Bertazzoni F30PROXT - Инструкция по эксплуатации - Страница 27

Духовые шкафы Bertazzoni F30PROXT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 41
Загружаем инструкцию
background image

 

27

BROIL / CONVECTION BROIL 

The broil element operates on 4 different power levels. 
The element is heated for the first 3 minutes at maximum power and then the power is reduced according to 
different desired effects. 

 

Level 1 produce a mild browning of the food surface 
Level 4 produce an intense irradiated heat that cause a fast browning of food. 

 

Select the power level according to the desired effect on food. 

 

Select BROIL to brown food on the top side only. This mode requires turning food if browning is required on 
both sides 

 

Select CONVECTION BROILER to brown food slightly also on the bottom side. This mode is preferred for 
browning food on both sides that is too delicate for turning such as fish. The degree of browning on each 
side might be different 

 

TIPS FOR BEST RESULTS – BROILING AND ROASTING 

 

ADJUST TO DESIRE LEVEL OF ‘DONENESS’ 

 

FOOD SHELF 

POSITION 

COOKING MODE

TEMPERATURE 

APPROXIMATE 

COOKING TIME  

 SUGGESTIONS

Ground beef 

patties, ½” 

thick 

Broiler  

Convection Broiler

LEV 4 

15 to 20 minutes 

Broil until not 

pink in center 

T-Bone steak 

Broiler  

Convection Broiler

LEV 4 

12 to 20 minutes 

Broil until done to 

desired level 

Flank steak 

Broiler  

Convection Broiler

LEV 4 

12 to 20 minutes 

Broil until done to 

desired level  

Eye of round 

roast 

 

Bake  

Convection bake 

165°C 

20 to 25 min per 

pound 

Small roasts 

require longer 

time per pound; 

reduce time 

using Convection 

Bake 

Loin roast 

Bake  

Convection bake 

165°C 

20 to 25 min per 

pound 

Cook until juices 

are clear 

Boneless 

skinless 

chicken 

breasts 

Broiler 

Convection Broiler

LEV 3 

20 to 25 minutes 

Cook until juices 

are clear 

Chicken thighs 

Broiler  

Convection Broiler

LEV 3 

25 to 30 minutes 

Remove skin and 

ook until juices 

are clear 

Half chicken 

Broiler  

Convection Broiler

LEV 4 

30 to 45 minutes 

Turn with tongs 

and cook until 

juices are clear 

Roast chicken 

Bake  

Convection bake 

175°C 

75 to 90 minutes 

 Reduce time 

using Convection 

Bake. Time may 

vary if stuffed. 

Turkey 4 

Bake or 

Convection bake 

165°C 

20 to 25 min per 

pound 

Reduce time 

using Convection 

Bake. Time may 

vary if stuffed. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni F30PROXT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"