VITEK VT-3616 ST - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Мясорубки VITEK VT-3616 ST - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 24
Загружаем инструкцию
background image

5

ENGLISH          

 

To  avoid  damages,  transport  the  unit  in  the 
original package only.

 

Keep the unit out of reach of children and dis-
abled persons.

THE  UNIT  IS  INTENDED  FOR  HOUSEHOLD  USE 
ONLY,  ITS  COMMERCIAL  USAGE  AND  USAGE 
IN PRODUCTION AREAS AND WORK SPACES IS 
PROHIBITED.

MEAT GRINDER FEATURES

Screw reverse rotation function

– 

«REV»  (reverse)  mode  is  used  for  removing 
obstructions  which  appear  during  process-
ing of products.

– 

Food  tray  provides  convenient  food  layout 
during processing.

– 

Three cutting plates with holes of different size 
are intended for different degrees of grinding.

– 

Vegetable slicer is supplied with a potato mud 
cutting attachment, a slicing attachment and 
a grater.

AT TENTION!

 

Before  connecting  the  unit  to  the  mains, 
make sure that the unit is switched off.

 

Before  grinding  meat,  make  sure  that  all 
bones and excess fat are removed.

 

Do  not  push  the  products  with  any  foreign 
objects or your fingers, use only the pusher  (6) 
supplied with the unit.

 

Do  not  immerse  the  meat  grinder  body  into 
water or other liquids.

 

Do not try to process food with hard fiber (for 
example,  ginger  or  horseradish)  in  the  meat 
grinder.

 

To avoid obstructions, do not apply excessive 
force while pushing meat.

 

If any hard piece of food hinders or stops the 
screw and blade rotation, immediately switch 
the  unit  off  and  use  the  screw  reverse  mode 
(REV) to remove the obstruction before start-
ing again.

BEFORE USING THE MEAT GRINDER
After  unit  transportation  or  storage  at  low 
temperature  keep  it  for  at  least  three  hours 
at room temperature before switching on.

 

Unpack the meat grinder and remove all pack-
age materials, wipe the unit body with a damp 
cloth and then wipe it dry.

 

Wash all removable parts (1, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 
12, 13, 14, 15, 16, 17, 18) with warm water and 
neutral  detergent,  then  rinse  and  dry  thor-
oughly before assembling.

 

Before  switching  the  unit  on  for  the  first 
time,  make  sure  that  the  voltage  in  your 
mains corresponds to the operating voltage 
of the unit.

BASIC PRINCIPLES OF USING THE MEAT 
GRINDER 

 

The meat grinder is intended only for house-
hold processing of products.

 

Assemble  the  unit  and  place  it  on  a  flat  dry 
surface.

 

Make sure that the ventilation openings on the 
unit body are not blocked.

 

Insert the power plug into the mains socket. 

 

Place a suitable bowl under the meat grinder 
head (7).

 

Make  sure  that  the  meat  is  fully  defrosted, 
remove excess fat and all bones, and cut the 
meat into cubes or strips fitting the opening of 
the food tray (1).

 

Switch  the  unit  on  by  pressing  the  “ON”  but-
ton (4.b).

 

Slowly  feed  the  meat  pieces  into  the  mouth 
of the grinder head (7) using the pusher (6).

 

When operating, use only the pusher (6) sup-
plied with the unit.

 

Do  not  use  any  other  objects  to  push  prod-
ucts, do not push the meat with your hands.

 

Do  not  apply  excessive  effort  while  pushing 
the meat or other products.

 

Obstructions can appear during meat grind-
ing,  use  the  screw  reverse  mode  “REV” 
to  remove  the  obstruction.  To  select  the 
screw reverse mode “REV”, switch the meat 
grinder  off  by  pressing  the  button  (4.a) 
«OFF»,  then  press  and  hold  down  the  but-
ton  (4.c)  «REV»,  the  screw  will  rotate  back-
wards.

Attention!

 

Do  not  skip  the  off  button  (4.a) 

«OFF» when switching the meat grinder to the 
screw reverse mode “REV”.

 

Continuous  operation  time  of  the  unit  should 
not  exceed  10  minutes  when  processing 
products.

 

After 10 minutes of continuous use, switch the 
meat  grinder  off  and  let  it  cool  down  during 
10-15 minutes before further operation.

IM VT-3616.indd   5

07.09.2018   16:57:58

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3616 ST?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"