Bosch HBN439E4 - Инструкция по эксплуатации - Страница 38

Духовые шкафы Bosch HBN439E4 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

38

Alimente preparate

Respecta

ţ

i indica

ţ

iile de pe ambalaj ale produc

ă

torului.

Dac

ă

 acoperi

ţ

i accesoriile cu hârtie de patiserie, ave

ţ

i grij

ă

 ca 

aceasta s

ă

 fie adecvat

ă

 pentru temperaturile respective. 

Adapta

ţ

i dimensiunile hârtiei la preparat.

Rezultatul prepar

ă

rii depinde foarte mult de aliment. Pot exista 

deja color

ă

ri 

ş

i neuniformit

ăţ

i chiar la produsele în stare crud

ă

.

Recomandare

La prepararea alimentelor congelate, tava universal

ă

 se poate deforma. Motivul îl reprezint

ă

 diferen

ţ

ele mari de temperatur

ă

 la care 

este expus accesoriul. Deformarea dispare deja în timpul procesului de preparare.

Preparate speciale

Aluatul dospit 

ş

i iaurtul de cas

ă

 se preg

ă

tesc foarte bine 

l

ă

sându-le la cele mai mici temperaturi.

Îndep

ă

rta

ţ

i accesoriul din cuptor.

Preg

ă

tirea iaurtului

1.

Da

ţ

i în clocot 1 litru de lapte (3,5 % gr

ă

sime), l

ă

sa

ţ

i-l s

ă

 se 

r

ă

ceasc

ă

 la 40 °C.

2.

Introduce

ţ

i în lapte 150 g iaurt (de la frigider) 

ş

i amesteca

ţ

bine.

3.

Introduce

ţ

i în borc

ă

nele de iaurt care se pot închide 

ş

acoperi

ţ

i cu folie de plastic.

4.

A

ş

eza

ţ

i borcanele pe gr

ă

tar 

ş

i introduce

ţ

i pe nivelul 1.

5.

Seta

ţ

i temperatura cuptorului la 50 °C 

ş

i continua

ţ

i conform 

indica

ţ

iei.

L

ă

sarea la crescut a aluatului cu drojdie

1.

Preg

ă

ti

ţ

i aluatul cu drojdie ca de obicei, introduce

ţ

i-l într-un 

vas termorezistent din ceramic

ă

 

ş

i acoperi

ţ

i-l.

2.

Preînc

ă

lzi

ţ

i cuptorul conform indica

ţ

iei.

3.

Închide

ţ

i u

ş

a cuptorului 

ş

i l

ă

sa

ţ

i la dospit aluatul cu drojdie în 

cuptor.

Decongelare

Timpii de decongelare se orienteaz

ă

 în func

ţ

ie de tipul 

ş

cantitatea alimentelor.

V

ă

 rug

ă

m s

ă

 acorda

ţ

i aten

ţ

ie indica

ţ

iilor de pe ambalaj, oferite 

de produc

ă

tor.

Scoate

ţ

i alimentele din ambalaj 

ş

i a

ş

eza

ţ

i-le pe gr

ă

tar într-un 

vas adecvat.
A

ş

eza

ţ

i p

ă

s

ă

rile cu partea cu pieptul pe farfurie.

Deshidratare

Utiliza

ţ

i numai fructe 

ş

i legume în stare perfect

ă

 

ş

i sp

ă

la

ţ

i-le 

temeinic.
L

ă

sa

ţ

i fructele 

ş

i legumele s

ă

 se scurg

ă

, apoi 

ş

terge

ţ

i-le.

Tava universal

ă

 trebuie introdus

ă

 la nivelul 3,  

iar gr

ă

tarul la nivelul 1.  

Tapeta

ţ

i tava universal

ă

 

ş

i gr

ă

tarul cu hârtie de patiserie sau 

hârtie pergament.
Întoarce

ţ

i de mai multe ori fructele 

ş

i legumele foarte zemoase. 

Desprinde

ţ

i produsele deshidratate de pe hârtie, imediat ce 

acestea s-au uscat.

Preparat

Accesoriile

Nivel

Tip de înc

ă

lzire Temperatur

ă

, °C Durat

ă

, minute

Ş

trudel cu fructe

Tav

ă

 universal

ă

:

3

2

180-200

40-50

Cartofi pr

ă

ji

ţ

i

Tav

ă

 universal

ă

:

3

%

210-230

25-30

Pizza

Gr

ă

tar

2

%

200-220

15-20

Baghet

ă

 pizza

Gr

ă

tar

2

4

190-210

15-20

Preparat

Recipiente

Tip de înc

ă

lzire Temperatura

Durata de preparare

Iaurt

Borcane de iaurt 

care se pot închide

1

%

50 °C

6-8 ore

L

ă

sarea la crescut a 

aluatului cu drojdie

A

ş

eza

ţ

i vasul ter-

morezistent

pe baza cupto-

rului

%

preînc

ă

lzi

ţ

i la 50 °C

Opri

ţ

i aparatul 

ş

i a

ş

eza

ţ

i în 

cuptor aluatul cu drojdie

5-10 minute
20-30 minute

Produsul congelat

Accesoriile

Nivel

Tip de 

înc

ă

lzire

Temperatura

de ex. torturi cu fri

ş

c

ă

, torturi cu crem

ă

 de unt, torturi cu glazur

ă

 

din ciocolat

ă

 sau zah

ă

r, fructe, pui, cârna

ţ

ş

i carne, pâine, chifle, 

pr

ă

jituri 

ş

i alte produse de brut

ă

rie/patiserie

Gr

ă

tar

2

2

Selectorul de temperatur

ă

 

r

ă

mâne deconectat

Fructe 

ş

i legume

Nivel

Tip de înc

ă

lzire Temperatur

ă

, °C

Durata, ore

600g felii rotunde de m

ă

r

1+3

2

80

cca. 5

800g felii de par

ă

1+3

2

80

cca. 8

1,5 kg goldane sau prune

1+3

2

80

cca. 8-10

200 g verde

ţ

uri culinare, cur

ăţ

ate

1+3

2

80

cca.1½

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch HBN439E4?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"