VITEK VT-3621 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Мясорубки VITEK VT-3621 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

5

ENGLISH

 •

To remove the meat grinder head (3), press the 
release  button  (5),  turn  the  meat  grinder  head 
(3) clockwise and remove it.

 •

To disassemble the meat grinder head, unscrew 
the nut (13) and take out the installed plate (10, 
11  or  12),  the  blade  (9)  and  the  screw  (8)  from 
the meat grinder head body.

Filling sausages
–  Prepare minced meat.
–  Press and hold the meat grinder head lock but-

ton  (5),  insert  the  meat  grinder  head  (3)  into 
its  installation  place  (4),  and  turn  the  meat 
grinder  head  (3)  counterclockwise  until  bump-
ing, release the button (5) (fig. 1, 2).

–  Install  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder  head 

(3) body (fig. 3). 

–  Install the crossed blade (9) (fig. 4). 
–  Select  one  required  plate  (10,  11  or  12)  and  set 

it over the blade (9) (fig. 5), matching the ledges 
on the plate with the grooves on the meat grinder 
head (3) body, tighten the nut (13) (fig. 6). 

–  Install the food tray (2).
–  Place  the  prepared  minced  meat  on  the  food 

tray (2).

–  Use  natural  sausage  casing  for  sausage  filling, 

having  put  it  beforehand  into  a  bowl  with  warm 
water for 10 minutes.

–  Pull the softened casing on the attachment (14) 

and tie a knot on the casing end (fig. 1).

–  Insert the power plug into the mains socket.
–  Switch  the  meat  grinder  on,  by  pressing  the 

«ON» switch button (7).

–  Use the pusher (1) to feed the minced meat, as the 

casing is filled up, slide it off the attachment (14) as 
necessary, wet the casing if it becomes dry.

–  When  you  are  finished,  switch  the  meat  grinder 

off  by  pressing  the  «OFF»  switch  button  (7), 
unplug it from the mains, at which point you can 
proceed to disassemble it.

–  To remove the meat grinder head (3), press the 

lock  button  (5),  turn  the  meat  grinder  head  (3) 
clockwise and remove it.

–  To disassemble the meat grinder head, unscrew 

the  nut  (13)  and  remove  the  installed  plate  (10, 
11  or  12),  the  crossed  blade  (9),  and  the  screw 
(8) from the meat grinder head body.

Using “kebbe” attachments
Kebbe  is  a  traditional  Middle  Eastern  dish  cooked 
of  lamb  meat,  wheat  flour,  and  spices  chopped 
together  to  prepare  the  base  for  hollow  rolls.  Rolls 
are filled and deep fried.
You can make different delicacies trying various fill-
ings. Prepare the casing base.

–  Press and hold the meat grinder head lock but-

ton  (5),  insert  the  meat  grinder  head  (3)  into 
its  installation  place  (4),  and  turn  the  meat 
grinder  head  (3)  counterclockwise  until  bump-
ing, release the button (5) (fig. 1, 2).

–  Insert  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder  head 

(3)  body,  install  the  kebbe  attachment  (15)  on 
the  screw  (fig.  8),  and  the  kebbe  attachment 
(15) fixator over it, install the meat grinder head 
nut (13) over the fixator (15) (fig. 9), and tighten 
it clockwise. 

–  Install the food tray  (2) (fig. 10).
–  Place  the  prepared  casing  base  on  the  food 

tray (2).

–  Insert the power cord plug into the mains socket.
–  Switch  the  meat  grinder  on,  by  pressing  the 

«ON» switch button (7).

–  Use  the  pusher  (1)  to  supply  the  base  for  the 

casing.

–  Cut off rolls of the required length.
–  When  you  are  finished,  switch  the  meat  grinder 

off  by  pressing  the  «OFF»  switch  button  (7), 
unplug it from the mains, at which point you can 
proceed to disassemble it.

–  To remove the meat grinder head (3), press the 

lock  button  (5),  turn  the  meat  grinder  head  (3) 
clockwise and remove it.

–  To disassemble the meat grinder head, unscrew 

the  nut  (13)  and  remove  the  installed  plate  (10, 
11  or  12),  the  crossed  blade  (9),  and  the  screw 
(8) from the meat grinder head body.

RECIPE
Filling
Lamb meat 100 g
Olive oil 1,5 table spoon
Onion (minced) 1,5 table spoon
Spice to taste
Salt 1/4 tea spoon
Flour 1 table spoon or 1/2 table spoon

 •

Mince the lamb meat once or twice.

 •

Fry  onion  in  oil  until  it  gets  gold  color,  and  then 
add minced lamb meat, spice, salt and flour.

Casing
Lean meat 450 g
Flour 150-200 g
Spice 1 tea spoon (to taste)
Nutmeg 1 pc.
Ground chilli pepper (to taste)
Pepper (to taste)

 •

Mince  the  meat  thrice,  mince  nutmeg,  and  mix 
the components.

 •

More meat and less flour in a casing provide bet-
ter consistency and taste of the prepared dish.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3621?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"