Scarlett IS-525 - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Хлебопечки Scarlett IS-525 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 84
Загружаем инструкцию
background image

8

GB

INSTRUCTION MANUAL 

14. Artisan dough

 

This mode is used for making farmhouse dough 
used for pasta preparation. Making time is 5 hours 15 
minutes.

15. Jam 

 

This mode is used for making confiture. Making time is 
1 hour 25 minutes.

16. Bake 

 

This mode is used for baking ready dough. Baking time 
is 1 hour.

MEMORY FUNCTION

 

In case of power failure for less than 7 minutes, the 
breadmaker will continue the selected program from 
the moment it stopped due to the power failure.

TROUBLESHOOTING

Bread does not rise

 

Gluten in your flour is of improper quality, or you don’t 
use baker’s flour. (Gluten quality may vary depending 
on the temperature, moisture, flour storage conditions, 
and time of harvesting)

 

Try another kind of flour, another manufacture or 
another batch.

 

The dough became too hard because you added too 
little liquid.

 

The baker’s flour with high protein content takes up 
more water than other kinds of flour, try adding extra 
10-20 ml of water.

 

You use unsuitable yeast.

 

Use dry yeast in packages that have the “fast-acting 
yeast” inscription. This type of yeast does not require 
prefermentation.

 

You put little yeast, or your yeast is old.

 

Use the measuring spoon. Check the expiry date of the 
yeast. (Store it in the fridge)

 

Liquid got onto the yeast before kneading.

 

Make sure you add the ingredients in the correct order 
according to the recipe.

 

You added too much salt, or not enough sugar.

 

Check the recipe and measure the quantity with the 
measuring spoon.

 

Make sure there is no salt and sugar in other 
ingredients.

Bread is too loose

 

You used too much yeast.

 

Check the recipe and measure the quantity with the 
measuring spoon.

 

You added too much liquid.

 

Some kinds of flour take up more water than other 
kinds, try reducing the amount of water by 10-20 ml.

Bread collapsed after rising

 

The quality of your flour is unsatisfactory.

 

Try flour produced by another manufacturer.

 

You used too much liquid.

 

Try reducing the amount of water by 10-20 ml.

Bread rose too much

 

You use too much yeast/water.

 

Check the recipe and measure the quantity with the 
measuring spoon (yeast) / measuring cup (water).

 

Make sure that other ingredients do not give excess 
water.

 

You put not enough flour.

Bread is pale and clammy

 

You use not enough yeast, or your yeast is old.

 

Use the measuring spoon. Check the expiry date of the 
yeast. (Store it in the fridge)

 

 There was a power failure or the breadmaker stopped 
during the baking process.

 

The breadmaker will switch off if it is interrupted for 
more than ten minutes. You should remove the bread 
from the pan and restart the cycle with new ingredients.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett IS-525?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"