VITEK VT-3628 - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мясорубки VITEK VT-3628 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

Note:

– 

For  better  meat  processing,  slice  it  in  cubes 
or stripes.

 

Defrost frozen meat thoroughly.

– 

During the operation use only the pusher  (1) 
supplied  with  the  unit;  do  not  use  any  other 
objects, do not push meat with your hands.

 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder off, setting the switch (7) to the posi-
tion «0» and unplug the unit; after that you can 
disassemble it.

 

To  remove  the  meat  grinder  head  (3),  press 
the  release  button  (5),  turn  the  meat  grinder 
head (3) clockwise and remove it.

 

To  disassemble  the  meat  grinder  head, 
unscrew the nut (12) and take out the installed 
plate (10 or 11), the blade (9) and the screw (8) 
from the meat grinder head body.

Making sausages

– 

Prepare minced meat.

– 

Install the meat grinder head (3) in the instal-
lation place (4).

– 

Insert  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder 
head body (3), install the crossed blade  (9), 
one  of  the  plates  (10  or  11)  and  the  sau-
sage  filling  attachment  (13)  on  the  screw 
(8); make sure that the ledges on the attach-
ment  (13)  match  the  grooves  on  the  meat 
grinder  head  body  (3)  (pic.  7)  and  tighten 
the nut (12). 

– 

Install the food tray (2). 

– 

Put the minced meat on the food tray (2).

– 

Use natural sausage casing for sausage mak-
ing, having put it beforehand into a bowl with 
warm water for 10 minutes.

– 

Pull  softened  casing  on  the  attachment  (13) 
and make a knot on the tip.

– 

Insert the power plug into the mains socket.

– 

Switch  the  meat  grinder  on  by  setting  the 
switch (7) to the position «ON» (switched on).

– 

Use the pusher (1) (pic. 8) to push down the 
minced  meat;  as  the  casing  is  filled,  slide  it 
off the attachment (13), and wet it as the cas-
ing dries.

– 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder  off  by  setting  the  switch  (7)  to  the 
position  «0»  (off)  and  unplug  the  unit;  after 
that you can disassemble it.

– 

To  remove  the  meat  grinder  head,  press  the 
release button (5), turn the meat grinder head 
(3) clockwise and remove it.

– 

Unscrew  the  nut  (12)  and  disassemble  the 
meat grinder head (3).

Using the «kebbe» attachment
Kebbe  is  a  traditional  Middle  Eastern  dish 
cooked  of  lamb  meat,  wheat  flour  and  spices 
chopped together to prepare the base for hollow 
rolls. The rolls are filled and deep fried.
You can make different delicacies trying various 
fillings. Prepare the casing base.

– 

Install the meat grinder head (3) in the instal-
lation place (4).

– 

Insert  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder 
head body (3), install the kebbe attachments 
(14) on the screw; make sure that the ledges 
on  the  attachment  (14)  match  the  grooves 
on  the  meat  grinder  head  body  (pic.  9)  and 
tighten the nut (12) (pic. 10).

– 

Install the food tray (2). 

– 

Put  the  prepared  casing  base  on  the  food 
tray (2).

– 

Insert the power plug into the mains socket.

– 

Switch  the  meat  grinder  on  by  setting  the 
switch (7) to the position «ON» (switched  on).

– 

Use the pusher (1) to supply the base for cas-
ing (pic. 11).

– 

Cut off rolls of the required length.

– 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder  off  by  setting  the  switch  (7)  to  the 
position  «0»  (off)  and  unplug  the  unit;  after 
that you can disassemble it.

– 

To  remove  the  meat  grinder  head  (3),  press 
the  lock  button  (5),  turn  the  meat  grinder 
head (3) clockwise and remove it.

– 

Unscrew  the  nut  (12)  and  disassemble  the 
meat grinder head.

RECIPE
Filling

Lamb meat 100 g
Olive oil 1,5 table spoon
Onion (minced) 1,5 table spoon
Spice to taste
Salt 1/4 tea spoon
Flour 1 table spoon or 1/2 table spoon

 

Mince the lamb meat once or twice.

 

Fry onion in oil until it gets gold color, and then 
add minced lamb meat, spice, salt and flour.

Casing

Lean meat 450 g
Flour 150-200 g
Spice 1 tea spoon (to taste)
Nutmeg 1 pc.
Ground chilli pepper (to taste)
Pepper (to taste)

IM VT-3628.indd   6

22.08.2018   12:57:05

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3628?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"