Saturn ST-EC8770 - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Хлебопечки Saturn ST-EC8770 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 31
Загружаем инструкцию
background image

14

3

Place the measuring cup in a warm place for about 10min. Do 

not stir the water.

4

The froth will be up to 1 cup. Otherwise the yeast is dead 

or inactive.

9. Salt

Salt is necessary to improve bread flavor and crust color. But 

salt can also restrain yeast from rising. Never use too much salt 

in a recipe. if you don't want to use salt, omit it. And bread 

would be larger if without salt.

10. Egg

Eggs can improve bread texture, make the bread more nourish and 

larger in size, add special egg flavor to bread. when using it 

must be peeled and stirred evenly.

11.Grease, butter and vegetable oil

Grease can make bread be soft and delay storage life. Butter should

be melted or chopped to small particles prior use, so as to be

stir evenly when you take it out from refrigerator.

12. Baking powder

Baking powder mainly is used to rise the Ultra Fast bread and 

cake. As it do not need rise time and produce gas which will form 

bubble  or  soften  the  texture  of  bread  utilizing  chemical 

principle. 

13. Soda

The same principle as above. It can also used in combination with 

baking powder.

14. Water and other liquid

Water is essential ingredient for making bread. Generally

speaking, water temperature between 20

0

C and 25

0

C is the most

proper. But the water temperature should be within 45-50

0

C for

achieving rising speed for make Ultra Fast bread. The water

may be replaced by fresh milk or water mixed with 2% milk powder,

which may enhance bread flavor and improve crust color. Some

recipes may call for juice for the purpose of enhancing bread

flavor, eg: apple juice, orange juice, lemon juice and so on.

Ingredients weight

One of important step for making good bread is utilizing proper 

amount of ingredients.

It is strongly suggest to used measuring cup, measuring spoon

to obtain accurate amount, otherwise the bread will be largely

influenced.

15

1. Weighing liquid ingredients

Water, fresh milk or milk powder solution should be measured with 

measuring cups.

Observe  the  level  of  the  measuring  cup  with  your  eyes 

horizontally.

When you measure cooking oil or other ingredients, clean the 

measuring cup thoroughly without any other ingredients.

2. Measure dry powder 

Dry powder should be kept in natural and loose conditions, level 

the cup mouth gently by blade to ensure accurate measure.

3. Ingredient sequence

The sequence of placing ingredients should be observed, generally 

speaking, the sequence is: liquid ingredients, eggs, salt and 

milk powder etc. When placing the ingredients, the flour can't 

be wet by liquid completely. The yeast can only be placed on the 

dry flour. Exclusively, yeast can't touch with salt. After the 

flour has been kneaded for some time and a beep remind you to 

put Fruit ingredients into the mixture. If the fruit ingredients 

are added too early the flavor will be diminished after long time 

mixing. When you use the delaying function for a long time, never 

add the perishable ingredients such as eggs, fruit ingredient.

Trouble shooting guide

No. Problem

Course 

Solution 

1

Smoke 

from 

ventilation 

hole 

when 

baking

Some  ingredients 

adhere to the heat 

element 

or 

nearby,  for  the 

first  use,  oil 

remained  on  the 

surface  of  heat 

element

Unplug  the  bread 

maker and clean the 

heat element, but be 

careful not to burn 

you, during the first 

use,  dry  operating 

and open the lid. 

2

Bread  bottom 

crust  is  too 

thick

Keep  bread  warm 

and leave bread in 

the bread pan for 

a  long  time  so 

that  water  is 

losing too much 

Take bread out soon 

without  keeping  it 

warm

3

It  is  very 

difficult  to 

take bread out

Kneader  adheres 

tightly  to  the 

shaft in bread pan

After  taking  bread 

out,  put  hot  water 

into  bread  pan  and 

immerge  kneader  for 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-EC8770?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"