Viking EVGR530-4BAG - Инструкция по эксплуатации - Страница 20

Плита Viking EVGR530-4BAG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

20

Broiling

To Use Broil or Convection Broil

1. Arrange the oven rack in the desired position before turning broiler on.
2. Center the food on a cold broiler pan and grid. Place broiler pan in oven.
3. Set the oven temperature control knob to “Broil”. Turn on the convection fan switch if you wish to convection broil.
4. Close the door. Only use closed door broiling.  With closed door broiling the broil element might cycle on and off if an extended

broiling time is required. A built-in smoke "eliminator" in the top of the oven helps reduce smoke and odors.

Broiling Tips

ONLY 

use closed door broiling

ALWAYS

use a broiler pan and grid for broiling. They are designed to provide drainage of excess liquid and fat away from the

cooking surface to help prevent splatter, smoke, and fire.

• To keep meat from curling, slit fatty edge.
• Brush chicken and fish with butter several times as they broil to prevent drying out. To prevent sticking, lightly grease broiler tray.
• Broil on first side for slightly more than half the recommended time, season, and turn. Season second side just before removing.

ALWAYS

pull rack out to stop position before turning or removing food.

• Use tongs or a spatula to turn meats. 

NEVER

pierce meat with a fork, as this allows the juices to escape.

• Remove the broiler pan from the oven when you remove the food. Drippings will bake onto the pan if it is left in the heated oven

after broiling.  

Broiling Chart

Note: 

The above information is given as a guide only.

Type and 

Time

Cut of Meat

Weight

Setting

Rack

(min)   

BEEF

Sirloin, 1"

Rare

12 oz

Broil

3

4

Medium

12 oz

Broil

3

5

Well done

12 oz

Broil

3

6

T-Bone, 3/4"

Rare

10 oz

Broil

3

4

Medium

10 oz

Broil

3

6

Well done

10 oz

Broil

3

8

Hamburger, 1/2"

Medium

1/4 lb.

Broil

3

6

Well done

1/4 lb.

Broil

3

8

CHICKEN

Bnls breast, 1”

1/2 lb.

Broil

3

15

Bnls breast, 1”

1/2 lb.

Convection Broil

3

15

Bone-in breast

2 - 3 lbs total

Broil

1

22

Bone-in breast

2 - 3 lbs total

Convection Broil

1

20

Chicken pieces

2 - 3 lbs total

Broil

3

22

Chicken pieces

2 - 3 lbs total

Convection Broil

3

20

HAM

Ham slice, 1"

1 lb.

Broil        

3

10

LAMB

Rib chops, 1"

12 oz.

Convection Broil

2

8

PORK

Loin chops, 3/4"

1 lb.

Convection Broil

2

10

Bacon

Broil

2

3

FISH

Salmon steak

1 lb.

Broil

2

8

Fillets

1 lb.

Broil

2

8

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Viking EVGR530-4BAG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"