Beurer DS 61 - Инструкция по эксплуатации - Страница 109

Весы Beurer DS 61 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 120
Загружаем инструкцию
background image

109

016

Mleko skondensowane,  

10 %  tłuszczu

017

Mleko skondensowane,  

4 %  tłuszczu

018

Mleko skondensowane,  

7,5 %  tłuszczu

019

Mleko krowie (chude), 1,5 %

020

Mleko krowie (pełne), 3,5 %

021

Mleko chude

022

Puding mleczny

023

Ryż na mleku, czekoladowy

024

Koktajl mleczny

025

Serwatka, słodka

026

Serwatka w proszku, produkt 

suchy

027

Mleko surowe, mleko wybo-

rowe

028

Surowe mleko, mleko z 

gospodarstw rolnych

029

Śmietana (śmietanka do 

kawy), 10 % tłuszczu

030

Śmietana, kwaśna (śmietana 

ukwaszona)

031

Bita śmietana, 30 % tłuszczu

032

Śmietana typu Schmand, 

24 %  tłuszczu

033

Twaróg spożywczy ze śmie-

taną, 40 % tłuszczu w suchej 

masie

034

Twaróg spożywczy, 20 % 

tłuszczu w suchej masie

035

Twaróg spożywczy, chudy

036

Mleko kozie

Ser

037 Appenzeller, 50 % tłuszczu w 

suchej masie

038 Pieczony Camembert,  

45 % tłuszczu w suchej masie

039 Bavaria Blue, 70 % tłuszczu w 

suchej masie

040 Bel Paese
041 Ser górski, 45 % tłuszczu w 

suchej masie

042 Ser pleśniowy (szlachetny ser 

pleśniowy), 50 % tłuszczu w 

suchej masie

043 Brie, 50 % tłuszczu w suchej masie
044 Ser maślany, 30 % Tłuszczu w 

suchej masie

045 Ser maślany, 50 % Tłuszczu w 

suchej masie

046 Cambozola, 70 % Tłuszczu w 

suchej masie

047 Camembert, 30 % Tłuszczu w 

suchej masie

048 Camembert, 45 % Tłuszczu w 

suchej masie

049 Camembert, 60 % Tłuszczu w 

suchej masie

050 Camembert, pieczony
051 Cheddar
052 Chester, 50 % Tłuszczu w suchej 

masie

053 Edamski, 30 % Tłuszczu w 

suchej masie

054 Edamski, 40 % Tłuszczu w 

suchej masie

055 Pleśniowy ser szlachetny,  

60 % Tłuszczu w suchej masie

056 Emmentaler, 45 % Tłuszczu w 

suchej masie

057 Ser feta (ser owczy),  

45 % Tłuszczu w suchej masie

058 Ser świeży, ziarnisty
059 Serek twarogowy kremowy z zio-

łami, 20 % Tłuszczu w suchej masie

060 Gorgonzola, 55 % Tłuszczu w 

suchej masie

061 Gouda, 45 % Tłuszczu w suchej 

masie

062 Gruyère, 45 % Tłuszczu w suchej 

masie

063 Hardanger, 45 % Tłuszczu w 

suchej masie

064 Cottage Cheese (serek wiejski), 

20 % Tłuszczu w suchej masie

065 Jarlsberg, 45 % Tłuszczu w 

suchej masie

066 Pasztet serowy z orzechami wło-

skimi, 50 % Tłuszczu w suchej 

masie

067 Leerdamer, 45 % Tłuszczu w 

suchej masie

068 Limburger, 20 % Tłuszczu w 

suchej masie

069 Maasdamer, 45 % Tłuszczu w 

suchej masie

070 Maaslander, 50 % Tłuszczu w 

suchej masie

071 Mascarpone
072 Morbier, 40 % Tłuszczu w suchej 

masie

073 Ser mozarella
074 Munster

075 Palmarello, 50 % Tłuszczu w 

suchej masie

076 Parmezan, 36 % Tłuszczu w 

suchej masie

077 Provolone
078 Ser pirenejski, 50 % Tłuszczu w 

suchej masie

079 Ser Raclette, 48 % Tłuszczu w 

suchej masie

080 Wędzony ser szynkowy,  

45 % Tłuszczu w suchej masie

081 Ser tarty, 45 % Tłuszczu w 

suchej masie

082 Ser Romadur, 20 % Tłuszczu w 

suchej masie

083 Ser Rokfor
084 Rottaler, 45 % Tłuszczu w suchej 

masie

085 Rubiola, 75 % Tłuszczu w suchej 

masie

086 Ser z kwaśnego mleka (Harzer, 

Mainzer), 10 % Tłuszczu w 

suchej masie

087 Sbrinz, 48 % Tłuszczu w suchej 

masie

088 Ser warstwowy, 10 % Tłuszczu 

w suchej masie

089 Ser topiony, 20 % Tłuszczu w 

suchej masie

090 Steppenkäse (ser półtwardy), 

45 % Tłuszczu w suchej masie

091 Tête de Moine, 50 % Tłuszczu w 

suchej masie

092 Tilsiter, 30 % Tłuszczu w suchej 

masie

093 Tilsiter, 45 % Tłuszczu w suchej 

masie

094 Ser trapistów, 45 % Tłuszczu w 

suchej masie

095 Ser miękki z orzechami,  

70 % Tłuszczu w suchej masie

096 Ser Weinbergkäse, 60 %  

Tłuszczu w suchej masie

097 Ser Weisslacker, 50 %  

Tłuszczu w suchej masie

098 Ser Westberg, 45 % Tłuszczu w 

suchej masie

099 Ser kozi, ser twardy, 48 % Tłusz-

czu w suchej masie

100 Ser kozi, ser miękki, 45 % Tłusz-

czu w suchej masie

Jaja i potrawy z jaj

101 Jajo kurze, całe (100 g)
102 Żółtko jaja kurzego (płynne 

żółtko)

103 Białko jaja kurzego (płynne białko)

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Beurer DS 61?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"