VITEK VT-3603 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Мясорубки VITEK VT-3603 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

5

ENGLISH          

Two  plates  with  openings  of  different  size

  -  are 

intended for different degrees of grinding.

Special  accessories

  –  attachments  for  sausages 

and kebbe making.

AT TENTION!

 

Before  connecting  the  unit  to  the  mains,  make 
sure that the unit is switched off.

 

Before  grinding  meat,  make  sure  that  all  bones 
and excess fat are removed.

 

Do not push the products with any foreign objects 
or your fingers, use only the pusher (1) supplied 
with the unit.

 

Do not immerse the meat grinder body into water 
or other liquids.

 

When  using  sausage  attachments  (14,  15)  and 
«Kebbe»  attachments  (16,  17),  do  not  install 
grates (11, 12) and the blade (10).

 

Do  not  try  to  process  food  with  hard  fiber  (for 
example,  ginger  or  horseradish)  in  the  meat 
grinder.

 

To  avoid  obstructions,  do  not  apply  excessive 
force while pushing meat.

 

If any hard piece of food stops the feeder screw 
or cutting blade rotation, immediately switch the 
unit off and use the screw reverse function (REV) 
to remove the obstruction before starting again.

BEFORE USING THE MEAT GRINDER

After  unit  transportation  or  storage  at  low 
temperature,  it  is  necessary  to  keep  it  for  at 
least  two  hours  at  room  temperature  before 
switching on.

 

Unpack the meat grinder and remove all package 
materials, wipe the unit body with a damp cloth.

 

Wash  all  removable  parts  with  warm  water  and 
neutral detergent, then rinse and dry thoroughly 
before assembling.

 

Before using the unit for the first time, make sure 
that  voltage  in  your  mains  corresponds  to  the 
operating voltage of the unit.

USING THE MEAT GRINDER 

 

The meat grinder is intended only for household 
processing  of  products  and  making  homemade 
semi-finished products.

 

Assemble  the  unit  and  place  it  on  a  flat  dry  sur-
face.

 

Make sure that ventilation openings on the body 
are not blocked.

 

Insert the power plug into the mains socket. 

 

Place  a  suitable  bowl  under  the  meat  grinder 
head (3).

 

Make  sure  that  the  meat  is  fully  defrosted, 
remove  excess  fat  and  all  bones,  and  cut  the 
meat  into  cubes  or  strips  fitting  the  opening  of 
the food tray (2).

 

Switch the unit on by pressing the button (7).

 

Slowly feed the meat pieces into the mouth of the 
grinder head (3) using the pusher (1).

 

During  operation,  use  only  the  pusher  (1)  sup-
plied with the unit.

 

Do  not  use  any  other  objects  except  for  the 
pusher  (1)  to  push  products;  do  not  push  meat 
with your hands.

 

Do  not  apply  excessive  effort  while  pushing  the 
meat or other food.

 

Obstructions  can  appear  during  meat  grinding, 
use  the  reverse  function  (REV)  to  remove  the 
obstruction.  To  select  the  reverse  mode  (REV), 
switch the meat grinder off by pressing the but-
ton (7), then press and hold the button (8) «REV», 
the screw will rotate backwards.

 

Do not run the unit for more than 5 minutes con-
tinuously.

 

After  5  minutes  of  continuous  use,  switch  the 
meat grinder off and let it cool down during 10-15 
minutes before further operation.

 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder  off  by  pressing  the  button  (7),  unplug 
the meat grinder and only after that you can dis-
assemble it.

MEAT GRINDING

1.  Install the meat grinder head (3) into the setting 

place  (5)  and  turn  it  counterclockwise  until  it  is 
fixed (pic. 1).

2.  Install  the  screw  (9)  into  the  meat  grinder  head 

(3) body and then install the crossed blade (10).

3.  Select one of the plates (11 or 12) and set it over 

the  blade  (10),  matching  the  ledge  on  the  plate 
with  the  groove  on  the  meat  grinder  head  body 
(3), tighten the nut (13) (pic. 2).

Attention!

 

Face the blade cutting side to the plate. If the 
blade is installed improperly, it will not grind 
the food products.

 

Coarse  cutting  plate  (11)  is  for  processing 
raw  meat,  vegetables,  dried  fruit,  cheese, 
fish, etc.

VT-3603 Bez_znahka.indd   5

21.11.2013   10:23:29

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3603 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"