VITEK VT-3628 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Мясорубки VITEK VT-3628 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

5

ENGLISH          

AT TENTION!

 

Before  grinding  meat,  make  sure  that  all 
bones and excess fat are removed.

 

Do  not  push  the  products  with  any  for-
eign  objects  or  your  fingers,  use  only  the 
pusher  (1) supplied with the unit.

 

Never  immerse  the  meat  grinder  body,  the 
power  plug  or  the  power  cord  into  water  or 
other liquids.

 

Do not try to process food with hard fiber (for 
example,  ginger  or  horseradish)  in  the  meat 
grinder.

 

To avoid obstructions, do not apply excessive 
force while pushing meat with the pusher (1).

 

If  any  hard  piece  of  food  stops  the  feeder 
screw  or  cutting  blade  rotation,  immediately 
switch the unit off and use the screw reverse 
mode «R» (reverse) to remove the obstruction 
before starting again.

BEFORE USING THE MEAT GRINDER
After  unit  transportation  or  storage  at  low 
temperature  keep  it  for  at  least  three  hours 
at room temperature before switching on.

 

Unpack  the  meat  grinder  and  remove  all 
package materials, wipe the unit body with a 
damp cloth and then wipe it dry.

 

Wash  all  the  removable  parts  (1,  2,  3,  8,  9, 
10,  11,  12,  13,  14)  with  warm  water  and  neu-
tral detergent, rinse and dry them thoroughly 
before assembling.

 

Before  using  the  unit  for  the  first  time,  make 
sure  that  the  voltage  in  your  mains  corre-
sponds to unit operating voltage.

BASIC PRINCIPLES OF USING  
THE MEAT GRINDER 

 

The meat grinder is intended to mince bone-
less meat for household use only.

 

Assemble  the  unit  and  place  it  on  a  flat  dry 
surface.

 

Make  sure  that  the  ventilation  openings  on 
the unit body are not blocked.

 

Insert the power plug into the mains socket.

 

Place a suitable bowl under the meat grinder 
head (3).

 

Make  sure  that  the  meat  is  fully  defrosted, 
remove  excess  fat  and  bones,  and  cut  the 
meat  into  cubes  or  strips  fitting  the  opening 
of the food tray (2).

 

Switch the unit on by setting the switch (7) to 
the position «ON».

 

Slowly  feed  the  meat  pieces  into  the  mouth 
of  the  grinder  head  (3)  using  the  pusher  (1). 
When operating, use the pusher (1) supplied 
with the unit.

 

Do not use any other objects to push meat; do 
not push the meat with your hands.

 

Do  not  apply  excessive  effort  while  pushing 
the meat or other products.

 

Obstructions  can  appear  during  meat  grind-
ing,  use  the  screw  reverse  mode  to  remove 
the  obstruction.  To  select  the  reverse  mode, 
switch  the  meat  grinder  off,  setting  the 
switch  (7) to the “0” position, then press and 
hold down the switch (7) in the position «R».

 

Do not run the unit for more than 10 minutes 
continuously.

 

After  10  minutes  of  continuous  use,  switch 
the  unit  off  and  allow  it  to  cool  down  
during  15-20  minutes  before  further  opera-
tion.

 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder off, setting the switch (7) to the posi-
tion «0» and unplug the unit; after that you can 
disassemble it.

MEAT PROCESSING

 

Install the meat grinder head (3) to the setting 
place (4), and turn the meat grinder head (3) 
counterclockwise until it is fixed (pic. 1, 2).

 

Install  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder 
head (3) body (pic. 3).

 

Install the crossed blade (9) (pic. 4).

 

Select  one  of  the  plates  (10  or  11)  and  set 
it  over  the  blade,  matching  the  ledges  on 
the  grate  with  the  grooves  on  the  meat 
grinder  head  body  (3),  tighten  the  nut  (12) 
(pic. 5, 6).

Attention!

– 

Face  the  blade  cutting  side  to  the  grate.  
If  the  blade  is  installed  improperly,  it  will 
not grind the products.

– 

The  coarse  cutting  plate  (11)  is  for  pro-
cessing raw meat, vegetables, dried fruit, 
cheese, fish, etc.

– 

The  fine  cutting  plate  (10)  is  suited  for 
processing  both  raw  and  cooked  meat, 
fish etc.

 

Place  the  food  tray  (2)  on  the  mouth  of  the 
meat grinder head (3).

 

Switch  the  meat  grinder  on  by  setting  the 
switch (7) to the position «ON».

 

During the operation, use only the pusher  (1).

IM VT-3628.indd   5

22.08.2018   12:57:05

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3628?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"