Moulinex FP827E10 - Инструкция по эксплуатации - Страница 30

Кухонные комбайны Moulinex FP827E10 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

25

EN

Hazelnuts

Ingredients: 200 g hazelnuts 

For a fine, consistent powder, blend the hazelnuts in small batches in the mini chopper (max 80 g per blending batch). Then use 
the “Pulse” function 8 times for 1 second each time.
To  grind  the  hazelnuts  in  a  single  step,  blend  the  hazelnuts  in  the  large  food  processor  bowl.  Pour  the  200  g  of  hazelnuts  in 
the bowl with the blade. Start the food processor on Speed 2 for 30 seconds. Re-open the bowl to scrape the bowl to ensure all 
hazelnuts are well mixed. Restart the food processor for 30 seconds. 

Mayonnaise

Ingredients: 2 egg yolks, 20 g mustard, 20 cl oil, salt

In the bowl, place the egg yolks, mustard and salt with the disk or the emulsion whisk. Put the lid in place and start the appliance 
with  the  “Beat”  program  or  activate  Speed  2  for  2  minutes.  After  15  seconds  of  operation,  gradually  and  slowly  add  the  oil 
through the lid opening. For optimal results, beat for another 30 seconds once all the oil is poured in. 
Tip to help the mayonnaise keep longer: at the start, add 1 teaspoon of vinegar with the egg yolk
 

Chantilly

Ingredients: 250 ml whipping cream (30%), 20 g icing sugar.

After  thoroughly  cooling  the  bowl,  place  the  disk  or  the  emulsion  whisk  in  the  bowl.  Add  the  cold  cream  and  the  icing  sugar. 
Operate at Speed 1 or using the “Beat” program and follow the time indicated in the chart. In the middle of the preparation time, 
check the consistency, as it can quickly change depending on the temperature and the quantity of fat contained in the cream. 
 

Stiffly Beaten Egg Whites

Ingredients: 5 egg whites (approximately 160 g) 

Place the disk or the emulsion whisk in the bowl. Pour in the 5 egg whites. Select Speed 1 or the “Beat” program and follow the 
time indicated in the chart. Check the consistency and stop the food processor when the egg whites are stiff. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex FP827E10?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"