan tushirishni to'liq nihoyasiga yetkazish uchun baliq, go'sht va tovuqni bir oz shundoq qoldiring.
To'liq muzdan tushirish uchun kutish vaqti muzdan tushirilayotgan mahsulotlarning miqdoriga bog'liq holda har xil
bo'lishi mumkin. Quyida keltirilgan jadvalga qarang.
IZOH
Tekis va ingichka mahsulotlar semizlariga qaraganda va kam miqdordagi mahsulotlar ko'plariga qaraganda tezroq
muzdan tushadi. Bu maslahatni mahsulotlarni muzlatish va muzdan tushirishda yodda tuting.
Harorati -18 °C dan -20 °C gacha bo'lgan muzlatilgan mahsulotlarni muzdan tushirishda quyidagi jadvalga amal qiling.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat
Vaqt (daq.)
Go'sht
Mol go'shti qiymasi
Cho'chqa go'shtidan
tayyorlangan steyklar
250 g
500 g
250 g
180 Vt
180 Vt
6½-7½
10-12
7½-8½
Ko'rsatmalar
Go'shtni tekis sopol idishga joylashtiring. Chetlarini alyuminiy folga bilan ingichka
yoping. Muzdan tushirish vaqtining yarmi o'tishi bilan ag'daring. 5-25 daqiqa kuting.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat
Vaqt (daq.)
Parranda
Tovuq bo'laklari
Butun tovuq
500 g (2 dona)
900 g
180 Vt
180 Vt
14½-15½
28-30
Ko'rsatmalar
Avval tovuq bo'laklarini po'stini pastga qilgan holda tekis sopol idishga soling.
Qanotchalari va oyoq uchlari kabi nozik joylarini alyumin folga bilan o'rang. Muzdan
tushirish vaqtining yarmi o'tishi bilan ag'daring. 15-40 daqiqa kuting.
Baliq
Baliq filesi
250 g (2 dona)
400 g (4 dona)
180 Vt
6-7
12-13
Ko'rsatmalar
Muzlatilgan baliqni tekis sopol idish o'rtasiga qo'ying. Ingichka bo'laklarini qalinlarining
tagiga joylashtiring. Ingichka qirralarini alyumin folga bilan o'rang. Muzdan tushirish
vaqtining yarmi o'tishi bilan ag'daring. 5-15 daqiqa kuting.
Mevalar
Reza mevalar
250 g
180 Vt
6-7
Ko'rsatmalar
Mevalarni tekis doirasimon shisha (katta diametrga ega bo'lgan) idishga yupqa qatlam
qilib yoying. 5-10 daqiqa kuting.
Non
Bulochka (har biri 50 g
atrofida)
Tost/Sendvich
Nemischa non (bug‘doy +
javdar uni)
2 dona
4 dona
250 g
500 g
180 Vt
180 Vt
180 Vt
½-1
2-2½
4½-5
8-10
Ko'rsatmalar
Aylanish patnisining o'rtasiga qog'ozli oshxona sochig'ining ustiga bulochkalarni aylana
qilib, nonni esa gorizontal shaklda qo'ying. Muzdan tushirish vaqtining yarmi o'tishi bilan
ag'daring. 5-20 daqiqa kuting.
MG22M8074AT_BW_DE68-04445L-01_UZ.indd 41
2017-11-29 5:36:14
Содержание
- 3 ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; . Во избежание поражения электрическим током перед; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при; ВНИМАНИЕ; . В процессе приготовления устройство должно находиться под
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Принадлежности; Вращающийся поднос
- 10 Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи
- 14 Уровни мощности и изменение времени приготовления
- 15 Остановка приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения; Использование функций режима сенсорное приготовление
- 17 Использование функций режима русская кухня
- 30 Использование функций режима быстрая разморозка
- 31 Использование функции поддержание тепла; Рекомендации по выбору параметров в режиме поддержание тепла
- 32 Приготовление в режиме гриля
- 33 Использование функций режима +30сек гриль
- 34 Использование функции замок от детей; Отключение звукового сигнала
- 36 Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 37 Руководство по приготовлению свежих овощей
- 38 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Разогрев; Размещение пищи и использование крышки
- 39 Разогрев жидкостей; Разогрев жидкостей и пищи
- 40 Разогрев детского питания и молока
- 41 Размораживание вручную
- 42 Гриль; Продукты, которые можно готовить в режиме гриля:
- 45 Полезные советы
- 48 Предостережения по установке; Информационный код
- 49 Технические характеристики
- 167 Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












