Микроволновые печи Samsung MG22M8074AT/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek
21
Pechdan foydalanish
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-15
Kotlet
2 dona
250 g qiyma go‘sht, 100 ml sut, 2 kesim quruq oq
non, 40 g yirik suxari, ta’bga ko‘ra tuz, qora murch
Ko'rsatmalar
Quruq nonni chuqur kosaga solib, sutga botiring, 5-6 daqiqaga ivitib
qo‘ying. Keyin nondan ortiqcha suyuqlikni silqitib oling. Qiyma go‘shtni
ivitilgan nonga aralashtirib, masalliq hosil qiling. Qiyma go‘shtga ta’bga
qarab murcha va tuz qo‘shing. Qiymain yaxshilab aralashtiring va 2
daqiqacha ezg‘ilang. Ikkita bir xil cho‘zinchoq kotlet yasang, har birini
suxariga bulab, qo‘l bilan suxarini go‘shtga bosing. Kotletli tarelkani
baland taglikka joylashtiring. Mikroto‘lqinli pechga solib,
СТАРТ/+30СЕК
(BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Dasturxonga tortishdan avval 2-3
daqiqa kuting.
1-16
Pishirilgan kartoshka
2 dona
Yirik kartoshka (160-200 g) 1-2 dona
Ko'rsatmalar
Archilgan kartoshkalarni sayoz tarelkaga solib, suv qo‘shmasdan, plastik
oziq-ovqat folgasi bilan o‘rang. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30СЕК (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Dasturxonga
tortishdan oldin sariyog‘, smetana, pishloq yoki boshqa ziravorlar qo‘shing.
1-17
Ratatuy
300-350 g
2 ta mayda sabzi, ½ sukkini, 1 ta bulg‘or qalampiri,
1 o‘rtacha piyoz, 1 dona sarimsoq, 2 qoshiq tomat
pyuresi, 150 ml sabzavot bulyoni, 2 chimdim
quritilgan jambil, ta’bga ko‘ra tuz
Ko'rsatmalar
Sabzavotlarni yuvib, arching, keyin tomoni 1 sm.lik mayda kubik shaklida
to‘g‘rang. Bulyonni tomat pyuresi bilan aralashtirib, tuz va qirg‘ichdan
chiqarilgan sarimsoqni qo‘shing. Barcha masalliqlarni aralashtiring.
Sabzavotlarni keramik yoki shisha idishga soling. Ustidan tomat
qaylasini quyib, qopqog‘ini yoping. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30СЕК (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Pishganidan so‘ng
tayyor Ratatuyga quruq jambil seping.
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-18
Ruscha eski usuldagi baliq
500-600 g
200 g sudak yoki treska, ½ qandlavlagi, 1 ta piyoz,
½ sabzi, 100 g smetana, 1 qoshiq tomat pastasi, 1
qoshiq un, 180 ml suv, ta’bga ko‘ra tuz, murch
Ko'rsatmalar
Piyoz, sabzi va qandlavlagini yuvib, arching, keyin o‘rtacha o‘lchamdagi
qalamcha qilib to‘g‘rab, aralashtiring. Tayyor sabzavotlarni kosaga solib,
suv qo‘shing, tuz va murch seping. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30СЕК (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal berilganidan
so‘ng ularni oling. Baliqni qiltanog‘idan tozalab, mayda bo‘laklarga kesing.
Sabzavot aralashmasi solingan kosaga qayla qo‘shib, ustidan baliqni
qo‘ying. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Yana
СТАРТ/+30СЕК
(BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
Qaylani tayyorlash: Alohida kosada smetana, tomat pastasi va unni
aralashtirib, ozgina tuz va murch qo‘shing.
1-19
Muzlatilgan pitsa
350 g
Muzlatilgan pitsa– 350 g
Ko'rsatmalar
Muzlatilgan pitsani pergamentli qog‘ozga o‘rab, sayoz taglikka qo‘ying.
Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30СЕК (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Dasturxonga tortishdan avval 2-3 daqiqa kuting.
1-20
Losos kabobi
300-350 g
300 g losos filesi, ½ limon, 2 qoshiq maydalangan
petrushka, 1 qoshiq tozalangan zaytun moyi, ta’bga
ko‘ra tuz
Ko'rsatmalar
Baliqni yirik kubik shaklida kesib, chuqur kosaga soling. Petrushka va
limon sharbati qo‘shing. Ta’bga ko‘ra tuz qo‘shib, aralashtiring va 20
daqiqa davomida marinadlang. Bir nechta baliq bo‘lagiga yog‘och six
tiqib, zaytun moyi surting. Kaboblarni keng tarelkaga soling. Idishni yuqori
taglikka qo'ying. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30СЕК
(BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Limon qo‘shing.
MG22M8074AT_BW_DE68-04445L-01_UZ.indd 21
2017-11-29 5:36:11
Содержание
- 3 ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; . Во избежание поражения электрическим током перед; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при; ВНИМАНИЕ; . В процессе приготовления устройство должно находиться под
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Принадлежности; Вращающийся поднос
- 10 Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи
- 14 Уровни мощности и изменение времени приготовления
- 15 Остановка приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения; Использование функций режима сенсорное приготовление
- 17 Использование функций режима русская кухня
- 30 Использование функций режима быстрая разморозка
- 31 Использование функции поддержание тепла; Рекомендации по выбору параметров в режиме поддержание тепла
- 32 Приготовление в режиме гриля
- 33 Использование функций режима +30сек гриль
- 34 Использование функции замок от детей; Отключение звукового сигнала
- 36 Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 37 Руководство по приготовлению свежих овощей
- 38 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Разогрев; Размещение пищи и использование крышки
- 39 Разогрев жидкостей; Разогрев жидкостей и пищи
- 40 Разогрев детского питания и молока
- 41 Размораживание вручную
- 42 Гриль; Продукты, которые можно готовить в режиме гриля:
- 45 Полезные советы
- 48 Предостережения по установке; Информационный код
- 49 Технические характеристики
- 167 Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












