Плита Hansa FCGX 51029 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

46
Печене
l
Можете да използвате и други съдове, които трябва да се поставят върху рафта за сушене;
за предпочитане е да използвате черни тави, тъй като са по - добър проводник на топлина и
скъсяват времето за приготвяне.
фиг. 6j
l
Преди да извадите сладкиша от фурната, проверете дали е опечен с помоща на клечка (ако
сладкиша е готов, клечката трябва да е чиста и суха след като я извадите от сладкиша).
l
След като спрете фурната, трябва да оставите сладкиша вътре за 5 минути.
l
Параметрите на печене са показани в таблица 1 те са приблизителни и могат да се поправят
като се осланяте на собствения опит и желания.
l
Ако информацията от рецептата е различна от стойностите посочени в инструкциите за употреба,
спазвайте тези от инструкциите за употреба.
ТАБЛИЦА 1: Сладки
ВИД ПРИГОТВЯ
-
НЕ
Т Е М П Е РАТ У РА
[°C]
Т Е М П Е РАТ У РА
[°C]
ВРЕМЕ ЗА ПРИ
-
ГОТВЯНЕ
[МИНУТИ]
ДОЛНО НИВО
Сладки с кори
170
160
60-70
2
Пандишпан
170
150-160
20-40
2-3
Блат за торта
170
150-160
20-30
2-3
Хляб
180
170
30-50
3
Втасало тесто
180
180
40-50
3
Сладки (с хрупка
-
ва основа)
220
200
25-40
3
Сладкарски про
-
дукти
230-250
200-220
15-20
3
* по избор
ПРИГОТВЯНЕ ВЪВ ФУРНАТА – ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ
Содержание
- 8 УКАЗАНИЯ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 9 Перед открытием крышки плиты, рекомендуется очи
- 10 ОПИСАНИЕ УСТРОЙСТВА
- 11 МОНТАЖ
- 14 ЭКСПЛУАТАЦИЯ
- 16 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В ДУХОВКЕ - ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ
- 18 ОБСЛУЖИВАНИЕ И УХОД
- 19 ПОВЕДЕНИЕ В АВАРИЙНЫХ СИТУАЦИЯХ
- 21 ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ; Номинальное напряжение
- 55 OPIS UREĐAJA