Marta MT-4310 Black/Red - Инструкция по эксплуатации - Страница 45

Мультиварки Marta MT-4310 Black/Red - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 85
Загружаем инструкцию
background image

 

45 

time or turn the product over. 

Stew: liquid shortage in the pot. 

Pour more liquid into the pot. 

Boil: liquid shortage in the pot - ingredients proportion was wrong. 

Follow the proportion of hard and liquid ingredients.  

Bake: inner pot was not enough greased. 

Grease inner pot surface before placing dough inside. 

Product has lost its shape 

The dish waas stirred too often. 

Stir the meal each 5-7minutes while frying. 

Too long cooking. 

Set less cooking time or use proved recipe that is adapted for this multicooker model. 

Cooked pastry is too moist 

Too moist ingredients were used (juicy vegetables or fruits, frozen berries, sour cream, etc) 

Choose ingredients according to the recipe. Try to avoid too moist products. 

Cooked pastry was kept in closed multicooker too long. 

Take cooked pastry out of the multicooker right after the cooking program finish. In case of using 

įKООЩ аКrЦ” ПЮЧМЭТШЧ вШЮ 

may leave cooked pastry in the multicooker for short time. 

Pastry hasn

’Ь rСЫН

Eggs and sugar were not properly beaten up. 

Use proved recipe that is adapted for this multicooker model. Ingredients, way of cutting, 
proportions, time of cooking and cooking program must match the recipe. 

Flour was not sieved or dough was not kneaded properly.

 

Wrong order of ingredients adding. 

CСШЬОЧ МШШФТЧР rОМТЩО НТНЧ’Э ЦКЭМС ЭСТЬ ЦЮlЭТМШШФОr ЦШНОl.

 

 
ADVISED COOKING TIME FOR STEAMING (WITH PRESSURE)  
 
Product 

Weight (g) 

Water (ml) 

Cooking time (minutes) 

Pork fillet / beef fillet (chops 1,5   1,5 cm)

 

500 

500 

15 

Mutton fillet (chops 1,5   1,5 cm)

 

500 

500 

20 

Chicken fillet (chops 1,5   1,5 cm)

 

500 

500 

15 

Meat balls / rissoles

 

180 / 450 

500 

10 / 15 

Fish fillet

 

500 

500 

10 

Shrimps (frozen cooked)

 

500 

500 

Potatoes (chops 1,5   1,5 cm)

 

500 

500 

15 

Carrots (chops 1,5   1,5 cm)

 

500 

500 

15 

Red beets (chops 1,5   1,5 cm)

 

500 

500 

25 

Vegetables (frozen)

 

500 

500 

10 

Egg

 

150 / 3 pcs 

500 

10 

 

RECІMMENDED TEMЇERATURE FІR DIFFERENT TБЇES ІF ЇRІDUCTS FІR CІІKING WITH “MULTICІІKER” ЇRІGRAMM 

 

 

Temperatur

Н (°C)

 

Dish or cooking process 

35-40 

Dough proving, yoghurt, vinegar cooking 

45-50 

Fermentation 

55-60 

Green tea brewing, baby meal warming up 

65-70 

Meat cooking in cooking bag, punch cooking  

75-80 

Pasteurization, white tea brewing, mulled wine cooking 

85-90 

Cottage cheese cooking, red tea brewing, for products that require long time of cooking 

95-100 

Milk porridge, jam cooking 

105-110 

Sterilization, galantine and aspic cooking 

115-120 

Shank cooking, sugar syrup cooking 

125-130 

Casserole baking, meat stewing 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Marta MT-4310 Black/Red?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"