Bertazzoni F30PROXT - Инструкция по эксплуатации - Страница 26

Духовые шкафы Bertazzoni F30PROXT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 41
Загружаем инструкцию
background image

 

26

COOKING MODES GUIDE 

 

MODE DETAILS 

USE 

FOR/TIPS 

BAKE 
 

Bake and broil elements ON 

Convection OFF  

Temperature 37°C – 260°C  

Use lower 2 shelf levels. 

 

Soufflés 
Meringues 
Angel food cakes 
Cream puffs 
Cookies 
Cakes 
Cheesecakes, 
Pies 
Quiches 
Baked potatoes 

CONVECTION BAKE 
 

Bake element ON at full power 

Broil element ON at moderate power  

Convection fan ON  

Temperature 37°C – 260°C 

Use several levels at the same time. 

NOTE: 

As a general rule, the temperature of a 

recipe not designed for baking in a convection 
oven should be lowered by  (15°C)  

Cookies 
Cakes 
Breads 
Rising dough 
Cheesecake 
Pies 
Quiches 
Baked potatoes 
Casseroles 

 

CONVECTION 
 

Convection fan and convection element ON 

Use several levels at the same time.  

Temperature 37°C – 260°C  

NOTE

: As a general rule, the temperature of a 

recipe not designed for baking in a convection 
oven should belowered by (15 °C.)

 

Gentle cooking of pastries, soufflés and 
cakes.  

At higher temperature use also for roasting 
meats and poultry.  

 

TURBO 
 

Bake element ON at full power 

Convection element and fan ON at full power 

Temperature 37°C – 260°C 

Use shelf levels 2 and 3 

Uniform cooking with strong heat from the 
bottom of pizza, focaccia and bread.

 

BROIL 
 

Broil element ON 

4 power settings – LOW (1) to HIGH (4) 

The element is heated for the first 3 minutes at 
maximum power and then the power is 
reduced according to the selected power 
setting. 

Brown food on the top side only. Turn food 
over if browning is required on both sides. 

 

CONVECTION BROIL 
 

Broil element ON 

Convection fan ON 

4 power settings – LOW (1) to HIGH (4) 

The element is heated for the first 3 minutes at 
maximum power and then the power is 
reduced according to the selected power 
setting. 

Brown food on top and bottom side. This 
mode is preferred for browning food that is 
too delicate for turning such as fish.  

NOTE: The degree of browning on each 
side might be different.

 

DEFROST/DEHYDRATE 
 

In DEFROST mode only the fan is active to 
circulate air in the cavity. All heating elements 
are turned off. 

In DEHYDRATE mode the fan is on and the 
cavity is maintained at 37°C. 

Defrost food 

Dehydrate food, flowers, vegetables. 

PROOFING 
 

Bake element ON at low constant heat power  

Fan on every 5 minutes to eliminate stagnant 
air.  

Use any shelf level.

 

For best results, place dough in bowl and 
cover with a clean towel.

 

WARMING 
 

Bake element at low to moderate power. 

Temperature 60/76/93°C preset. 

Use the warming program in Sabbath 
mode (S.M.) during religious observance.  

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni F30PROXT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"