Scarlett IS-550 - Инструкция по эксплуатации - Страница 42

Пароварки Scarlett IS-550 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

40

LT

EKSPLUATAVIMO SĄLYGOS

 

Jūs galite pridėti produktus maisto ruošimo metu. Mažiau 

ruošimo laiko reikalaujančius produktus dėkite vėliau. 

 

Jums pakėlus dangtelį garai išsiveržia laukan, todėl 

reikiamas ruošimo laikas ilgėja.

 

Viršutiniame garų inde produktai ruošiasi ilgiau, nei 

apatiniame. 

GARŲ VAMZDELIO NAUDOJIMAS

 

Naudokite garų vamzdelį gamindami daug vienodų arba 

vieno tipo produktų.

 

Naudojant garų vamzdelį visuose trijuose lygiuose maisto 

ruošimo laikas yra vienodas.

 

Pastatykite 1-ąjį pagrindą ant bazės.

 

Pastatykite garų vamzdelį į apatinio pagrindo centrą, po 

to užmaukite ant vamzdelio antrąjį ir trečiąjį pagrindą.

 

DĖMESIO: garų vamzdelį galima naudoti tik su trimis 

garų indais vienu metu.

 

Produktus paskirstykite po garų indus tolygiai.

DUONOS IR MAISTO PUSGAMINIŲ PAŠILDYMAS

 

Pašildydami duoną niekuo ją neuždenkite.

 

Pusgaminių pašildymo laikas priklauso nuo jų užšaldymo 

ir saugojimo temperatūros.

 

Pašildydami pusgaminius ryžių indelyje tolygiai 

paskirstykite juos indelyje ir uždenkite aliuminio folija.

RYŽIAI IR KRUOPOS

 

Priklausomai nuo ryžių rūšies, juos reikia ruošti 

skirtinguose režimuose.

 

Į ryžių indelį įberkite ryžių ir įpilkite rekomenduojamą kiekį 

vandens. Uždenkite dangtelį ir įjunkite garų puodą.

 

Norėdami paruošti minkštesnius ryžius, papildomai 

įpilkite į indelį 1-2 valgomuosius šaukštus vandens. 

Norėdami paruošti kietesnius ryžius, atitinkamai 

sumažinkite rekomenduojamą vandens kiekį (1-2 

valgomieji šaukštai).

 

Po kai kurio laiko nuo ryžių virimo pradžios (priklauso 

nuo ryžių rūšies), patikrinkite jų paruošimo laipsnį bei 

pamaišykite.

 

Paruoštus ryžius galima pagardinti prieskoniais.

DARŽOVĖS

 

Kruopščiai išplaukite daržoves. Pašalinkite šaknis, esant 

reikalui, nulupkite ar nuskuskite. 

 

Daržovių ruošimo laikas priklauso nuo jų kiekio, 

šviežumo ir išankstinio produktų paruošimo. Esant 

reikalui daržovių ruošimo laiką galima keisti.

 

Užšaldytas daržoves nerekomenduojama atšaldyti prieš 

pradedant jas gaminti.

 

Gamindami ryžius specialiai tam skirtame inde pridenkite 

ryžius folija – taip perteklinis vanduo negalės pateikti į 

ryžius.

 

Gamindami užšaldytas daržoves, pamaišykite jas praėjus 

10-12 minučių nuo maisto ruošimo pradžios.

ŽUVIS IR JŪROS PRODUKTAI

 

Šviežių ar užšaldytų ir pilnai atšaldytų jūros gėrybių bei 

žuvies ruošimo laikas nurodytas lentelėje. Žuvį ir jūros 

gerybes iš pradžių reikia išdaryti ir paruošti.

 

Dauguma žuvies ir jūros gėrybių rūšių ruošiami greitai. 

Rekomenduojama ruošti juos nedidelėmis porcijomis.

 

Atsiminkite, kad moliuskų, austrių ir midijų kriauklelės 

atsidaro skirtingu metu, todėl ruošdami juos kartu kartais 

tikrinkite jų būklę.

 

Žuvies ilė galima ruošti ryžių indelyje pagardinus jį 

sviestu, margarinu, citrina ir skirtingais padažais, ir be jų.

 

Koreguokite ruošimo trukmę atsižvelgdami į recepto 

nurodymus bei išankstinį produkto apdorojimą.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett IS-550?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"