VITEK VT-4206 R - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Мультиварки VITEK VT-4206 R - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

7

ENGLISH          

• 

You  can  change  the  product  cooking  time.  Press 
the  “Timer”  button  (25),  and  then  set  the  time  with 
the  “HOURS”  (23)  and  “MINUTES”  buttons  (see 
Table

 

2).

• 

Press  the  “Delayed  START”  button,  the  “Delayed 
start”  sign  and  indication  of  the  chosen  mode  will 
start flashing on the display.  

• 

Press  the  “HOURS”  (23)  and  “MINUTES”  (24)  but-
tons to set the cooking end time.

• 

Press  the  “Start”  button  (27)  to  switch  the  delayed 
start  function  on,  indication  and  unit  operation  time 
in  the  chosen  mode  will  be  shown  on  the  display, 
and “Delayed START” indication of the delayed start 
mode.

Example: 

If the duration of the chosen program is 30 minutes, and 
the dish should be cooked in 3:30, the unit will remain in 
standby  mode  for  3  hours,  and  cooking  time  of  the  set 
mode and “Delayed start” mode indication will be shown 
on the display. When the cooking start time is reached, 
you  will  hear  a  sound  signal,  “Delayed  start”  indication 
will be switched off, countdown of the cooking time will 
start  and  “Timer”  indication  will  appear.  The  cooking 
process will start and it will end up in 30 minutes.

“HOURS” (23) and “MINUTES” (24) buttons

Use  the  buttons  (23)  and  (24)  to  set  the  current 
cooking  time,  cooking  time  in  programmed  modes  of 
the  multicooker  and  to  choose  the  cooking  end  time  in 
“Delayed Start” mode.

Current time setting

Press  and  hold  the  “HOURS”  (23)  or  “MINUTES”  (24) 
button  for  about  3  seconds,  there  will  be  a  short  sound 
signal,  and  digital  time  value  will  be  flashing  on  the 
display (9).
Set  the  current  time  (23  Hr)  by  consequent  pressing  or 
holding the “HOURS” (23) and “MINUTES” (24) buttons.
To finish time setting press the “START” button (27).
The  current  time  will  appear  on  the  display  (9)  and  the 
divisional dots “:” will be flashing.

“Timer” Button (25)

This button is intended to enter the cooking time settings 
in your chosen program.

“Menu” Button (26)

• 

Press  the  button  (26)  repeatedly  to  choose  one  of 
the  programmed  cooking  modes:  “Yogurt”,  “Rice”, 
“Steaming”, “Reheat”, “Porridge”, “Roasting”, “Bak-
ing”, “Soup”, “Cereal” or “Stewing”. You can change 
the product cooking time. Press the «Timer» button, 

and  then  set  the  time  with  the  “HOURS”  (23)  and 
“MINUTES” (24) buttons.

Cooking modes (Table 2)

Program

Duration
(hours)

Set by default
(hours)

“Yogurt”

0:10 – 10:00 6:00

“Steam cooking”

0:05 – 1:00

0:20

“Reheat”

0:10 – 0:40

0:20

“Porridge”

0:40 – 3:00

0:50

“Roasting”

--------

0:45

“Baking”

0:25 – 2:00

0:50

“Soup”

0:30 – 3:00

0:50

“Cereal”

0:30 – 2:00

0:40

“Stewing”

0:20 – 1:00

0:50

Note: 
In  “Baking”  mode  do  not  open  the  lid  till  the  baking  is 
finished.

After  baking  is  finished,  switch  the  “Keep  warm”  mode 
off  immediately  pressing  the  “Stop/Keep  warm”  button 
(20) so the baked food will not burn.

“Yogurt” mode

Make the tastiest natural yogurt of milk and leaven. Use 
yogurt  or  prebiotics  as  a  leaven,  which  you  can  buy  at 
the pharmacy. Yogurt making recipes in more detail you 
can look up in the “Recipe Book”.
1.  Pour  leaven  and  milk  in  proportion  1:10  into  the  yo-

gurt cups (28) and insert the cups into the bowl (3). 

Note:
Use  natural  yogurt  with  minimum  shelf-life  free  of 
additives and coloring agents as a leaven. You can make 
leaven by yourself from special bacteria leaven (you can 
find  it  in  a  drugstore  or  in  health  food  stores)  following 
the instructions attached.

2.  Choose  the  “Yogurt”  program,  set  the  cooking  time 

in the range from 6 to 8 hours.

Attention!
Do not move the unit during its operation.

3.  Put a ready yogurt in the refrigerator in order to pre-

vent bacteria growth.

You  can  add  fruits,  jam  and  honey  in  the  ready  natural 
yogurt. 

Dough proofing

Also the temperature mode of this function is perfect for 
dough proofing. 
Dough  proofing  is  a  stage  of  dough  making  which 
takes place right before baking. During the proofing the 
dough  ferments  intensively,  restores  its  structure  and 
grows  in  size  significantly.  One  of  the  main  conditions 

VT-4206.indd   7

30.05.2013   15:26:05

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4206 R?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"