Духовые шкафы Samsung NV68R2340RS - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

22 O'zbek
A
qlli pishirish
Aqlli pishirish
Avtomatik tayyorlash dasturlari
Quyidagi jadvalda pishirish, qovurish va dimlash uchun 20 ta avtomatik dastur keltirilgan.
Unda miqdorlar, vazn diapazonlari va tegishli tavsiyalar keltiriladi. Tayyorlash rejimlari va vaqtlari
sizga qulay bo'lishi uchun avvaldan dasturlashtirilgan. Yo‘riqnomangizda avtomatik dasturlar uchun
ba’zi retseptlarni topasiz.
1-8, 18 va 19-avtomatik pishirish dasturlari qizdirishni o‘z ichiga olib, qizdirish jarayonini ko‘rsatadi.
Qizdirish signali berilgach, taomni pechga soling.
Keyin Avtomatik pishirishni boshlash uchun
Tayyorlash vaqti
tugmasini bosing.
OGOHLANTIRISH
Taomni olishda doim qalin qo‘lqopdan foydalaning.
Rqm.
Oziq-ovqat
Vazn (kg)
Anjom
Daraja
A 1
Kartoshkali taom
1,0-1,5
Panjara
3
Olovga chidamli idishda kartoshka zapekankasini tayyorlang,
22-24 sm. Dasturni boshlang, qizdirish signali berilgach, idishni
panjara markaziga qo‘ying.
A 2
Sabzavotli gratin
0,8-1,2
Panjara
3
Olovga chidamli idishda sabzavot zapekankasini tayyorlang,
22-24 sm. Dasturni boshlang, qizdirish signali berilgach, idishni
panjara markaziga qo‘ying.
A 3
Lazanya
1,0-1,5
Panjara
3
Olovga chidamli idishda qo‘lbola lazanyani tayyorlang,
22-24 sm. Dasturni boshlang, qizdirish signali berilgach, idishni
panjara markaziga qo‘ying.
A 4
Olmali pirog
1,2-1,4
Panjara
2
24-26 sm o‘lchamli doiraviy metall qolip yordamida olmali pirogni
tayyorlang. Dasturni boshlang, qizdirish signali berilgach, qolipni
panjara markaziga qo‘ying.
Rqm.
Oziq-ovqat
Vazn (kg)
Anjom
Daraja
A 5
Kish-loren
1,2-1,5
Panjara
2
Kish xamirini tayyorlang, 25 sm diametrli doiraviy kish idishini
qo‘ying. Dasturni boshlang, qizdirish signali berilgach, qiyma
qo‘shib, idishni panjara markaziga qo‘ying.
A 6
Biskvit
0,5-0,6
Panjara
3
Xamirni tayyorlang va 26 sm diametrli qora doiraviy metal qolipga
soling. Dasturni boshlang, qizdirish signali berilgach, qolipni
panjara markaziga qo‘ying.
A 7
Marmarli pirog
0,7-0,8
Panjara
2
Xamirni tayyorlab, doiraviy metal gugelhupf yoki bundt qolipiga
soling. Dasturni boshlang, qizdirish signali berilgach, qolipni
panjara markaziga qo‘ying.
A 8
Gollandcha
chorqirra pirog
0,7-0,8
Panjara
2
Xamirni tayyorlang va qora to'rtburchak metal idishga soling
(uzunligi 25 sm). Dasturni boshlang, qizdirish signali berilgach,
qolipni panjara markaziga qo‘ying.
A 9
Mol biqini
0,9-1,1
Panjara +
Universal patnis
2
1
1,1-1,3
Go‘shtni toblab, sovutkichda 1 soatga qo‘yib qo‘ying.
Panjaraga yog‘li tomonini tepaga qilib qo‘ying.
A 10
Ziravorlab
qovurilgan
yumshatilgan
qo'y go'shti
0,4-0,6
Panjara +
Universal patnis
4
1
0,6-0,8
Qo‘zi go‘shtiga ko‘kat va ziravor qo‘shib, panjaraga qo‘ying.
A 11
Tovuq, butun
0,9-1,1
Panjara +
Universal patnis
2
1
1,1-1,3
Tovuqni chaying va tozalang. Tovuqni yog' bilan yog'lang va
ziravorlar seping. To‘shini pastga qilib panjaraga qo‘ying, pech
signal berishi bilan ag‘daring.
NV68R2325BS_WT_DG68-00757F-02_UZ.indd 22
2020-10-23 오후 3:53:02
Содержание
- 2 Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; В данном руководстве используются следующие обозначения:; Использование руководства
- 6 Комплектация; Установка; Правильная утилизация изделия
- 7 Подключение к источнику питания
- 8 Установка в отсек кухонной мебели
- 9 Подготовка к использованию; Начальные установки; Запах нового духового шкафа
- 10 Принадлежности
- 11 Управление
- 15 Режим приготовления
- 16 Автоматическое приготовление
- 17 Таймер; Включение/выключение звука
- 18 Приготовление вручную; Интеллектуальное приготовление
- 22 Программы автоматического приготовления
- 24 Пробные блюда
- 25 Очистка; Обслуживание
- 27 Замена
- 28 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 30 Технические характеристики; Информационные коды
- 31 Приложение; ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)