Scarlett SC-401 - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Хлебопечки Scarlett SC-401 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

IM009 

  6

SC-401

Baking programmes: 5. Quick 1000 g; 6. Rapid baking 500 g; 7. Rapid baking 750 g

 

  In these modes the processes of kneading, rising and baking are significantly reduced and do not take much 

time. As a result the bread is of the coarsest texture of all 12 offered modes. See recipes for baking in the table 
at the end of the Instruction Manual. 

Additional ingredients: Programmes 1-5

 

  For modes 1-5 adding further ingredients, such as nuts or fruit is possible after an audio signal, which will sound 

according to the bread baking programme.  

  In case timer is set fruit and nuts can be added at the beginning but these are to be cut into small pieces. 

Baking programme 8. Gluten free 

  Baking gluten free bread is significantly different from baking regular breads. If you bake this bread because of 

health reasons consult your doctor and follow the instructions closely. This programme was specially designed 
for gluten free bread mixes. The result may be different depending on the mixture type. If this bread is chosen for 
diet reasons, it is very important to prevent getting other flour containing gluten into the dough. 

Baking programme 9. Dough 

  This mode is used for kneading dough. In this mode only kneading is done without further baking. See recipes in 

the table at the end of the Instruction Manual.

 

Baking programme 10. Ravioli 

  This mode is used for kneading dough for pasta, ravioli or pizza. In this mode only kneading is done without 

further baking. See recipes in the table at the end of the Instruction Manual.

 

Baking programme 11. Jam 

 

  This mode is used for making jam. See recipes in the table at the end of the Instruction Manual.

 

Baking programme 12. Baking 

  This mode is used for additional baking in case the bread has not baked completely or the crust is not crisp 

roasted enough, as well as for baking ready dough. See baking time in the table at the end of the Instruction 
Manual.

 

  For an early stop press the STOP/START button and hold it down for 2 seconds until an audio signal sounds.

 

Baking programme 13. Cake 

 

  This mode is used for making cakes and pies. See the recipes in the table at the end of the Instruction Manual.

 

USEFUL TIPS 

  First you need to take out the removable bread pan, add necessary ingredients and only after that put the pan 

into the bread maker. 

  Always follow the order of adding ingredients. First add liquids, butter, sugar, salt, then flour and the rest of 

ingredients, add yeast at the end. 

  All ingredients must be at room temperature to support optimal leavening of yeast. 

  Measure the amount of ingredients precisely. Even slight deviation from the amount indicated in the recipe can 

affect the result of baking. 

  During operation do not open the bread maker lid or remove the bread pan. 

  The lid may only be opened for adding necessary ingredients into the dough (toast, candied fruit, etc.) strictly 

when the beep is heard. During the operation the beep will sound 8 times, when ingredients are to be added. 

  Opening the lid at other times leads to the violation of temperature conditions in the bread baker and can affect 

the quality of bread baking. 

OPERATING PROCEDURE 

  Remove the bread pan.  

  Install the kneading paddle, check whether it works. 

  Put the ingredients into the pan. 

  ATTENTION: make sure the yeast does not come in contact with salt or liquid. 

  Put the removable pan back into the bread maker. 

  Make sure you have placed the pan correctly. 

  Close the appliance lid. 

  Plug the unit to the outlet. An audio signal will sound and the number of the programme and the baking time will 

appear on the display. 

  Press the MENU button and select the programme number.  

  Select the crust colour and the loaf size.  

  Now you can adjust the baking time with the timer. 

  Press the START/STOP button to start the programme. 

  When the baking is complete an audio signal will sound, and 0:00 will appear on the display. 

  Let the bread stand for some time. 

  Before opening the lid unplug the appliance. 

  Remove the pan with a pot holder or an oven mitten. 

  Hold the pan upside down and shake gently. If the bread does not go out easily you can use wooden or plastic 

paddles to take the bread out of the pan. Never use metal objects, they can scratch the surface of the pan! 

  Let the bread cool down for 30 minutes, then you can cut it. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-401?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"