VITEK VT-3614 G - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мясорубки VITEK VT-3614 G - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

3. 

Then  turn  the  meat  grinder  head  (3)  counter-
clockwise  until  it  is  fixed  and  release  the  lock 
button (5). 

4. 

Install  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder  head 
body  (3)  as  far  as  it  will  go,  slightly  turning  it  in 
different directions (pic. 3).

5. 

Install the crossed blade (9) (pic. 4).

6. 

Select  one  required  plate  (10  or  11)  and  set  it 
over the crossed blade (9), matching the ledges 
on  the  grate  with  the  grooves  on  the  meat 
grinder head body (3) (pic. 5)

7. 

Install the nut (12) and tighten it clockwise with a 
slight effort (pic. 6).

Attention!

– 

Face  the  blade  cutting  side  to  the  grate.  If 
the  blade  is  installed  improperly,  it  will  not 
grind the products.

– 

The  coarse  cutting  plate  (11)  is  for  pro-
cessing  raw  meat,  vegetables,  dried  fruit, 
cheese, fish, etc.

– 

The fine cutting plate (10) is suited for pro-
cessing both raw and cooked meat, fish etc.

8. 

Install the food tray (2) on the meat grinder head 
(3)  feeding  chute.  Place  a  suitable  bowl  under 
the meat grinder head (3).

9. 

Insert the power plug into the mains socket.

10. 

Switch the meat grinder on by setting the switch 
(6) to the position «

ON

» (on). 

11. 

Slowly  feed  the  meat  pieces  into  the  mouth  of 
the grinder head (3) using the pusher (1).

Notes:

– 

For  better  meat  processing  slice  it  in  cubes  or 
stripes. Defrost frozen meat thoroughly.

– 

During  the  operation,  use  only  the  pusher  sup-
plied with the unit; do not use any other objects for 
pushing meat, do not push meat with your hands.

12. 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder off, setting the switch (6) to the position 
«

OFF

»  (off)  and  unplug  the  meat  grinder;  after 

that you can disassemble the unit.

13. 

To remove the meat grinder head, press the lock 
button (5), turn the meat grinder head (3) clock-
wise and remove the meat grinder head (3).

14. 

To  disassemble  the  meat  grinder  head  (3), 
unscrew  the  nut  (12)  and  take  out  the  installed 
plate  (10  or  11),  the  crossed  blade  (9)  and  the 
screw (8) from the meat grinder head body.

Making sausages

– 

Prepare minced meat.

– 

Install the meat grinder head (3) in the installa-
tion place (4).

– 

Insert  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder  head 
body (3), install the sausage filling attachments 
(13) on the screw (8); make sure that the ledges 
on the attachment (13) match the grooves on the 
meat grinder head body (3) (pic. 7) and tighten 
the nut (12) (pic. 8).

– 

Install the food tray (2) (pic. 9).

– 

Put the minced meat on the food tray (2).

– 

Use natural sausage casing for sausage making, 
having  put  it  beforehand  into  a  bowl  with  warm 
water for 10 minutes.

– 

Pull softened casing on the attachment (13) and 
make a knot on the tip.

– 

Insert the power plug into the mains socket.

– 

Switch the meat grinder on by setting the switch 
(6) to the position «

ON

» (on).

– 

Use  the  pusher  (1)  (pic.  9)  to  push  down  the 
minced  meat,  as  the  casing  is  filled,  slide  it  off 
the  attachment  (13),  and  wet  it  as  the  casing 
dries.

– 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder off, setting the switch (6) to the position 
«

OFF

»  (off)  and  unplug  the  unit;  after  that  you 

can disassemble it.

– 

To remove the meat grinder head, press the lock 
button (5), turn the meat grinder head (3) clock-
wise and remove it.

– 

Unscrew the nut (12) and disassemble the meat 
grinder head (3).

Using the “kebbe” attachment

Kebbe  is  a  traditional  Middle  East  dish  cooked 
of  lamb  meat,  wheat  flour  and  spices  chopped 
together  to  prepare  the  base  for  hollow  rolls.  The 
rolls are filled and deep fried.
You  can  make  different  delicacies  trying  various 
fillings.
Prepare the casing base.

– 

Install the meat grinder head (3) in the installa-
tion place (4).

– 

Insert  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder  head 
body (3), install the kebbe attachments (14) on 
the  screw;  make  sure  that  the  ledges  on  the 
attachment (14) match the grooves on the meat 
grinder  head  body  (pic.  10)  and  tighten  the  nut 
(12) (pic. 11).

– 

Install the food tray (2). 

– 

Put the prepared casing base on the food tray (2).

– 

Insert the power plug into the mains socket.

– 

Switch the meat grinder on by setting the switch 
(6) to the position «

ON

» (on).

– 

Use  the  pusher  (1)  to  supply  the  base  for  cas-
ing (pic. 12).

IM VT-3614.indd   6

30.08.2016   11:17:40

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3614 G?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"