Scarlett SC-401 - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Хлебопечки Scarlett SC-401 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

IM009 

  7

SC-401

  ATTENTION: make sure the kneading paddle is not in the loaf. If this happened, remove it carefully from the 

bread. Never use metal objects, they can scratch the surface of the pan! 

TROUBLESHOOTING GUIDE 

Before calling the service centre, please, familiarize with the below table. 
The bread does 
not rise 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The top of the 
bread is rugged

 

The quality of gluten in your flour is inadequate if you use flour other than bread flour. 
(The quality of gluten can differ depending on the temperature, humidity, flour 
storage conditions and the time of harvesting)

 

  Try another type of flour, another manufacturer or another flour batch. 

The dough has become too hard, because you added too little liquid. 

  Bread flour with high protein content absorbs more water than other types, so try 

to add another 10-20 ml water. 

You use inadequate yeast. 

  Use dry yeast from packages with an inscription “quick-acting yeast”. This type 

does not need pre-fermentation

 

You have put too little yeast or your yeast is stale. 

  Use the measuring spoon from the set. Check the expiry date of the yeast. (Store 

it in the refrigerator).

 

Liquid was in contact with the yeast before kneading. 

  Check that you have put the ingredients according to the order as given in the 

instruction manual. 

You have put too much salt or not enough sugar. 

  Check the recipe and measure the correct amount with the standard measuring 

spoon, which comes with the appliance. 

  Check that salt or sugar are not present in other ingredients.

 

The bread has a 
too light texture

 

You have used too much yeast. 

  Check the recipe and measure the correct amount with the standard measuring 

spoon, which comes with the appliance. 

You have added too much liquid. 

  Some types of flour absorb more water than others; try to reduce the amount of 

water by 10-20 ml.

 

The bread fell 
after rising

 

The quality of your flour is unsatisfactory. 

  Try flour of another manufacturer. 

You have used too much liquid. 

  Try to reduce the amount of water by 10-20 ml.

 

The bread rose 
too high

 

You have used too much yeast/water. 

  Check the recipe and measure the correct amount with the standard measuring 

spoon (yeast) / cup (water), which come with the appliance. 

  Check that no excessive water comes from other ingredients. 

You have not enough flour. 

  Weigh flour accurately with the weigh-scale.

 

The bread is 
pale and sticky

 

 

You use too little yeast or your yeast is stale. 

  Use the measuring spoon from the set. Check the expiry date of the yeast. (Store 

it in the refrigerator).

 

 There was a power outage or the bread maker was stopped during the baking cycle.

 

  The bread making machine stops if it was stopped for more than 10 minutes. You 

have to remove the bread from the pan and start the cycle again with the new 
ingredients.

 

There is flour left 
on the bread.

 

 

You have used too much flour, or you have too little liquid. 

  Check the recipe and measure the correct amount of flour with the weigh-scale 

or liquid with the measuring cup for liquids, which comes with the set.

 

The bread is not 
well kneaded

 

 You have not inserted a kneading paddle into the bread pan. 

  Before you load the ingredients make sure the kneading paddle is in the pan. 

 

 There was a power outage or the bread maker was stopped during the baking 
cycle.

 

 

 

The bread making machine switches off if it was stopped for more than 10 

minutes.

 

  Presumably you would have to start bread baking again but this could lead to 

adverse results if the kneading has already started.

 

After the start of 
the programme 
HHH appeared 
on the display

 

This means that the temperature inside the oven is too low. It is necessary to move 
the appliance to a warmer room. 

 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-401?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"