Bertazzoni F30PROXT - Инструкция по эксплуатации - Страница 33

Духовые шкафы Bertazzoni F30PROXT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 41
Загружаем инструкцию
background image

 

33

Important

 

Pre-programmed sequences have been calibrated for cooking food starting from 
room temperature. If using frozen food for a dish, defrost it before starting a 
sequence. 

 

Note : 

In low temp roasting mode, food is baked at a very low temperature then requiring 
long cooking time. Baking time can last up to 5/6 hours, according to food 
dimensions. 

In assistant cooking mode, the time is calculated from the end of preheating. Make 
sure to introduce food in the oven as soon as the preheating time is finished, 
otherwise the cooking time can result too short. 

All cooking methods refer to fresh food, except where indicated. For frozen food, 
refer to your standard procedure 

 

ASSISTANT FUNCTION - OPTIONS CHART 

Food Preparation 

Food 

probe 

Pre-programmed 

cooking time* 

Meat 

Traditional Roasting 

yes 

 

Low Temp. Roasting 

yes 

 

Braising  

90 

min. 

Slow cooking 

yes 

 

Oven Fried 

 

6 min. 

Poultry 

Traditional Roasting 

yes 

 

Slow cooking 

yes 

 

Fish 

Traditional Roasting 

yes 

 

Oven Fried 

 

12 min. 

Grilled - food  temp. probe 

yes 

 

Grilled – manual 

 

7 min. 

Cakes 

Rising pastry dough 

 

35 min. 

Shortbread dough  

 

25 min. 

Bread 

Manual  

22 

min. 

Food temp. probe 

yes 

 

Pizza 

Homemade pizza 

 

14 min. 

Pasta 

Frozen au gratin 

yes 

 

Fresh au gratin 

 

35 min. 

Vegetables 

Stew / Sautè 

 

20 min. 

Grilled  

min. 

Roasted potatoes 

 

50 min. 

* Time indicated excludes pre-heating 

 

SLOW COOKING 

Slow cooking allows cooking of very large pieces of meat and poultry (over 4Kg.) for 
several hours at a very low temperature. This cooking mode does not end when the 
temperature set on the food probe is reached, but the food is then continuously kept 
at this temperature. The temperature shown on the food probe will them 
continuously be adjusted once the set valve has been reached.  
A manual switch off of the oven is then required. A cooking time of 12 hours is 
suggested. The program is automatically switched off after 24h. 

 

CUT TYPE  

Cut type 

Type of meat  

Less tender 

Beef  chuck  

Beef brisket 

Corned beef 

Short ribs 

Pork shoulder 

Lamb shank 

Pork blade roast 

Tender Beef 

tenderloin 

Prime rib 

Pork tenderloin 

Leg of lamb 

Chicken legs/thighs 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni F30PROXT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"