Saturn ST-FP0098 - Инструкция по эксплуатации - Страница 3

Мясорубки Saturn ST-FP0098 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 13
Загружаем инструкцию
background image

4

IMPORTANT SAFEGUARDS

- Home  use  only.  Do  not  use  for

industrial purpose.

-

Unplug  when  assembling  and

disassembling the unit.

- Close  supervision  is  necessary  when

any appliance is used near children.

- When carrying the unit be sure to hold

the  body  with  both  hands.  Do  not  carry

the unit by the hopper plate or head.

- Do  not  the  cutting  blade  and  cutting

plate when using kebbe attachment.

- Never  push  use  food  by  hand.  Use

food pusher.

- Do not grind hard food such as bones,

nuts, etc.

- Do  not  grind  ginger  and  other

materials with hard fiber.

- Continuous  running  of  meat  grinder

should  be  not  more  than  10  minutes

with  the  following  10  minutes  interval

for motor cooling.

- To  avoid  jamming,  do  not  force  to

operate  the  unit  with  excessive

pressure.

- When  the  circuit  breaker  activates,  do

not switch on.

- Never  try  to  replace  the  parts  and

repair the unit by yourself.

FOR THE FIRST TIME

- Check  that  voltage  indicated  on  the

rating  label  corresponds with the  mains

voltage at your home.

- Wash  all  parts  (except  body)  in  warm

soapy water.

- Before  plug  in,  ensure  the  «ON/0/R»

switch is in «0» position.

MINCING MEAT

- Press the fasten button, hold the head

and  insert  it  into  the  inlet (when

inserting, please  pay  attention  the  head

must  be  slanted  as  per  arrow  indicated

on the  top,  see  fig.  1),  then  move  the

head  anticlockwise  so  that  the  head

being fastened tightly (fig. 2).

- Place  the  snake  into  the  head,  wide

end  first,  and  turn  to  feed  the  screw

slightly until it  is  set  into the  motor

housing (fig.3).

- Place the cutting blade onto the snake

shaft  with  the  blade  facing  the  front  as

illustrated  (fig.  4).If  it  is  not  fitted

properly, meat will not be grinded.

- Place  the  desired  cutting  plate  next  to

the cutting  blade,  fitting  protrusions  in

the slot (fig. 5).

- Support  or  press  the  center  of  the

cutting  plate  with  one  finger then  screw

the  fixing  ring  tight  with  another  hand

(fig. 6). Do not over tighten.

- Place  the  hopper  plate  on  the  head

and fix it into position.

- Locate the unit on a firm place.

- The air passage at the bottom and the

side  of  the  motor  housing  should  be

kept free and not blocked.

- Cut  all  foods  into  pieces  (Sinewless,

boneless 

and 

fatless 

meat 

is

recommended, 

approximate 

size:

20x20x60  mm)  so  that  they  fit  easily

into the hopper opening.

- Plug  the  unit  on  and  switch  «I/II»

knob  to  «I»  or  «II»  position  depending

of  food  you  will  grind,  then  switch

«On/0/R» knob to «ON» – grinder starts

to grind.

- Feed  foods  into  the  hopper  plate. Use

for it only the food pusher (fig. 7).

- After  use  switch  the  unit  off  and

unplug it from the power supply.

REVERSE FUNCTION

- Snake  will  be  rotating  in  the  opposite

direction, and the head will get empty.

- If  it  doesn't  work,  switch  off  the  unit

and clean it.

- Plug  the  unit  on  and  switch  «I/II»

knob to «I», then switch On/0/R knob to

«R»  position.  Grinder  starts  to  rotating

in reverse direction.

MAKING KЕBBE

5

STUFFING:

Mutton 100g

Olive oil  1 tablespoon

Onion (cut finely) 1 tablespoon

Spices to your taste

Salt to your taste

Flour 1 tablespoon
- Mince mutton once or twice.

- Fry  onion  until  brown  and  add  minces

mutton, all spice, salt and flour.

OUTER COVER:

Lean meat 450 g

Flour 150-200 g

Spices to your taste

Nutmeg (cut finely) 1

Powdered red pepper to your taste

Pepper to your taste

- Mince  meat  three  times  and  mix  all

ingredients  together  in  a  bowl.  More

meat  and  less  flour  for  outer  cover

create better consistency and taste.

- Grind the mixture three times.

- Disassemble  by  reversing  the  steps

from  5-3  to  remove  the  cutting  plate

and cutting blade.

- Place kebbe attachments onto the feed

screw  shaft  together,  fitting  protrusions

in the slots (fig. 8).

- Screw cap into place until tight. Do not

over tighten (fig. 9).

- Make  the  cylindrical  outlet  cover  (fig.

10).

- Form  kebbe  as  illustrated  below  and

deep fry.

MAKING SAUSAGE

- Switch off the appliance.

- Turn  the  cutter  head  clockwise  to

remove it from the motor unit.

- Remove  the  screw  ring  by  turning  it

anti-clockwise.

- Remove the grinding disc.

- Fit  separator,  sausage  horn  on  the

metal  end  of  the  worm  shaft.  Then  fit

the  screw  ring  on  the  cutter  head  by

turning  the  screw  ring  clockwise  until  it

is properly fastened.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-FP0098?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"