Плита Viking EVGR530-4BAG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
20
Broiling
To Use Broil or Convection Broil
1. Arrange the oven rack in the desired position before turning broiler on.
2. Center the food on a cold broiler pan and grid. Place broiler pan in oven.
3. Set the oven temperature control knob to “Broil”. Turn on the convection fan switch if you wish to convection broil.
4. Close the door. Only use closed door broiling. With closed door broiling the broil element might cycle on and off if an extended
broiling time is required. A built-in smoke "eliminator" in the top of the oven helps reduce smoke and odors.
Broiling Tips
•
ONLY
use closed door broiling
•
ALWAYS
use a broiler pan and grid for broiling. They are designed to provide drainage of excess liquid and fat away from the
cooking surface to help prevent splatter, smoke, and fire.
• To keep meat from curling, slit fatty edge.
• Brush chicken and fish with butter several times as they broil to prevent drying out. To prevent sticking, lightly grease broiler tray.
• Broil on first side for slightly more than half the recommended time, season, and turn. Season second side just before removing.
•
ALWAYS
pull rack out to stop position before turning or removing food.
• Use tongs or a spatula to turn meats.
NEVER
pierce meat with a fork, as this allows the juices to escape.
• Remove the broiler pan from the oven when you remove the food. Drippings will bake onto the pan if it is left in the heated oven
after broiling.
Broiling Chart
Note:
The above information is given as a guide only.
Type and
Time
Cut of Meat
Weight
Setting
Rack
(min)
BEEF
Sirloin, 1"
Rare
12 oz
Broil
3
4
Medium
12 oz
Broil
3
5
Well done
12 oz
Broil
3
6
T-Bone, 3/4"
Rare
10 oz
Broil
3
4
Medium
10 oz
Broil
3
6
Well done
10 oz
Broil
3
8
Hamburger, 1/2"
Medium
1/4 lb.
Broil
3
6
Well done
1/4 lb.
Broil
3
8
CHICKEN
Bnls breast, 1”
1/2 lb.
Broil
3
15
Bnls breast, 1”
1/2 lb.
Convection Broil
3
15
Bone-in breast
2 - 3 lbs total
Broil
1
22
Bone-in breast
2 - 3 lbs total
Convection Broil
1
20
Chicken pieces
2 - 3 lbs total
Broil
3
22
Chicken pieces
2 - 3 lbs total
Convection Broil
3
20
HAM
Ham slice, 1"
1 lb.
Broil
3
10
LAMB
Rib chops, 1"
12 oz.
Convection Broil
2
8
PORK
Loin chops, 3/4"
1 lb.
Convection Broil
2
10
Bacon
Broil
2
3
FISH
Salmon steak
1 lb.
Broil
2
8
Fillets
1 lb.
Broil
2
8
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)