Scarlett IS-525 - Инструкция по эксплуатации - Страница 9

Хлебопечки Scarlett IS-525 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 84
Загружаем инструкцию
background image

7

GB

INSTRUCTION MANUAL 

“START/STOP” BUTTON

 

Press the “START/STOP” button to start/set the 
operation of the bread machine or to cancel the 
selected function.

 

Keep the button pressed for 2 seconds until you hear a 
sound signal in order to finish the operation or erase the 
settings.

 

ATTENTION: Do not press the button if you want to 
check the condition of your baking. Use the viewing 
window in the lid of the bread machine to check the 
baking.

BAKING MODES:

 

See more detailed description of various types of bread 
baking in the cook book.

1. White

 

This mode is used for baking light bread with a crisp 
from white wheat flour. Baking time is 3 hours and 25 
minutes.

2. White rapid

 

This mode reduces the time needed for white bread 
preparation. It is used for baking light bread with a crisp 
from white wheat flour in the quick mode. Baking time is 
1 hour and 08 minutes.

3. Whole wheat 

 

This mode is used for baking bread from whole-wheat 
flour. This mode includes prolonged doughing and 
bread rises for a significantly longer time. Preliminary 
warming of mixed ingredients takes 30 minutes. Baking 
time is 4 hours and 40 minutes.

4. Whole-wheat rapid

 

This mode is used for baking bread from whole meal in 
the quick mode. Preliminary warming takes 5 minutes. 
Baking time is 1 hour and 08 minutes.

5. French

 

This mode is used for baking bread with a crisp; it is 
suitable for baking French bread with low fat and sugar 
content. Baking time is 3 hours and 50 minutes.

6. French rapid

 

This mode is used for baking French bread in the quick 
mode. Baking time is 1 hour 08 minutes. 

7. Sweet 

 

This mode is used for baking pastry. Baking time is 3 
hours 35 minutes.

8. Rye 

 

This mode is used for baking bread from rye flour 
with addition of wheat flour. Baking time is 3 hours 48 
minutes

9. Quick 

 

This mode is used for baking sweet bread with various 
sweet additives, for example, marmalade. Baking time 
is 2 hours 08 minutes.

10. Low carb 

 

This mode is used for baking low carbohydrate bread 
from oat flour and ground flax seeds. Baking time is 4 
hours 30 minutes.

11. Gluten free

 

This mode is used for baking bread from flour without 
gluten and bread of mixed composition without gluten. 
Baking time is 2 hours 59 minutes.

12. Cake

 

This mode is used for baking cakes and pies from ready 
dough. Baking time is 1 hour 30 minutes.

13. Dough

 

This mode is used for making dough with further hand 
forming and baking in the oven. Making time is 1 hour 
30 minutes.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett IS-525?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"