Gorenje BM1600WG - Инструкция по эксплуатации - Страница 52

Хлебопечки Gorenje BM1600WG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 149
Загружаем инструкцию
background image

 

52 

13.   Turn bread pan upside down onto a wire cooling rack or clean cooking surface and gently s hake 

until bread falls out. 

14.   Let the bread cool for about 20 minutes before slicing. It is recommended slicing bread with 

electric cutter or dentate cutter, had better not with fruit knife or kitchen knife, otherwise the bread 
may be subject to deformation. 

15.  If you are out of the room or have not touched 

START/STOP

 button at the end of operation, the 

bread will be kept warm automatically for 1 hour, when keep warm is finished, 10 beeps will be 
heard. 

16.   When do not use or complete operation, unplug the power cord. 

 
Note:

 Before slicing the loaf, use the hook to remove out the Kneading blade hidden on the bottom of 

loaf. The loaf is hot, never use the hand to remove the kneading blade. 
 

Note:

 If bread has not been completely eaten up, advise you to store the remained bread in sealed 

plastic bag or vessel. Bread can be stored for about three days during room temperature, if you need 
more days storage, pack it with sealed plastic bag or vessel and then place it in the refrigerator, 
storage time is at most ten days. As bread made by ourselves does not add preservative, generally 
storage time is no longer than that for bread in market. 

RECIPES 

Legend:  

Tbs = 

table spoon    

 

Dry yeast (1 packet 

– 7g) = Yeast (1 packet – 25g)  

Tsp = 

tea spoon 

 

1. BASIC 

1125 g 

1350 g 

1600 g 

Water 

420 ml 

480 ml 

560 ml 

salt 

2 tsp 

3 tsp 

3 tsp 

Sugar 

2 tbsp 

4 tbsp 

4 tbsp 

Oil 

3 tbsp 

4 tbsp 

4 tbsp 

Flour 

700 g 

840 g 

980 g 

Yeast 

5 g 

6 g 

7 g 

 

2. FRENCH 

1125 g 

1350 g 

1600 g 

Water 

420 ml 

480 ml 

560 ml 

salt 

2 tsp 

3 tsp 

3 tsp 

Sugar 

2 tbsp 

2 tbsp 

2 tbsp 

Oil 

3 tbsp 

4 tbsp 

4 tbsp 

Flour 

700 g 

840 g 

980 g 

Yeast 

5 g 

6 g 

7 g 

 

3. WHOLE 

WHEAT 

1125 g 

1350 g 

1600 g 

Water 

420 ml 

480 ml 

560 ml 

salt 

2 tsp 

3 tsp 

3 tsp 

Sugar 

2 tbsp 

2 tbsp 

2 tbsp 

Oil 

3 tbsp 

4 tbsp 

4 tbsp 

Flour 

700 g 

840 g 

980 g 

Yeast 

5 g 

6 g 

7 g 

 

4. SWEET 

1125 g 

1350 g 

1600 g 

Water 

410 ml 

460 ml 

540 ml 

salt 

1 tsp 

1.5 tsp 

2 tsp 

Sugar 

5 tbsp 

6 tbsp 

7 tbsp 

Oil 

3 tbsp 

4 tbsp 

4 tbsp 

Flour 

700 g 

840 g 

980 g 

Yeast 

5 g 

6 g 

7 g 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM1600WG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"