Миксеры Bosch MFQ2600W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

23
no
Oppskrifter
Rundstykker eller brød av
fullkorn
– 250 g fullkornshvetemel
– 250 g hvetemel
– 1 ss sukker
– 1 ss margarin
– ½ ss salt
– 1 1/2 pk tørrgjær
– 300 ml varmt vann
■
Alle ingrediensene has i bollen.
■
Blandes på lavt trinn i ca. 30 sekunder,
deretter eltes de på trinn 4 i ca.
7 minutter.
Merk:
Av denne mengden deig kan du
forme 12 rundstykker eller et formbrød.
Endringer forbeholdes.
Formkakerøre
Basisoppskrift
– 250 g mel
– 125 g sukker
– 125 g margarin
– 2 egg
– 1 pk vaniljesukker
– 1 pk bakepulver
– 75 g melk
■
Bearbeid alle ingrediensene i ca.
½ minutt på trinn 1, deretter i ca.
34 minutter på trinn 4 med rørepinnen.
■
Ytterligere ingredienser, f.eks. rosiner,
cedrat eller apsikat, blandes i til slutt,
avhengig av oppskrift.
■
For marmorkake blandes halvdelen av
deigen med litt kakao.
Eltekrok
Med eltekroken kan man lage utlike
deier, f.eks. gjærdeig, pizzadeig,
strudeldeig, brøddeig eller mørdeig.
Gjærdeig
– 500 g mel
– 1 pk tørrgjær eller 25 g fersk gjær
– 1 egg
– 210220 g varm melk
–
80 g smør (romtemperatur)
– 80 g sukker
– 1 klype salt
– Skall av en halv sitron eller sitronaroma
■
Ha alle ingrediensene i bollen.
■
Bland dem i ca. 30 sekunder på lavt trinn.
Kna deretter i ca. 7 minutter på trinn 4.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












