Viking EVGR530-4BAG - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Плита Viking EVGR530-4BAG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

14

Rack Positions

The 30”, 36”, 48” right-hand and both 60” W. ovens are equipped with two full extension glide racks and one standard tilt-proof rack.
The 18” left-hand oven is equipped with two standard tilt-proof racks.  All ovens have six rack positions. Position 6 is the farthest
from the oven bottom. Position 1 is the closest to the oven bottom. The racks can be easily removed and arranged at various levels.
For best results with conventional baking, 

DO NOT

use more than one rack at a time. It is also recommended, when using two racks,

to bake with the racks in positions 2 and 4 or positions 3 and 5.

Oven Features

Conventional and Convection Cooking

Because of variations in food density, surface texture and consistency, some foods may be prepared more successfully using the
conventional bake setting. For this reason, conventional baking is recommended when preparing baked goods such as custard. The
user may find other foods that are also prepared more consistently in conventional bake. It is recommended to use this function for
single-rack baking.

Convection Cooking Tips

Convection cooking is a technique utilizing fan-forced air which is circulated throughout the entire oven cavity creating the optimum
cooking environment. Cooking with convection is intended when performing multi-rack baking and for heavier foods. Below are
some tips which will allow you to get the best results out of your oven when cooking with convection.

• As a general rule, to convert conventional recipes to convection recipes, reduce the temperature by 25°F (14°C) when using a

convection cooking function.

• Cooking times for standard baking and convection baking will be the same. However, if using convection to cook a single item or

smaller load, then it is possible to have 10-15% reduction in cooking time. (Remember convection cooking is designed for multi-
rack baking or cooking large loads.)

• If cooking items which require longer than 45 minutes, then it is possible to see a 10-15% reduction in cooking time.
• A major benefit of convection cooking is the ability to prepare foods in quantity. The uniform air circulation makes this possible.

Foods that can be prepared on two of three racks at the same time 
include: pizza, cakes, cookies, biscuits, muffins, rolls, and frozen convenience foods.

• For three-rack baking, use any combination of rack positions 2, 3, 4, and 5. For two-rack baking, use rack positions 2 and 4 or

positions 3 and 5. Remember that the racks are numbered from bottom to top. 

Using the Oven

Broiler Burner

Oven 
Racks (3)

Convection Fan

Oven Lights

Switch for lights
above knobs

Gentle Close Door Feature

All oven doors come standard with a gentle close feature.  The door will remain in an open position until the door is approximately 5”
(12.7 cm) away from the oven.  When reaching this point, the door will require a slight push to engage the gentle close mechaism.
The closing speed of the door will vary according to the oven temperature.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Viking EVGR530-4BAG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"