Микроволновые печи Samsung MC28M6055CK/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek
57
Taom tayyorlash bo'yicha yo'riqnoma
Qaynoq havodan foydalanib yangi va muzlatilgan mahsulotlarni tayyorlash bo'yicha qo'llanma
Qaynoq havo uchun kerakli haroratgacha qaynoq havo funksiyasi bilan qizdiring. Jadvalda ko'rsatilgan quvvat darajalari va
vaqt oraliqlaridan qaynoq havo da tayyorlash uchun qo'llanma sifatida foydalaning. Taomni qalin qo'lqopdan foydalangan
holda oling.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Rejim
Tayyorlash vaqti (daq.)
Muzlatilgan mini tartlar/
pitsa bo‘laklari
250 g
200 °C
9-11
Pitsa bo‘laklarini tovaga soling. Tovani pastki tokchaga qo‘ying.
Muzlatilgan pech chipslari
300 g
200 °C
22-25
Muzlatilgan pech chipslarini tovaga tekis yoying. Tovani yuqori tokchaga qo‘ying.
Muzlatilgan tovuq
bo'laklari
300 g
200 °C
8-11
Tovuq bo‘laklarini tovaga joylashtiring. Tovani yuqori tokchaga qo'ying.
Muzlatilgan pitsa
300-400 g
200 °C
11-14
Muzlatilgan pitsani pastki tokchaga joylashtiring.
Qo‘lbola lazanya/Makaronli
gratin
500 g
170 °C
15-20
Pastani pechga chidamli idishga soling. Idishni pastki tokchaga qo'ying.
Muzlatilgan lazanya
400 g
450 Vt + 180 °C
16-18
Mos o'lchamdagi issiqqa chidamli shisha idishga soling yoki asl qadog'i bilan qoldiring
(buning mikroto'lqinlar va pech issiqligiga chidamli ekanligini hisobga oling).
Muzlatilgan lazanyani pastki tokchaga joylashtiring. Tayyorlagandan keyin 2-3 daqiqa
kuting.
Qovurilgan mol go'shti/
qo'y go'shti (o'rtacha)
1000-1200 g
450 Vt + 160 °C
20-22 (birinchi tomoni)
14-16 (ikkinchi tomoni)
Mol/qo'y go'shtini yog'lang va murch, tuz va qizil qalampir seping. Dastlab yog'li
tomonini pastga qilgan holda pastki tokchaga joylashtiring. Tayyorlagandan keyin
alyumin folga bilan o'rang va 10-15 daqiqa qoldiring.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Rejim
Tayyorlash vaqti (daq.)
Muzlatilgan bulochkalar
350 g (6 dona)
180 Vt + 160 °C
7-9
Bulochkalarni tovaga soling. Tovani pastki tokchaga qo‘ying. 2-3 daqiqa kuting.
Marmarli pirog
700 g
160 °C
50-55
Yangi xamirni kichkina to'rtburchak shakldagi metall idishga joylashtiring (uzunligi 25
sm). Idishni pastki tokchaga qo'ying. Tayyorlagandan keyin 5-10 daqiqa kuting.
Kichkina tortlar
har biri 30 g
160 °C
28-32
12 tagacha tortcha / bulochkani qog‘oz stakanda tovaga qo‘ying. Tovani pastki tokchaga
qo‘ying. Pishirgandan keyin 5 daqiqa kuting.
Kruassan/Rogalik (yangi
qorilgan xamir)
200-250 g
200 °C
13-18
Sovitilgan kruassan yoki rogaliklarni pastki tokchadagi pishiriqlar uchun mo'ljallangan
qog'ozga joylashtiring.
Muzlatilgan keks
1000 g
180 Vt + 160 °C
16-18
Muzlatilgan keksni to'g'ridan-to'g'ri pastki tokchaga qo'ying. Muzdan tushirgandan va
isitgandan keyin 15-20 daqiqa kuting.
Qo‘lbola kartoshkali gratin
500 g
450 Vt + 180 °C
18-22
Gratinni pechga chidamli idishga soling. Pastki tokchaga qo‘ying.
Qo‘lbola kish (o‘rtacha
hajmli)
500-600 g
160 °C
45-50
O‘rtacha hajmli metal idishda kishni tayyorlab, pastki tokchaga qo‘ying. Qaynoq havo
avtomatik tayyorlash qo‘llanmasidagi retseptni ko‘ring.
MC28M6055CK_BW_DE68-04515A-02_RU+UK+KK+UZ.indb 57
5/28/2018 2:41:32 PM
Содержание
- 3 ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться; . Во избежание поражения электрическим током; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Принадлежности; Место установки
- 10 Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 13 Установка времени
- 14 Уровни мощности и изменение времени приготовления; Настройка времени приготовления пищи
- 15 Остановка приготовления пищи
- 16 Использование функций режима аэрогриль hot blast авто; Руководство по использованию режима аэрогриль hot blast авто
- 19 Использование функций режима здоровое поджаривание; Руководство по использованию режима здоровое поджаривание
- 21 Использование функций режима русская кухня; руководство по использованию режима русская кухня
- 37 Использование функций режима ускоренная разморозка; Руководство по использованию режима ускоренная разморозка
- 38 Использование блюда для подрумянивания
- 39 Аэрогриль Hot Blast
- 40 Приготовление в режиме гриля; Выбор дополнительных принадлежностей
- 41 Комбинированный режим: свч и гриль
- 42 Использование комбинированного режима свч + аэрогриль hot blast
- 43 Использование функции поддержание тепла; Рекомендации по выбору параметров в режиме поддержание тепла
- 44 Использование функции устранение запахов; Отключение звукового сигнала
- 45 Использование функции защита от детей
- 47 Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 48 Руководство по приготовлению свежих овощей
- 49 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий
- 50 Разогрев; Размещение пищи и использование крышки; Разогрев жидкостей
- 51 Разогрев жидкостей и пищи
- 52 Разогрев детского питания и молока; Разморозка
- 53 Продукты, которые можно готовить в режиме гриля:
- 56 Посуда для приготовления в режиме аэрогриль hot blast:; Режим свч + аэрогриль hot blast; Посуда для приготовления в режиме свч + аэрогриль hot blast:
- 58 Полезные советы
- 62 Информационный код
- 63 Технические характеристики
- 203 Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












