Микроволновые печи Panasonic NN-SM332W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

En
g
lis
h
Operation
(NN-ST340W)
(Continued)
- Eng-13 -
6. Fresh Pasta
This program is designed to cook pasta.
Put the macaroni onto a heatproof dish with high brims,
which is suitable for use in the microwave mode. Fill it up
with the boiling water, add salt, vegetable oil, and select the
program for cooking according to recommendations given in
the following chart:
(The water level must be 1 - 2 cm higher than pasta).
Do not cover the dish.
Stir after the beep.
After the cooking is completed, pour out the water, add the
butter, stir, and leave for appr. 5 minutes.
7. Soup
This program is suitable for cooking traditional soups, such
as: meat sol'yanka, shchi, rassol'nik. Soups can be cooked
with broth or water. The broth or water should be a room
temperature. Use the following as a guide:
It is advisable to use medium size vegetables. Vegetables
should be trimmed. All ingredients should be cut into even
sized pieces. For 1.5L soup you will need 2.5 liter pot.
Place all ingredients from the first part of the table in the pot,
stir well, cover with plastic wrap and cook using the auto
menu "Vegetables". After that add the rest ingredients, stir
well, and cook using the auto menu "Soup". After beep stir
well and go on cooking until finish of the program. Before
serving leave for 10 minutes in the switched off microwave
oven. Serve with sour cream.
8. Fish
Suitable for cooking whole fish and fish fillets. Select fish
suitable for microwave cooking and place in a single layer in
a shallow dish, with skin-side down. Add butter, spices,
herbs, or lemon juice to flavor. Overlap thin edges of fillets to
prevent overcooking. If stuffing whole fish with seasoning,
cooking time may need to be extended. Shield the eye and
tail area of whole fish with small amounts of aluminum foil to
prevent overcooking. Cover dish securely with plastic wrap
or fitted lid. Allow large amounts of fish to stand for 3 to 5
minutes after cooking before serving. (thickness of fish
should not be more than 3 cm)
9. Chicken
Suitable for cooking chicken pieces such as wings, drum-
sticks, thighs, half breasts etc. Chicken pieces should be
thawed completely before cooking. Marinate chicken pieces
prior to cooking, add 1 to 5 tablespoon oil, for added flavor
and color. Place marinated chicken pieces on heat-proof
dish. Cover with plastic wrap or a fitting lid.
Program
“Pasta” –
press once
Pasta
150
g
Boiling
water
750 ml
Vegetable
oil
1 tb.sp.
Salt
To taste
“Pasta” –
press twice
250
g
1000 ml
2 tb.sp.
To taste
“Pasta” –
press 3 times
375
g
1250 ml
3 tb.sp.
To taste
Ingredients
4 services (1.5 liter)
Rassol’nik
Chshi
Solyanka
Smocked meat
products (ham,
sausages)
-
-
200
g
Pickled
cucumbers
3 pcs.
-
3 pcs.
Onions
1 pcs.
1 pcs.
2 pcs.
Paprika
-
-
1 pcs.
Tomato sauce
4 tb.sp.
4 tb.sp.
4 tb.sp.
Potatos
2-3 pcs.
2-3 pcs.
-
Cabbage
-
200
g
-
Carrots
1 pcs.
1 pcs.
-
Vegetable oil
2 tb.sp.
2 tb.sp.
-
Add and press “SOUP”
Broth or water
1000 ml
1000 ml
1000 ml
Olives
-
-
8-10 pcs.
Lemon
1
/
2
pcs.
-
1
/
2
pcs.
Parsley, salt,
pepper
On taste
342W/M)
En
g
lis
h
Содержание
- 43 PУCCKИЙ; Содержание; Перед началом эксплуатации
- 44 Установка и подключение; Проверка микроволновой печи; Предупреждение
- 45 Меры безопасности
- 46 Важная информация; ) Время приготовления
- 47 Принципиальная схема устройства
- 48 Панель управления
- 49 Основные операции
- 50 Поместите пищу в печь; Нажмите кнопку выбора мощности
- 51 Установите вес замороженного продукта
- 52 Использование функции блокировки от детей
- 57 Перед обращением в сервисный центр; Нормальные явления при работе микроволновой печи:; Проблема
- 58 Уход и техническое обслуживание микроволновой печи
- 59 Технические характеристики
- 60 Краткое руководство пользователя; Функция
- 61 Введение; Приготовление пищи с использованием энергии микроволн
- 63 Особенности приготовления пищи в микроволновой печи
- 64 Проверка готовности еды
- 65 Разогревание пищи с заданием мощности и времени
- 66 Размораживание/Турборазморозка; Полезные советы при размораживании
- 67 Технология размораживания и полезные советы
- 68 Рекомендации
- 70 Блюда на каждый день; Каша «Гранола»; Помидоры с чесноком
- 71 Рыба и морепродукты; Рыба в лимонном соке; Филе лосося с соусом
- 72 Птица
- 73 Куриная печень в сметане; Чахохбили из курицы
- 74 Основные блюда из мяса
- 75 Говядина в соусе чили; Бефстроганов; Плов со свининой
- 76 Блюда из овощей; Указания по приготовлению различных блюд из овощей
- 80 Песто Феттучини; Рис с овощами
- 81 Десерты; Пудинг с маслом по-шотландски; Варенье из чёрной смородины