VITEK VT-4220 SR - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Мультиварки VITEK VT-4220 SR - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

10

 ENGLISH

symbol 

 

will  disappear.  The  symbol 

 

and  the  remaining  operation  time  will  appear 
on the display (3) during cooking (the heating 
element is operating). When the cooking pro-
gram  is  finished,  the  symbol 

  will  be  col-

ored fully and then go out. 

18. 

To switch the unit off while in the delayed start 
mode or during cooking, press and hold down 
the STOP button (20) for 3 seconds.

Keep warm function

Notes: 

If the keep warm function is available for 

the  selected  cooking  program,  the  symbol 

 

will be shown on the display.
See  the  list  of  programs  with  the  keep  warm 
function in the table «Cooking programs».

19. 

To  switch  the  keep  warm  function  off,  press 
the  «KEEP  WARM»  button  (20),  the  symbol 

 

 will go out. 

20. 

To  switch  the  keep  warm  function  on  again, 
press the «KEEP WARM» button (20) again.

End of cooking

21. 

Sound  signals  will  inform  you  that  the  cook-
ing is finished. 

22. 

If  the  keep  warm  function  is  available  for  the 
selected program and it has not been switched 
off,  the  unit  will  be  automatically  switched  to 
the  keep  warm  mode.  The  operation  time  in 
this mode will be shown on the display (3).

23. 

To switch the keep warm mode off, press the 
«STOP» button (20).

24. 

Unplug the unit.

25. 

Open the lid (4) by pressing the button (5). Put 
on potholders and remove the bowl (11) taking 
it by the handles (12).

Notes:
Despite  the  unit  keeps  the  ready  dish  warm 
for 24 hours, it is not recommended to leave 
the  cooked  food  in  the  bowl  for  a  long  time, 
because this may spoil the food.
Do not use the keep warm function for heat-
ing up products.
Attention!

 

Never  leave  the  operating  unit  unat-
tended.

 

To  avoid  scalding,  be  careful  when  open-
ing the lid (4). Do not bend over the steam 
valve  (6)  during  operation  of  the  multi-
cooker  and  do  not  place  open  parts  of 
your body above the bowl (11)! 

 

During  the  first  operation  of  the  multi-
cooker, some foreign smell from the heat-
ing element can appear. It is normal.

 

Watch the food during cooking and, if nec-
essary,  stir  the  products  with  the  plastic 
soup ladle (22) or spatula (23). Do not use 
metal  objects  that  can  scratch  the  non-
stick coating of the bowl (11).

MORE TIPS
«Yogurt» Program 

– 

Pour  milk  and  leaven  into  the  cups  (25)  (see 
the recipe book). 

Note:

 Use natural yogurt with minimum shelf-life 

free of additives and coloring agents as a leaven. 
You  can  make  leaven  by  yourself  from  special 
bacteria  leaven  (you  can  find  it  in  a  drugstore  or 
in  health  food  stores)  following  the  instructions 
attached.

– 

Place the filled cups (25) without the lids into 
the holder (26) and install it into bowl (11).

– 

Place the bowl (11) into the process chamber, 
select  the  program  and  set  the  cooking  time 
(see “Using of the multicooker”).

– 

Cover cups with ready yogurt with lids and put 
them  into  the  fridge  for  several  hours  to  stop 
bacteria growth.

– 

You can add fruits, jam and honey in the ready 
natural yogurt. 

«Fondue» Program

The unit is intended for making cheese fondue. 

– 

You  can  preliminary  marinade  meat,  shrimps 
or  fish.  Cut  the  products  into  small  pieces  of 
equal size. 

– 

Do not use frozen products for making fondue. 

– 

Skewer  the  shrimps,  pieces  of  meat,  fish  or 
vegetables. 

Attention! Do not use metal objects that can 
scratch  the  non-stick  coating  of  the  bowl. 
Use special wooden (bamboo) skewers.

– 

After  switching  the  cooking  program  on,  wait 
until the cheese is melted.

– 

Dip the skewered products in the heated cheese.

Note:  Stir  the  cheese  and  wine  mixture  reg-
ularly.  Avoid  vigorous  boiling.  If  you  need  to 
decrease the temperature, switch the cook-
ing program off and re-set the unit.

«Multicook» Program

1. 

To switch to the «Multicook» program quickly, 
press the «MULTICOOK» button (19).

VT-4220.indd   10

16.06.2014   11:40:08

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4220 SR?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"