Saturn ST-EC8770 - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Хлебопечки Saturn ST-EC8770 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 31
Загружаем инструкцию
background image

10

10 minutes. After cooling it down clean once more. 

4.Dry all parts thoroughly and assembly them, so the appliance 

is ready for using.

How to make bread       

1. Place the pan in position, then turn it clockwise until they 

click in correct position. Fix the kneading blade onto the drive 

shafts. Turn the kneaders clockwise until they click into place. 

It is recommended to fill holes with heat-resisting margarine 

prior to placing the kneaders, this avoids the dough to stick 

below the kneaders and the kneaders could be removed from bread 

easily. 

2. Place ingredients into the bread pan. Please keep to the order 

mentioned in the recipe.

Usually the water or liquid substance should be put firstly, 

then add sugar, salt and flour, always add yeast or baking 

powder as the last ingredient. In case of heavy dough with high 

Rye or wholemeal portion we advise to reverse the order of 

ingredients. i.e. to fill in first the dry yeast and flour, 

and finally the liquid to get a better kneading result.

Note: the maximum quantities of the flour and yeast which may 

be used refer to the recipe.

3. With finger make a small indentation on one side of the flour. 

Add yeast to indentation,

Make  sure  it  does  not  come  into  contact  with  the  liquid 

ingredients or salt.

4. Close the lid gently and plug the power cord into a wall outlet.

5. Press the Menu button until your desired program is selected.

6. Press the 

COLOR 

button to select the desired crust color.

7. Press the

 LOAF SIZE

 button to select the desired size (750 

g or 900 g).
8. Set the delay time by pressing 

Time+ or Time-

button. This 

step may be skipped if you want the bread maker to start working 

immediately.

9. Press the 

START/STOP

 button to start working.

10.For the program of 

BASIC

,

 FRENCH, WHOLE WHITE BREAD, SWEET, 

SANDWICH

, a long beep sound will be heard during operation. This 

is to prompt you to add ingredients. Open the Lid and put in 

some ingredients. It is possible that steam will escape through 

the vent slits in the lid during baking. This is normal.

11.Once the process has been completed 10 beeps sound will be 

heard. You can press 

START/STOP

 button for approx. 3-5 seconds 

to stop the process and take out the bread. Open the Lid and 

11

while using oven mitts, firmly grasp the bread pan handle. Turn 

the pan anti-clockwise and gently pull the pan straight up and 

out of the machine.

13. Use non-stick spatula to gently loosen the sides of the bread 

from the pan.

Caution: the Bread pan and bread may be very hot! Always handle with care and 

use oven mitts.

14. Turn bread pan upside down onto a clean cooking surface and 

gently shake until bread falls out onto rack.

15. Remove the bread carefully from the pan and cool for about 

20 minutes before slicing.

16. If you are out of the room or have not pressed 

START/STOP

button at the end of operation, the bread will be kept warm 

automatically for 1 hour and then stop further keeping warm.

17. When do not use or completely operation, turn off the power 

switch and unplug the power cord.

Note: Before slicing the loaf, use the hook to remove out the 

Kneading blade hidden on the bottom of loaf. The loaf is hot, 

never use the hand to remove the kneading blade.

Special introduction

1. For Quick breads

Quick breads are made with baking powder and baking soda that 

activated by moisture and heat. For perfect quick breads, it is 

suggested that all liquids be placed in the bottom of the bread 

pan, dry ingredients on top. During the initial mixing of quick 

bread batters and dry ingredients may collect in the corners of 

the pan, it may be necessary to help machine mix to avoid flour 

clumps. If so, use a rubber spatula.

2. About Ultra fast program

The bread maker can bake loaf within 1 hour with ultra fast program. 
These 2 settings can bake bread in 58 minutes

the bread is a little 

more dense in texture. Ultra fast I is for baking 750 g. bread 

while Ultra fast II is for 900 g. Please noted ingredient of water 

should be hot water in the range of 48—50

0

C, you must use a cooking 

thermometer to measure the temperature. The water temperature 

is  very  critical  to  the  performance  of  baking.  If  the  water 

temperature is too low the bread will not be rise to expected 

size; if the water temperature is too high it will kill the yeast 

prior  to  rising,  which  also  will  largely  affect  the  baking 

performance.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-EC8770?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"