VITEK VT-3603 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мясорубки VITEK VT-3603 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

 

Fine  cutting  plate  (12)  is  for  processing  raw 
and cooked meat, fish, etc.

4.  Install the food tray (2) on the meat grinder head 

body (3) (pic. 3).

5.  Insert the power plug into the mains socket.
6.  Switch the unit on by pressing the button (7).
7.  During the operation, use only the pusher (1).

Notes:
-  For  better  meat  processing,  slice  it  in  cubes  or 
stripes. Defrost frozen meat thoroughly.
- During the operation, use only the pusher supplied 
with  the  unit;  do  not  use  any  other  objects  for 
pushing meat, do not push meat with your hands.

8.  After  you  finish  operating,  switch  the  meat 

grinder  off,  pressing  the  button  (7),  unplug  the 
meat  grinder  and  only  after  that  you  can  disas-
semble it.

9.  To remove the meat grinder head, press the lock 

button (4), turn the meat grinder head (3) clock-
wise and remove it.

10. To disassemble the meat grinder head, unscrew 

the  nut  (13)  and  take  out  the  installed  plate  (11 
or 12), the blade (10) and the screw (9) from the 
meat grinder head body.

SAUSAGE FILLING

1.  Prepare minced meat. 
2.  Insert  the  screw  (9)  into  the  meat  grinder  head 

body  (3),  install  the  sausage  attachments  (14, 
15)  on  the  screw  (9);  make  sure  that  the  ledges 
on the attachment (14) match the grooves on the 
meat  grinder  head  body  (3)  and  tighten  the  nut 
(13) (pic. 4).

3.  Install the meat grinder head (3) and turn it coun-

terclockwise until it is fixed (pic. 5).

4.  Install the food tray (2) (pic. 6).
5.  Put the minced meat on the food tray (2).
6.  For  sausage  making,  use  natural  sausage  cas-

ing,  having  put  it  preliminarily  into  a  bowl  with 
warm water for 10 minutes. 

7.  Pull  the  softened  casing  on  the  attachment  (15) 

and tie a knot on the casing end.

8.  Insert the power plug into the mains socket.
9.  Switch the unit on by pressing the button (7).
10. Use  the  pusher  (1)  to  feed  the  minced  meat,  as 

the casing is filled up, slide it off the attachment 
(15) as necessary, and wet the casing with water 
if it becomes dry.

11. After  you  finish  operating,  switch  the  meat 

grinder  off,  pressing  the  button  (7),  unplug  the 

unit and only after that you can disassemble the 
meat grinder.

12. To remove the meat grinder head, press the lock 

button (4), turn the meat grinder head (3) clock-
wise and remove it.

13. Unscrew the nut (13) and disassemble the meat 

grinder head.

USING “KEBBE” AT TACHMENTS

Kebbe  is  a  traditional  Middle  East  dish  cooked  of 
lamb  meat,  wheat  flour  and  spices  cut  together  for 
getting  a  base  for  hollow  rolls.  Rolls  are  filled  and 
deep fried.
You  can  make  different  delicacies  trying  various 
fillings.
1.  Prepare the casing base.
2.  Insert  the  screw  (9)  into  the  meat  grinder  head 

body  (3),  install  the  “kebbe”  attachments  (16, 
17)  on  the  screw  (9);  make  sure  that  the  ledges 
on the attachment (16) match the grooves on the 
meat  grinder  head  body  (3)  and  tighten  the  nut 
(13) (pic. 7).

3.  Install the meat grinder head (3) and turn it coun-

terclockwise until it is fixed (pic. 8).

4.  Install the food tray (2) (pic. 9).
5.  Put  the  prepared  casing  base  on  the  food  tray 

(2).

6.  Insert the power plug into the mains socket.
7.  Switch the unit on by pressing the button (7).
8.  Use the pusher (1) to supply the base for casing.
9.  Cut the rolls of the required length.
10. After  you  finish  operating,  switch  the  meat 

grinder off by pressing the button (7), unplug the 
meat  grinder  and  only  after  that  you  can  disas-
semble the meat grinder.

11. To remove the meat grinder head, press the lock 

button (4), turn the meat grinder head (3) clock-
wise and remove it.

12. Unscrew the nut (13) and disassemble the meat 

grinder head.

RECIPE
(Filling)

Lamb 

100 g

Olive oil 

1

½

 table spoon

Onion (shred)

1

½

 table spoon

Spices 

to taste

Salt 

¼

 tea spoon

Flour 

1

½

 table spoon

VT-3603 Bez_znahka.indd   6

21.11.2013   10:23:29

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3603 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"