De Dietrich DOP8574A - Инструкция по эксплуатации - Страница 20

Духовые шкафы De Dietrich DOP8574A - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 29
Загружаем инструкцию
background image

20

• 

2

 COOKING

Chicken

Stuff  it  with  a  good  bouquet  of  fresh 

tarragon  or  rub  it  with  a  mixture  of  6 

crushed  cloves  of  garlic  with  a  pinch  of 

coarse salt, and some peppercorns.

Lamb

Anchovy sauce:

Puree 100g black olives, 50g capers and 

3 anchovies, 1/2 clove of garlic and 10 cl 

olive oil. Add 10 cl crème fraîche. Serve 

with sliced leg of lamb.

Pound cake with citrus fruits

Caramel: 20 lumps of sugar (200g).

Cake: 4 eggs.

200g granulated sugar.

200g flour.

200g good butter.

2 teaspoons baking powder.

Fruits: 1 small tin of citrus fruits in syrup.

Drain the fruit. Prepare a caramel icing. 

When it has taken on colour, turn it out 

into a cake pan; tip it around to distribute 

the  caramel.  Let  cool.  In  the  bowl  of 

an electric blender, mix the softened 

butter  with  the  sugar.  Add  the  whole 

eggs one at a time, then the sifted flour. 

Finish  with  the  baking  powder.  Place 

the  citrus  sections  in  a  flower  pattern 

on the caramel icing. Pour in the batter. 

Place in the oven on the “CAKE” setting. 

Unmould in a pretty dish and serve 

cold. Other fruits can be used, such as 

apples, pears or apricots.

This  cooking  mode  makes  meat  fibres 

tender thanks to 

slow cooking

  at  low 

temperature.

Cooking quality is optimal.

No preheating is required when 

using LOW TEMPERATURE mode. 

Cooking ABSOLUTELY must begin in 

a cool oven. 

C o o k i n g   a t   l o w   t e m p e r a t u r e 

requires food to be extremely 

fresh. For poultry, it is important to 

rinse  the  outside  and  inside  with  cold 

water  and  to  dray  with  absorbent 

paper before cooking. 

IMMEDIATE COOKING 

-  In  the  general  menu,  select  «Low 

Temperature”  cooking  mode  with  the 

control knob and confirm your choice.

The oven proposes a choice of dishes 

(see the list of dishes below).

- Select your dish.

- Once you have selected your dish for 

example: roast veal, put your meat on 

the grill pan in the upper level (No. 2) 

and slide the drip pan onto the shelf 

below (No. 1).

-  Confirm  the  selection  by  pressing  the 

control knob. Cooking starts.

«LOW 

TEMPERATURE” mode

4

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к De Dietrich DOP8574A?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"