Мультиварки Vitesse VS-517 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Operation Instruction
1. Operation for Multi-Cooker (For Cooking Rice)
(1). Take proper volume of rice with the measuring cup
a. Take proper volume of rice with the measuring cup, and wash the rice with
other container to avoid damage the non-
stick coating of the pot.
b. T h e t o t a l v o l u m e o f t h e e q u i p p e d
measuring cup is 180ml.
c. Put the cleaned rice into the inner pot.
(2).Add suitable volume of the water and put the
inner pot into the body of the appliance.
a. Add suitable volume of water in according to different type of rice and
personal taste, too much water may cause spill out, and too little water
may result in raw cooking.
b. Normal proportion of water and rice is recommended to be 1:1.
c. Put the rice evenly onto the bottom of the pot, and clean the outside of the
inner pot and the heating disk with dry cloth, then put the pot into the body
of the appliance. Turn the pot left and
right for several times to make sure that
the pot is well contacted with the heating
disk.
d. Close the cover, until a sound is heard.
(3).Operation
a. Connect the power cord, and Press the “Function” key to choose “Rice”.
b. Press “Start” to confirm and begin cooking, with the indicating light of
“Start” on.
c. When the cooking procedure is finished and the appliance will
automatically switch to the warming program and the Keep Warm button
will be automatically light on.
Tip:
The rice maybe soft and tasteful if the rice is rinsed within 30 minutes after the
appliance switch to warming program.
P/5
P/6
2. Operation for Cake / Steam / Deep Fry / Yogurt / Stew & Soup:
(1). Put the prepared material into the pot.
(2). Close the cover and connect the power cord, the appliance enter into stand-
by.
A. Press “Function” and choose the respective function, with the function
words and the default time on the LED flashing.
B. Press the “Start” to begin working with the indicating light, corresponding
function words and default time on (mentioned under).
Default Time for the pre-timed functions:-
1. Rice - 50 mins
2. Reheat - 25 mins
3. Cake - 50 mins
4. Steam - 40 mins
5. Deep Fry - 25 mins
6. Yogurt - 6 hours
7. Stew - 50 mins
8. Soup - 70 mins
3. Operation for Preset Cooking:
A Press”Function” and choose the right function.
B. Press the “Preset” to choose time.
Tip: The preset time should not be set for too long, more than 12 hours present are
not suggested to avoid deterioration of the food. Please adjust the proper
present time according to weather situation and deterioration speed of food.
4. How to set cooking time?
After you choose the function that you need, the LED display will show you the
cooking time, then press the COOKING TIME key , “+” is to increase the cooking
time, “-“ is to reduce the cooking time. This function is not applied for Rice.
www.vitesse.ru
Содержание
- 6 Меры безопасности и предосторожности; Общие указания по безопасности; Environment friendly disposal
- 8 Аксессуары; Устройство прибора; Схема прибора
- 9 Дисплей; ЭКСПЛУАТАЦИЯ ПРИБОРА; ПОДГОТОВКА К РАБОТЕ; Перед приготовлением внутренняя и внешняя части; РИС; «МЕНЮ»
- 10 НАГРЕВ; ВЫПЕЧКА; Автоматическое время приготовления: 50 минут.; ФРИТЮР; Автоматическое время приготовления: 25 минут.; ЙОГУРТ; Автоматическое время приготовления: 6 часов.; НА ПАРУ; Автоматическое время приготовления: 40 минут.
- 11 СУП; Автоматическое время приготовления: 60 минут.; ТУШЕНИЕ; Автоматическое время приготовления: 45 минут.; ПОДОГРЕВ; ОТЛОЖЕННЫЙ СТАРТ
- 12 Примечание; Технические характеристики; Рецепты для Мультиварки; Первые блюда; Включите режим «СУП» на 1 час.; Борщ
- 13 Перловая крупа - 1 мерный стакан; Рассольник; Морковь; Вторые блюда; Плов
- 14 Мясо тушеное с фасолью
- 15 Растопленное сливочное масло -; Йогурт
- 16 Приготовление; Взбейте миксером яйца и сахарный песок.; Шарлотка