Liebherr CBesf 4006 BioFresh - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Холодильник Liebherr CBesf 4006 BioFresh - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 11
Загружаем инструкцию
background image

16

The BioFresh compartment enables you to keep a range of 

fresh food 

fresh for up to three times as long as you would 

in a standard refrigerator,  thus making your stocks last longer. 

The automatically controlled storage temperature, which  

is kept constantly between 0 and 3°C, and the resultant hu-

midity provide the ideal storage conditions for different types 

of food.

The top drawer 

is suitable for storing 

dry or wrapped 

food (e.g. dairy prod-

ucts, meat, fish, sausages). The storage climate in this drawer 

is relatively 

dry

.

 

The large, adjustable drawer

can be set to "humid" for storing unwrapped salads, veg-

etables and fruit. When the drawer is full, the climate will be 

"dew-fresh", with approximately 90 % humidity.

You can set the humidity in this drawer to dry or humid 

as 

required

.

Humidity selection, 

fig. 

A2:

W

 

"dry" setting:

  

small humidity symbol 

-

 

slide control 

to left. Insert food that is suitable for being stored in a dry 

climate.

W

 

"humid" setting: 

high relative humidity of max. 90 %, 

large humidity symbol 

-

 

slide control to right. This setting 

is suitable for storing unwrapped food with a high moisture 

content, such as fresh lettuce.

Notes:

The humidity in the compartment depends on the moisture 

content of the food in it and the frequency with which the 

compartment is opened.

W

  When buying food, check that it is fresh - the fresher the 

product and the higher its quality, the longer it will keep. 

W

  Unwrapped animal and vegetable foods should be stored 

separately in the drawers. If there is not enough space 

for them to be stored separately, make sure that they are 

wrapped! Do not allow different types of meat to come into 

contact with one another but keep them packaged sepa-

rately so as to avoid premature bacterial spoilage.

W

  Please note that protein-rich food spoils more quickly, i.e. 

crustaceans and shellfish spoil faster than fish, and fish 

faster than meat.

W

  Remove food from the drawers some time before con-

sumption. Enjoyment will be enhanced in this way as the 

aroma and flavour develop best at room temperature.

W

  The following products

 should not 

be stored in the 

BioFresh compartment: cold-sensitive vegetables such 

as cucumber, peppers, aubergines, avocados, semi-ripe 

tomatoes, beans, courgettes and all cold-sensitive tropical 

fruits.

BioFresh compartment

Storage 

of food in the BioFresh compartment:

Dry setting

butter 

up to  30 days

cheese, soft 

up to  30 days

milk, fresh 

up to 

7 days

sausage, cold cuts 

up to 

7 days

fish 

up to 

4 days

shellfish 

up to 

3 days

poultry 

up to 

5 days

pork

  large portions 

up to 

7 days

  cut up 

up to 

5 days

beef 

up to 

7 days

game 

up to 

7 days

Humid setting

Vegetables, salad

artichokes 

up to  21 days

asparagus 

up to  14 days

broccoli 

up to  14 days

Brussels sprouts 

up to  30 days

cabbage 

up to  180 days

carrots 

up to  150 days

cauliflower 

up to  21 days

celery 

up to  30 days

chicory 

up to  30 days

Chinese cabbage 

up to  14 days

curly kale 

up to  14 days

fennel 

up to  21 days

garlic 

up to  180 days

green onions 

up to 

7 days

herbs 

up to  30 days

iceberg salad, endives,

lamb's lettuce 

up to  21 days

kohlrabi 

up to  14 days

leeks 

up to  60 days

lettuce 

up to  10 days

mushrooms 

up to 

7 days

peas 

up to  10 days

radicchio 

up to  21 days

radishes 

up to  14 days

savoy cabbage 

up to  60 days

spinach 

up to 

7 days

Fruit

apples 

up to 180 days

apricots 

up to  14 days

bilberries 

up to  14 days

blackberries 

up to 

8 days

cherries 

up to  14 days

black and red 

currants 

up to  21 days

dates (fresh) 

up to  60 days

figs (fresh) 

up to 

7 days

gooseberries 

up to  21 days

grapes 

up to  90 days

kiwi fruits 

up to  120 days

peaches 

up to  30 days

pears 

up to  120 days

plums 

up to  21 days

quinces 

up to  90 days

raspberries 

up to 

5 days

rhubarb 

up to  21 days

strawberries 

up to 

5 days

A2

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Liebherr CBesf 4006 BioFresh?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"