Kuppersberg HH 6612 T - Инструкция по эксплуатации - Страница 22

Духовые шкафы Kuppersberg HH 6612 T - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 72
Загружаем инструкцию
background image

22

TECHNICAL PASSPORT

ENGLISH

Electric oven

B A K I N G I N 

T H E  OV E N – 

P RACT I CA L  H I N T S

Baking

 

Â

we recommend using the baking 

trays which were provided with your 

cooker;

 

Â

it is also possible to bake in cake 

tins  and  trays  bought  elsewhere  which 
should  be  put  on  the  drying  rack;  for 
baking  it  is  better  to  use  black  trays 

which conduct heat better and shorten 

the baking time;

 

Â

shapes  and  trays  with  bright  or 

shiny surfaces are not recommended 

when  using  the  conventional  heating 
method  (top  and  bottom  heaters),  use 
of such tins can result in undercooking 
the base of cakes;

 

Â

when using the ultra-fan function 

it is not necessary to initially heat up 
the oven chamber, for other types of 

heating  you  should  warm  up  the  oven 
chamber before the cake is inserted;

 

Â

before  the  cake  is  taken  out  of 

the  oven,  check  if  it  is  ready  using  a 
wooden  stick  (if  the  cake  is  ready  the 
stick  should  come  out  dry  and  clean 
after being inserted into the cake);

 

Â

after  switching  off  the  oven  it  is 

advisable  to  leave  the  cake  inside  for 

about 5 min.;

 

Â

temperatures for baking with the 

ultra­fan function are usually around 

20 –  30  degrees  lower  than  in  normal 
baking (using top and bottom heaters);

 

Â

the  baking  parameters  given 

in Table are approximate and can be 
corrected based on your own experience 

and cooking preferences;

 

Â

if  information  given  in  recipe 

books  is  significantly  different  from 

the values included in this instruction 
manual, please apply the instructions 
from the manual.

Roasting meat

 

Â

cook meat weighing over 1 kg in 

the oven, but smaller pieces should be 

cooked on the gas burners.

 

Â

use heatproof ovenware for 

roasting,  with  handles  that  are  also 
resistant to high temperatures;

 

Â

when roasting on the drying rack 

or  the  grate  we  recommend  that  you 
place a baking tray with a small amount 

of water on the lowest level of the oven;

 

Â

it is advisable to turn the meat 

over  at  least  once  during  the  roasting 
time  and  during  roasting  you  should 

also baste the meat with its juices or 
with hot salty water – do not pour cold 
water over the meat.

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersberg HH 6612 T?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"