BRAYER BR1602 - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Мясорубки BRAYER BR1602 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

10 EN

Filling 

 

- Mutton 100 g 

 

- Olive oil 1,5 table spoon 

 

- Onion (minced) 1,5 table spoon 

 

- Spice to taste 

 

- Salt ¼ teaspoon 

 

- Flour 1 table spoon or 1/2 table spoon 

• 

Assemble the meat grinder (see the chapter 

«MAKING MINCED MEAT»).

• 

Mince mutton once or twice. 

• 

Fry onion until golden, then add minced mutton, 

spices, flour and salt. 

Prepare the rolls base. 

 

- Lean meat (beef or mutton) 450-500 g 

 

- Flour 150-200 g 

 

- Spice 1 teaspoon (to taste) 

 

- Nutmeg 1 pc. 

 

- Ground red pepper (to taste) 

 

- Black pepper (to taste) 

• 

Mince the meat thrice in the meat grinder, mince a 

nutmeg separately, and then mix all the components. 

• 

More meat and less flour in the roll provide better 

consistency and taste of the prepared dish.

Making the rolls

• 

Install the meat grinder head (7) in the installation 

place (4) (pic. 2). 

• 

Insert the screw (8) into the meat grinder head body 

(7), install the kebbe attachments (13) on the screw; 

make sure that the ledges on the attachment (13) 

match the grooves on the meat grinder head (7) body 

and tighten the nut (11). 

• 

Install the food tray (6). 

• 

Put the prepared base for the rolls on the food tray 

(6). 

• 

Insert the power plug into the mains socket.

• 

Switch the meat grinder on by setting the operation 

mode switch (1) to the ON-position.

• 

Use the pusher (5) to supply the base for the rolls. 

• 

Cut the prepared rolls of necessary length (pic. 10). 

• 

After the operation is finished, switch the meat 

grinder off by setting the operation mode switch 

(1) to the position «OFF», unplug the unit and then 

disassemble it. 

• 

Unscrew the nut (11), turning it counterclockwise, 

and remove the kebbe attachments (13), remove the 

screw (8). 

• 

To remove the meat grinder head (7), press the lock 

button (3), turn the meat grinder head (7) clockwise 

and remove it.

FILLING THE SAUSAGE CASING 

•  Mince the meat. 

• 

Install the meat grinder head (7) in the installation 

place (4) (pic. 3).

• 

Install the screw (8) into the meat grinder head (7) 

body, install a part pf the kebbe attachment (13) on 

the screw, install the sausage attachment (12) and 

screw the nut (11) tight. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR1602?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"