Духовые шкафы Kuppersberg HH 6612 T - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

4
TECHNICAL PASSPORT
ENGLISH
Electric oven
Only use the meat probe
recommended for this oven.
Danger of burns! Hot steam may
escape when you open the oven door.
Be careful when you open the oven
door during or after cooking. Do NOT
lean over the door when you open it.
Please note that depending on the
temperature the steam can be invisible:
Â
Ensure that small items of
household
equipment,
including
connection leads, do not touch the hot
oven as the insulation material of this
equipment is usually not resistant to
high temperatures.
Â
Do not leave the oven unattended
when frying. Oils and fats may catch fire
due to overheating or boiling over.
Â
Do not put pans weighing over
15 kg on the opened door of the oven.
Â
Do not use harsh cleaning agents
or sharp metal objects to clean the door
as they can scratch the surface, which
could then result in the glass cracking.
Â
Do not use the oven in the event
of a technical fault. Any faults must be
fixed by an appropriately qualified and
authorised person.
Â
In the event of any incident
caused by a technical fault, disconnect
the power and report the fault to the
service centre to be repaired.
Â
The rules and provisions
contained in this instruction manual
should be strictly observed. Do not
allow anybody who is not familiar with
the contents of this instruction manual
to operate the oven.
Â
The appliance has been designed
only for cooking. Any other use (for
example for heating) does not comply
with its operating profile and may cause
danger.
HOW TO SAVE ENERGY
Using energy in a responsible way
not only saves money but also helps
the environment. So let’s save energy!
And this is how you can do it:
Â
Do not uncover the pan too often
(a watched pot never boils!).
Do not open the oven door
unnecessarily often.
Â
Only use the oven when cooking
larger dishes.
Meat of up to 1 kg can be prepared
more economically in a pan on the
cooker hob.
Â
Make use of residual heat from
the oven.
If the cooking time is greater than
40 minutes switch off the oven 10
minutes before the end time.
Содержание
- 38 КАК ЭКОНОМИТЬ; Использование духовки только
- 39 Использование остаточного; РАСПАКОВКА
- 40 О П И СА Н И Е УС Т Р О Й С Т В А
- 41 ОПИСАНИЕ УСТРОЙСТВА; Решетка для гриля
- 42 М О Н ТА Ж
- 45 ECO; Диапазон температур; Позиция
- 46 Регулятор изменения настроек; регулятором из
- 47 Защита от детей
- 48 Датчик температуры –; регулятора; Вид мяса
- 49 Быстрое разогревание камеры
- 50 Открытие дверцы во время
- 51 Последней позицией; регулятора выбора функции; Для духовки с эмалевыми Aqualytic (букв; На дно духового шкафа влить 0,5 литра воды.
- 52 регулятором изменения на
- 54 регулятор выбора
- 56 П Р И Г ОТО В Л Е Н И Е
- 57 Поджаривание мяса
- 58 Т Е С ТО В Ы Е Б Л Ю Д А
- 59 Гриль
- 60 О Б С Л УЖ И В А Н И Е; Прежде чем начинать очистку ду; Паровая очистка
- 61 Замена лампочки освещения; Для исключения возможности по
- 62 Демонтаж дверей; осторожно его прижать; Снятие внутреннего стекла
- 63 Внимание! Не следует вдавливать; Периодический осмотр
- 64 Р Е Ш Е Н И Е П Р О Б Л Е М
- 65 Т Е Х Н И Ч Е С К И Е Д А Н Н Ы Е
- 66 ПАСПОРТ ПРОДУКТА; ки для бытовых духовых шкафов и кухонных вытяжек; ды измерения и расчета из следующих стандартов:
- 67 ИНФОРМАЦИЯ О ПРОДУКТЕ; фов, плит и кухонных вытяжек; Духовой шкаф
- 68 С Е Р И Й Н Ы Й Н О М Е Р:; Месяц
- 70 УС ТА Н О В КА, ГА РА Н Т И Й Н О Е И П О С Т ГА РА Н Т И Й Н О Е О Б С Л УЖ И В А Н И Е; Телефон горячей линии Kuppersberg:; Полный список авторизованных сервисных центров Kuppersberg; УСЛОВИЯ ГАРАНТИИ