Gorenje BM1600WG - Инструкция по эксплуатации - Страница 19

Хлебопечки Gorenje BM1600WG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 149
Загружаем инструкцию
background image

 

 

19 

13.  

Posudu za kruh preokrenite naopačke na metalno žičano podnožje, ili očistite radnu površinu i 
nježno protresite posudu da kruh sam iskoči van.  

14.  

Prije no što ga počnete rezati, neka se kruh hladi približno 20 minuta. Preporučujemo vam da 
kruh narežete koristeći električni nož ili nazupčani ručni nož za kruh; nožem za voće ili običnim 
kuhinjskim nožem radije nemojte rezati kruh, jer ga možete narezati na neravnomjerne komade ili 
rastrgane šnite.  

15.  

Ako vas nakon završetka pečenja nema u blizini uređaja da bi ga isključili pritiskom na gumb 

START/STOP

, uređaj će automatski držati kruh na toplom još približno sat vremena. Kad se 

vrijeme održavanja na toplom završi, začuje se 10 uzastopnih pisaka. 

16.  

Nakon završenog pečenja, odnosno kad aparat za pečenje kruha nije u uporabi, isključite ga iz 
električne instalacije.  

 

Obavijest:

 

Prije  no  što  razrežete  netom  pečenu  štrucu,  uzmite  kuku  i  njom  odstranite  lopaticu  za 

miješenje,  sakrivenu  na  dnu  štruce.  Štruca  je  vrlo  vruća,  stoga  nemojte  vaditi  lopaticu  golom  rukom, 
nego koristite kuhinjske rukavice ili neku drugu zaštitu za ruke. 
 

Savjet:

 

Ukoliko  kruh  ne  pojedete  do  kraja,  savjetujemo  vam  da  preostali  kruh  držite  u  nepropusnoj 

plastičnoj  vrećici  ili  u  posudi  za  držanje  kruha.  Tako  možete  kruh  držati  još  tri  dana  na  sobnoj 
temperaturi. Ukoliko za čuvanje kruha trebate duže od tri dana, stavite ga u zatvorenu plastičnu vrećicu 
ili  posudu,  i  stavite  u  hladnjak.  Tamo  će  moći  biti  sačuvan  još  najmanje  10  dana.  Obzirom  da  doma 
napravljen kruh ne sadrži nikakve konzervanse, ne može ostati svjež duže nego onaj kupljen u trgovini.  
 
 

RECEPTI 

Legenda: 
 

jž = 

jušna žlica 

 

                            Suhi kvasac (1 paketić - 7g) = Kvasac (1 paketić - 25g)  

čž = 

čajna žličica    

 

 

 

 

 

1. OSNOVNI 

1125g 

1350g 

1600g 

Voda 

420ml 

480ml 

560ml 

Sol 

2 čž 

3 čž 

3 čž 

Šećer 

2 jž 

4 jž 

4 jž 

Ulje 

3 jž 

4 jž 

4 jž 

Brašno 

700g 

840g 

980g 

Kvasac 

5g 

6g 

7g 

 

2. FRANCUSKI 

1125g 

1350g 

1600g 

Voda 

420ml 

480ml 

560ml 

Sol 

2 čž 

3 čž 

3 čž 

Šećer 

2 jž 

2 jž 

2 jž 

Ulje 

3 jž 

4 jž 

4 jž 

Brašno 

700g 

840g 

980g 

Kvasac 

5g 

6g 

7g 

 

3. INTEGRALNI 

1125g 

1350g 

1600g 

Voda 

420ml 

480ml 

560ml 

Sol 

2 čž 

3 čž 

3 čž 

Šećer 

2 jž 

2 jž 

2 jž 

Ulje 

3 jž 

4 jž 

4 jž 

Brašno 

700g 

840g 

980g 

Kvasac 

5g 

6g 

7g 

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM1600WG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"